Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Jelgavnieki sūdzas par sētnieku, kas darbā nav rādijies divas nedēļas

Iedzīvotāji sūdzējušies arī atbildīgajā dienestā – Jelgavas Nekustamā īpašuma pārvaldē (NĪP), taču sētnieks darbā parādījies vien tad, kad viņa vadībai par to atgādināja zz.lv.
Jelgavā, Uzvaras ielas 4.nama iedzīvotāji vērsušies vietējā laikrakstā Zemgales Ziņas ar sūdzību par sētnieku, kurš viņam uzticētajā teritorijā nav rādījies divas nedēļas. 

Iedzīvotāji sūdzējušies par nesagrābtām lapām, izsmēķiem un iepakojumiem, kas vairākas nedēļas krājušies pagalmā. Par to, ka sētnieks neierodas uz darbu, ziņots arī NĪP, bet, tā kā inženiere, kas norīko darbam konkrētajā pagalmā, bijusi slima, neviens teritoriju sakopt nav ieradies, lēš iedzīvotāji.


Arī zz.lv skaidrojumu no NĪP neizdevies saņemt. Kad informācija tika nodota inženierei Maritai Živai, viņa uz sūdzību solījusi atbildēt rakstiski. Arī NĪP sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Macijevska situāciju nekomentēja, atbildi solot sniegt pirmdien.

Savukārt Uzvaras ielas 4.mājas vecākais Jānis Gatiņš zz.lv ziņoja, ka sētnieks piektdienas rītā pagalmu nedaudz piekārtojis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas