Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Titulu Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020 ieguvusi Ventspils

Titulu Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020 sestdien ieguva Ventspils, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļas konsultante Iveta Sēbriņa.

Uzvarētājs svinīgā ceremonijā tika paziņots Ikšķilē jauniešu festivālā IKfest 2019. Ventspils saņēma goda plāksni ar uzrakstu Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020 un ceļojošo kausu.

Konkursa uzvarētāju noteica žūrijas komisija, ņemot vērā arī publiskās balsošanas rezultātus. Ventspils pilsēta nākamajā - 2020.gadā - kļūs par epicentru svarīgākajām Latvijas jaunatnes politikas aktivitātēm un jauniešu pasākumiem.

Konkursa finālā šogad sacentās Daugavpils, Jēkabpils un Ventspils pilsētas, bet dalību konkursā bija pieteicis arī Daugavpils un Rūjienas novads un Preiļu un Riebiņu novada apvienība.

Šogad Latvijas Jauniešu galvaspilsētas tituls pieder Ikšķiles un Olaines novadiem.

Konkursu Latvijas Jauniešu galvaspilsēta 2020 Izglītības un zinātnes ministrija organizēja sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Latvijas Jaunatnes padomi un nodibinājumu Baltijas Reģionālais fonds.

Konkurss tika rīkots piekto reizi, un tā mērķis ir popularizēt darbu ar jaunatni pašvaldību vidū, veicināt pašvaldību sadarbību un pieredzes apmaiņu jaunatnes jomā, kā arī paaugstināt darbā ar jaunatni iesaistīto personu un jaunatnes organizāciju prestižu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas