Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Zaļie gatavi pārņemt varu Jēkabpilī

Jaunais domnieku sastāvs paver iespējas pilsētas vadībā beidzot īstenot pārmaiņas. Latvijas Zaļās partijas saraksta līderis SIA Ošukalns valdes priekšsēdētājs Aigars Nitišs Dienai apstiprināja: "Tādu iespēju pieļauju. Mēs darbojamies tajā virzienā, lai būtu izmaiņas."

Ne pārāk pārliecināts par savām izredzēm saglabāt amatu bija arī Salcevičs, kurš Dienai sacīja: "Es visu uzņemu ar vēsu prātu. Ne viena, ne otra puse jau pilsētai sliktu nevēl, tikai tad būs citādāk."

Ja Latvijas Zaļās partijas (LZP) rosinātās sarunas par jaunas koalīcijas izveidi būs rezultatīvas, par Jēkabpils domes priekšsēdi varētu kļūt otrs no LZP ievēlētais deputāts Krustpils novada izpilddirektors Raivis Ragainis. Viņš Dienai apstiprināja, ka būtu gatavs pieņemt šādu piedāvājumu, ja vairākums viņu atbalstītu un apliecinātu gatavību strādāt kopā. Ja mērķis esot tikai gāzt pašreizējo domes vadītāju, viņš nepiekristu. Ragainis arī uzsvēra, ka sarunas vēl nav beigušās un to iznākumu nevar pateikt. Taču, ja viņu ievēlēšot, neviens politiskais spēks netikšot nostumts malā un visi tikšot aicināti strādāt pilsētas labā – cita lieta, ka ikkatra tiesības ir piekrist vai atteikties.

Jēkabpils domes vēlēšanās uz 13 deputātu vietām pretendēja desmit politiskie spēki, no kuriem pārstāvniecību ieguva deviņi saraksti.

Visu rakstu lasiet ceturtdienas, 8. jūnija, avīzē Diena!

Top komentāri

dzērājs, zaglis, izspiedējs
d
Ceru, ka Jēkabpilī "zaļie" nav tādi paši, kā Jūrmalā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas