Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Nesakārtotas sistēmas dēļ vīrieša mirstīgās atliekas divas stundas noguļ uz ielas

Rēzeknē ceturtdien uz ielas miruša vīrieša mirstīgās atliekas divas stundas nogulējušas saulē, jo valstī nav skaidri noteikts, kuram šādā gadījumā mirstīgās atliekas jānogādā morgā.

Par to piektdien vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Vīrietim, ap pulksten desmitiem no rīta ejot pa ielu, visticamāk, palicis slikti ar sirdi un viņš nokritis. Piecu līdz septiņu minūšu laikā notikuma vietā ieradušies mediķi, kuri snieguši pirmo palīdzību, taču vīrieti nav izdevies atdzīvināt un plkst.10.27 viņam iestājusies nāve.

Sirmgalvja mirstīgās atliekas pie viena no Rēzeknes lielveikaliem, pārklātas ar polietilēna maisu, nogulējušas gandrīz divas stundas un no notikuma vietas aizvestas tikai pēc plkst.12.

Šāda kavēšanās notikusi, jo, tā kā vīrietim nāve iestājusies uz ielas, saskaņā ar normatīvajiem aktiem mediķiem morgā viņš nav jānogādā. Savukārt policija mirstīgās atliekas nav transportējusi, jo vīrietis miris dabiskā nāvē.

Pie mirušā atrasti personu apliecinoši dokumenti – izrādījies, ka viņš ir Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centra iemītnieks, un patlaban viņa mirstīgās atliekas atrodas pansionāta kapličā.

Pansionāta darbinieki norāda – šāda situācija apliecina, ka diemžēl nav sakārtota sistēma, kā mirušu cilvēku varētu operatīvi nogādāt morgā, ja nāve iestājusies uz ielas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas