Laika ziņas
Šodien
Sniega pārslas
Rīgā +1 °C
Sniega pārslas
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Vēlēšanu iecirkņos līdz šim būtiski starpgadījumi nav konstatēti

Vēlēšanu iecirkņi līdz šim nav ziņojuši par būtiskiem starpgadījumiem, kas ietekmētu vēlēšanu procesu, aģentūrai LETA pavēstīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) pārstāve Laura Krastiņa.

Kā informē Krastiņa, iecirkņi lielākoties saskaras ar vēlētāju neskaidrības jautājumiem. Vēlētāji uzdod jautājumus par balsošanas reģistrācijas aploksnēm, balsu anonimitāti un vēlēšanu kārtību.

Viņa arī norādīja, ka ir dažādi iemesli, kāpēc pie iecirkņiem veidojas garākas rindas, nekā novērots 13.Saeimas vēlēšanās. Ņemot vērā, ka vēlēt ir atļauts jebkurā iecirknī, atsevišķi iecirkņi pilsētu centros vai vietās ar lielāku cilvēku plūsmu ir iedzīvotajiem ērtāki un pie tiem veidojas rindas. Tāpat par iemeslu rindām varētu būt tas, ka cilvēki iepriekš nav izdarījuši savu izvēli un to dara, saņemot partiju sarakstus.

Vienlaikus Krastiņa stāstīja, ka CVK ziņojumus no iecirkņiem saņemtu tikai par vēlēšanu procesam būtiskiem starpgadījumiem, taču par mazākām neskaidrībām, kas tiek atrisinātas iecirkņos, netiek ziņots.

Jau vēstīts, ka sestdien Latvijā notiek 14.Saeimas vēlēšanas. Vēlēšanu iecirkņi Latvijā sestdien ir atvērti no plkst.7 līdz 20.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas