Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

21.gadsimta klase. Uz skolu bez grāmatām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Klāra
K
Manuprāt šis var novest amurikāņus tikai pie vēl lielākas aptaukošanās, kustības vispār nav nepieciešamas. jaunajā multenē - Wall-e nākotne visai reāla
vājprāts..
v
Kas teicis, ka vispār ir jāmācās?!?! Lai dzīvo visas tautas debilizācija! Tā laikam mums pildās ar uzviju?!?!!?
didis
d
bail, ka pazūd cilvēcīgais, ja savstarpēji nekontaktējas, nerunājas, nesmaida, nepieskaras, neraud ----------------- Skolās praktiki katrā klasē ir kāds, kam par to nebūtu īpašas nozēlas, jo katru dienu jāizjūt ka kādi krutākie skolēni runājas , pieskaras un ir jāraud (citiem vārdiem jācieš morālas un fiziskas pārestības) , bet pārējie, ja arī jūt līdzi, tad neko nesaka un nedara, jo paši baidās nonākt apceļamo vietā. Šīs tehnoloģijas tikai palielina cilvēka iespējas izvēlēties ar ko un kā komunicēt, un samazina vajadzīgu noteikti saskarties ar nevēlamiem komunicētājiem. Piekrīti, ka nav īpašas atšķirības cilvēku cilvēcīguma izpausmēs 1908 un 2008 gadā - kā slepkavoja, tā slepkavo; mīl kā mīlējuši; krāpj kā agrāk. Vienīgi tas viss notiek dinamiskāk, bet cilvēcīgums nemainās.
zvirbulēns
z
Ja mēs būtu kaut nedaudz saprātīgi, mēs ar likumu aizliegtu bērniem līdz 14 gadiem tuvoties datoriem.
baigā nākotne
b
Tie visi "rīki nav vajadzīgi", pietiek tikai ar portatīvo un wifi klasē, cik zinu, tad tas jau ir RTU. No savas pieredzes varu pateikt, ka ir neērti ierakstīt lekciju audio failā, jo tev ir jānosēž 90 min lai ierakstītu, bet pēc tam galīgi negribas tērēt 90 min, lai to vēlāk noklausītos. vienīgā interese par to failu varētu būt lekciju bastotājiem.
xx
x
bail, ka pazūd cilvēcīgais, ja savstarpēji nekontaktējas, nerunājas, nesmaida, nepieskaras, neraud. Kam tad zināšanas, ja nav cilvēcīgā cilvēkā?
Termiic
T
nu, vismaz tādā tālmācības variantā atkrīt diskriminācijas iespējas...
plagiats
p
tiesi sitaada tekstaa pirms 15 gadiem runaaja mans vira mates braalis Linards, Srencu neiropsihologiskas slimnicas pacients,nu jau nelaikis. mes toreiz par vinu pasmejamies,teicaam: "beidz murgot,ej labaak malku ienes!" eh ka dereeja vinaa vairaak ieklausities,viiram bija pareizaas nakotnes viizijas...
zvirbulēns
z
Kas apturēs šos biznesmeņus, šos neģēļus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

ghgh

Raksta un ieraksta

Līdzīgs jaunums klasēs solās būt Livescribe ražotais spalvaskāts Pulse Smartpen, kas gan atpazīst rokrakstu, gan spēj ierakstīt skolotāja runāto. Burtu nolasīšanai no lapas tas izmanto sīciņu kameru. Pildspalva arī prot atrast pierakstos atsevišķus vārdus. Par šo gudro ierīci, kurā var uzglabāt līdz 100 stundām audio failu, būs jāšķiras no 150—200 ASV dolāriem.

Digitālā pierakstu klade

Elektronikas ražotāji Alesis šovasar izgatavoja pasaulē populārākajām digitālajām mūzikas atskaņotājam Apple iPod pieslēdzamu ierakstīšanas ierīci ProTrack, kas ļaus jauniešu iecienītās skaņu kastes pārvērst diktofonā. ProTrack nonāks pārdošanā rudenī un varētu kļūt par visnotaļ populāru skolas somas satura papildinājumu.

No burtnīcas datorā

Viens no ASV šogad pirktākajiem tehnoloģiju brīnumiem ir LeapFrog ražotais Fly Fusion Pentop Computer. Vizuāli tas izskatās kā pildspalva un rakstīšana ir viena no tā pamatfunkcijām. Taču, ja rakstīšanai izmanto īpašu papīru, ierīce noglabā tekstu digitālā formā. Šo datu failu var ielādēt datorā, kur programma pārvērtīs rokrakstu saprotamā šriftā. Protams, ar aptiekāra stila burtu atpazīšanu varētu būt zināmas problēmas, bet ja pacenšas rakstīt puslīdz skaidri, stundās pierakstīto gaužām viegli var iedabūt datorā. Turklāt dators piedāvā iztulkot tekstu visbiežāk lietotajās valodās.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas