Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pēc mobilā tālruņa signāla atrod nakti mežā pavadījušu Valkas iedzīvotāju

Otrdien, izmantojot mobilo sakaru operatora sniegtos datus par aptuveno telefona atrašanās vietu, Valkā atrasts vīrietis, kurš visu nakti pavadījis mežā un nav spējis atrast ceļu mājup, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Zane Vaskāne.

Šorīt Valkas novada Pašvaldības policijā saņemts telefona zvans no kāda nezināma vīrieša, kurš saucis pēc palīdzības, bet sarunas laikā sīkāk neko nav paskaidrojis. Tāpat, atzvanot uz telefona numuru, neviens nav atbildējis.

VP noskaidrojusi, ka iespējamais pazudušais ir kāds 1965.gadā dzimis Valkas iedzīvotājs. Vaskāne stāstīja, ka vīrieša personību un arī aptuveno atrašanās vietu varēja noskaidrot, pateicoties mobilo sakaru operatora sniegtajai informācijai.

Vīrieša meklēšanas darbos piedalījušies gan VP, gan Pašvaldības policijas darbinieki, apzinot un pārmeklējot iespējamās vīrieša atrašanās vietas. Pārmeklējot kāda dārzkopības kooperatīva apkārtni, pazudušais vīrietis atrasts bezpalīdzīgā stāvoklī un nodots mediķu aprūpē.

Policijas darbinieki noskaidrojuši, ka vīrietis apmaldījies jau pirmdien un visu nakti pavadījis mežā, pats saviem spēkiem nav spējis izkļūt un nav varējis paskaidrot, kur atrodas.

 

Top komentāri

punkts
p
Pozitīvi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas