Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Ugunsgrēkā vistu fermā Bauskas novadā bojā gājušas aptuveni 6000 vistas

Pirmdien, 8.jūlijā, Bauskas novada Ceraukstes pagastā saimniecībā Lielzeltiņi degusi putnu ferma. Bojā gājušas aptuveni 6 000 vistu.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) pirmdien, plkst. 14.59, saņēma informāciju, ka Bauskas novada Ceraukstes pagastā deg putnu ferma. Jau tuvojoties notikuma vietai, ugunsdzēsēji redzēja lielus dūmus un uz notikuma vietu tika izsaukti papildspēki.

Ugunsdzēsēji pieļāva, ka informācija par ugunsgrēku uz 112 Zemgales zvanu centru tika saņemta novēloti, jo, pēc sešām minūtēm ierodoties notikuma vietā, liesmas plosījās jau pa visu cehu un tā iekšpuse bija pilnībā izdegusi. Lai arī pārējie cehi atradās ik pēc 20 metriem, tie nebija apdraudēti. Liesmu straujo izplatību veicināja tas, ka ēka bija celta no putuplasta un metāla konstrukcijām, kā arī ēkā bija izvietoti ventilatori.

Cehā sadega aptuveni 6000 mājputnu. Kopējā degšanas platība bija 1600 kvadrātmetri. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst. 16.47. Ugunsgrēka iemesli tiek noskaidroti.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 51 izsaukumu. Kopumā dzēsts 31 ugunsgrēks, veikti 12 glābšanas darbi, bija arī četri maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos nav gājuši bojā  vai cietuši cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas