Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

LVC: Lai pēc spēcīgajām lietavām sakārtotu ceļus Saldus novadā, nepieciešami 394 000 latu

Lai pēc pagājušās nedēļas spēcīgajām lietavām sakārtotu valsts ceļus Saldus novadā, nepieciešami kopumā 394 tūkstoši latu, ceturtdien intervijā LNT raidījumā 900 sekundes sacīja Latvijas autoceļu pārvaldītāja Latvijas valsts ceļi (LVC) valdes priekšsēdētājs Ivars Pāže.

Viņš norādīja, ka darbi pie ceļu sakārtošanas, kas Saldū lietus dēļ vairākās vietās tika izskaloti, norit joprojām, un lielākā problēma - izskalojums uz Liepājas šosejas - tika novērsts 1.augusta vakarā.

Pēc Pāžes teiktā, Saldus apkārtnē apmēram 22 vietās spēcīgo lietavu dēļ ceļos bija izveidojušies izskalojumi.

Viņš noraidīja bažas par nekvalitatīvu ceļu būvi un notikušo nodēvēja kā stihiju. Pēc Pāžes teiktā, šādi ceļu izskalojumi kā Saldū, nevarētu veidoties pavasara palu vai rudens lietuvu laikā.

Jau ziņots, ka Satiksmes ministrija līdzekļus lietusgāžu nodarījumu novēršanai Saldus novadā lūgs piešķirt no valsts budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem.

LVC izveidots 2004.gada nogalē un pieder valstij. LVC pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām. Pērn LVC strādāja ar 7,134 miljonu latu apgrozījumu, kas ir par 3,6% mazāk nekā 2009.gadā, savukārt LVC peļņa pērn bija 43,9 tūkstoši latu, kas ir par 20,3% mazāk nekā gadu iepriekš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas