Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zemgalē ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā viens cilvēks

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumā Zemgalē gājis bojā viens cilvēks, bet kopumā avārijās cietuši 10 cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā cietuši seši cilvēki, no tiem viens gājējs un divi velosipēdisti, Kurzemē cietuši divi, no tiem viens gājējs, Vidzemē viens, bet Zemgalē cietis viens un viens gājis bojā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka traģiskais negadījums ar bojāgājušo noticis otrdien Jēkabpils novadā, uz autoceļa Rīga-Daugavpils. Ar hidraulisko instrumentu palīdzību ugunsdzēsēji glābēji no avarējušās automašīnas atbrīvoja bojāgājušo. Pēc tam ugunsdzēsēji, kas notikuma vietā strādāja trīs stundas, sakārtoja brauktuvi.

VP skaidroja, ka Jēkabpils novada Kūku pagastā notika sadursme starp transportlīdzekļiem "Mercedes Benz Vito", "Opel Meriva", "Volvo FH" un "Nissan Primstar", sākotnēji bloķējot satiksmi abos virzienos. Negadījuma vietā no gūtajām traumām mira 1942.gadā dzimušais "Opel" vadītājs, bet "Mercedes Benz" vadītājs guva traumas un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kopumā diennakts laikā valstī reģistrēti 105 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 10 bija ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 51 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 18, Vidzemē - septiņi, Kurzemē - 18, bet Latgalē 11 avārijas, liecina VP apkopotie dati.

pievienota 4. rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas