Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

papildināts ar policijas informāciju - Sedas tīrelī noslīkst divi makšķernieki

Strenču novada Jērcēnu pagastā, Sedas tīrelī svētdien noslīkuši divi makšķernieki, aģentūru LETA informēja valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Plkst.21.51 saņemta informācija par diviem pazudušiem cilvēkiem, kas bija devusies makšķerēt. VUGD glābēji abus - 44 gadus un 59 gadus vecos vīriešus atrada zem ūdens.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma, 22.decembrī ap plkst.19 policijā saņemta informācija, ka no rīta uz Sedas purvu makšķerēt devušies divi vīrieši, 1949. un 1954.gadā dzimuši Sedas iedzīvotāji, un līdz vakaram nav devuši ziņu par savu atrašanās vietu.

Uz notikuma vietu nekavējoties devās policijas darbinieki, kas konstatēja, ka pie dīķiem atrodas automašīna un citas vīriešu personiskās mantas. Lai arī bija jau satumsis, uz notikuma vietu tika izsaukti VUGD Strenču posteņa darbinieki, kas sāka pazudušo meklēšanu.

Apmēram pēc stundas, izlaužot ledu kādā grāvī, tika atrastas viena vīrieša mirstīgās atliekas, ap plkst.22 no apmēram divus metrus dziļajiem dīķa ūdeņiem tika izceltas otra vīrieša mirstīgās atliekas.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un nozīmētas ekspertīzes, kuru laikā tiks noteikts mirušo nāves cēlonis un noskaidrots, vai vīrieši bijuši reibumā.

Noskaidrots, ka vīrieši makšķerēt devušies bez laivas un, visticamāk, neņemot vērā brīdinājumus par zemledus makšķerēšanai nepiemērotajiem laika apstākļiem, labāku makšķerēšanas vietu meklējumos devušies uz pārlieku trauslā ledus, piebilda Jukāma.

Papildināts ar policijas informāciju, sākot no 3.rindkopas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas