Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ugunsdzēsēji Valmieras novadā izglābj ezerā apmaldījušos cilvēku

Pirmdien ugunsdzēsēji Valmieras novadā izglābuši ezerā apmaldījušos cilvēku, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst.17.47 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Valmieras novada Matīšu pagastu, kur cilvēks ar laivu bija iepeldējis ezerā, bet biezās miglas dēļ saviem spēkiem vairs nespēja atrast krastu.

Glābēji telefoniski sazinājās ar laivā esošo cilvēku, un, izmantojot skaņas un gaismas signālus, cilvēku atrada aptuveni 100 metrus no krasta. Ugunsdzēsēji nokļuva līdz cilvēkam un nogādāja viņu krastā.

Aizvadītajā naktī arī saņemts izsaukums uz Ludzas novada Zvirgzdenes pagastu, kur deg saimniecības ēka, divi traktori, 100 siena ruļļi, kombains, divas tonnas griķu, dīzeļdegviela, malka un dēļu kaudze. Kopējā degšanas platība - 350 kvadrātmetri.

Patlaban turpinās dzēšanas darbi.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 33 izsaukumus - 11 uz ugunsgrēku dzēšanu, tai skaitā vienu uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas