Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izglābj sirmgalvi, kura diennakti pavadījusi guļam vannā

Ķekavā izdevies glābt kādas 83 gadus vecas sievietes dzīvību. Kundzes draudzene 25.martā sazinājās ar pašvaldības policiju, informējot, ka sieviete neatbild uz telefona zvaniem, lai gan dzīvoklī redzama spīdam gaisma un ieslēgts televizors. Esot pamatotas aizdomas, ka sirmgalvei esot kļuvis slikti ar veselību.

Nekavējoties uz sirmgalves dzīvesvietu kādā daudzdzīvokļu namā Ķekavā ieradās RPP darbinieki, kuri bija izsaukuši arī kolēģus no Valsts ugunsdrošības dienesta un Neatliekamās medicīnas palīdzības dienesta.

Ņemot vērā, ka sirmgalve neatsaucās uz pašvaldības policijas zvaniem pie durvīm, tika pieņemts lēmums uzlauzt dzīvokļa durvis. Ienākot dzīvoklī, gados vecā kundze tika atrasta guļam vannasistabā, jo viņai ir palicis slikti ar veselību, bet pašas spēkiem nav spējusi izkļūt ārā no telpas, lai izsauktu palīdzību. Pēc cietušās teiktā, vannasistabā viņa pavadījusi veselu dienu - kopš 24. marta vakara. Sirmgalve nekavējoties tika nogādā slimnīcā.

Reģionālā pašvaldības policija pateicas Ķekavas iedzīvotājai, kura nebija vienaldzīga par savas draudzenes likteni un informēja likumsargus par iespējamo nelaimi.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas