Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Skola ar inspektoriem, bez bērniem

Pļavniekkalna sākumskolas ēkā šobrīd skolēnu čalas neskan, viņiem sācies piespiedu brīvlaiks, jo atklājies, ka trīs gadus skolēni mācījušies ekspluatācijā nenodotā ēkā, trešdien vēsta laikraksts Diena.Patlaban notiek pārbaudes, lai konstatētu, vai ēka ir droša, kā arī tiek meklētas par nolaidību atbildīgās amatpersonas.

No pārbaužu rezultātiem būs atkarīgs, kad skolēni atsāks mācības, bet janvāra beigās Ķekavas novada dome lems par turpmāko skolas likteni.Pirms trim gadiem pie Pļavniekkalna sākumskolas tika uzstādīta Cramo pārvietojamā moduļu sistēma, nodrošinot divas papildu klases un citus mācību kabinetus, kas pašvaldībai katru mēnesi izmaksā 1323 latu bez PVN. Šāda sistēma veiksmīgi risināja trūkstošo telpu problēmu, bet pēc 21. novembra traģēdijas Zolitūdē, veicot sabiedriski nozīmīgu ēku apsekošanu, atklājās, ka skolas ēka pēc renovācijas nav nodota ekspluatācijā. Atbildīgo gan šobrīd vēl nav. Kā_ Dienai _norādīja Ķekavas novada pašvaldības pārstāve Vineta Bērziņa, paskaidrojumi ir pieprasīti no Pļavniekkalna sākumskolas direktores Agitas Baltmanes un Ķekavas novada Būvvaldes vadītājas Ineses Aizstrautas. Tomēr vēl tiks lemts par paskaidrojumu pieprasīšanu arī no citām iesaistītajām personām.Vairāk lasiet Annas Bērziņas rakstā Skola ar inspektoriem, bez bērniem laikrakstā Diena trešdien, 11.decembrī!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas