Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

33% pilsoņu būtu gatavi balsot par Zatlera partiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PRET
P
23.jūlijā jābalso PRET 10.Saeimas atlaišanu!
alberts
a
Diezgan DUMJI! Taču var ceret ,ka letini apjēgsies un nobalsos vairāk par VL! Taču viņi ir par LATVIJU - šā vai ta tās pārejās partijas nāk un IET pa skuju taku,lai cik katras vēlesanās "nedzemdetu jaunas"!
  • 0
  • 0
tendence
t
Tas jūs visus sagaida, jo Zatlera kanceleja lietu gaitā neiejaucās !!! Lai veicas, jobanās valsteles atlikušie pilsoņi !!!
alberts
a
Ko satraucies?A.Bērziņs - "kabata bazīs roku - izvilks -- savu nezdodziņu"!
  • 0
  • 0
tendence
t
21.01.2010. Labdien, manas valsts prezident! Lieta tāda, ka mūsu ģimenei neatliek nekas cits, kā lūgt kādai valstij patvērumu no korupcijas, jo esam divas reizes smagi un ar nopietnām sekām saskārušies ar šo sērgu mūsu valstī. Pirmā reize bija korumpēts tiesas process, kura uzsācēja bija visiem labi pazīstamā tiesnese Tālere un konkurents biznesā, kurš bija nolēmis mūsu mazo ģimenes uzņēmumu iznīcināt. Tiesas procesā bija liecinieki, kuri paši atzina, ka notikuma vietā nekad nav bijuši, bet tas tiesu nemulsināja. Mēs zinājām kas kam un cik maksāja ekonomiskajā policijā, bet KNABu tas neinteresēja. Apsūdzētais pieprasīja pat melu detektoru, bet tas tika atteikts, jo valstij uz tādām lietām neesot nauda jātērē. Rezultāts tam visam ir kriminālapsūdzība un naudas sods par labu valstij, kuru ģimene vienmēr izjutīs kā kliedzošu netaisnību. Otrā reize ir šobrīd, kad valsts Hipotēku banka ar krāpniecisku shēmu par labu cesionāram privātpersonai Haraldam Neverževskim par 12 753,30 Ls ir izkrāpusi abus ģimenes īpašumus vismaz 100 000 Ls vērtībā un atkal šī lieta mūsu valsts KNABu nemaz neinteresē. Banka izmantoja ģimenes maksātnespēju, kas ilga 9 mēnešus pēc ģimenes uzņēmuma bankrota, un ar cesiju mākslīgi padarīja ģimeni maksātnespējīgu, pieprasot visas atlikušās summas atmaksu un vienlaicīgi paturot ķīlu uz abiem ģimenes īpašumiem, tādējādi liedzot izstrādāt mežu, kas atrodas papildu ķīlas īpašumā, un norēķināties ar cesionāru. Protams, labi, ka nevienu vairs neizved uz Sibīriju, bet bezspēcības sajūta ir ļoti līdzīga, jo atliek tikai noskatīties kā koruptīvā, labi atstrādātā sistēma soli pa solim turpina savu ceļu un šobrīd mūsu mājai Ogrē Haralds Neverževskis jau bezstrīdus kārtībā rīko izsoli. Noteikti mēs ,visa ģimene, pametīsim šo valsti, bet vai gadījumā valsts iekārta nav smagi slima? Un kāpēc valsts Hipotēku banku maksātspēju atguvusi ģimene interesē mazāk kā rafinēta bandīta iedzīvošanās uz citu smagi nopelnītā rēķina?
menstruacija
m
kremla specdienestu un okupantu bandas dzemdetais merligimafiozais "brivas" LV 4. maija rezhims izmisigi reklame savu no zoo izvilkto locekli,bet neka tauta laikam lenams saks piezhmiegt visu to banditisko varzu,kas 20 gadus nelietigi vazajusi LV un demokratijas vardus,musu varda izlaupot ES fondus,starptautiskos "aizdevumus" un dzinusi latvieshu tautu prom no savas Tevzemes
kadel slepjaties?
k
ka var zinat %,ja nav zinamas ne personibas,ne isti programma?Tas tikai pierada nespeju domat.Zel!Ja jau tik slepus-tatad neka ipasa.Baidas risket iestajoties.Gaidam!
bimbam
b
Zatlers par Saeimas atlaišanu pēc pirmajām 100 dienām amatā: "Saeimu atlaist var tikai tad, ja ir būtisks iemesls. Būtisks iemesls ir tikai viens - ja Saeima ir darboties nespējīga. Vēlēšanās atlaist Saeimu ir par maz, lai mēs riskētu ar ekonomisko un politisko nestabilitāti valstī. Jebkura Saeimas atlaišana būtu politiska nestabilitāte uz ilgu laiku. Saeima ir darboties spējīga, ir pozīcija un opozīcija, tiek pieņemti likumi, nav nekādu pazīmju, ka Saeima būtu darbnespējīga." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kas tad bija mainījies pēc 4 gadiem!? Ar vārdu sakot, lāga šim sprukstiņam neticu un punkts!
vienmer gatavi
v
Ak Dievs kas par okupantu un komunistu bandas dzemdetaa meligimafiozaa 4. maija rezhima brutalu un nekaunigu propagandu,,,izmisigi reklamejot savu no zoo izvilkto locekli.. DDD
Jānis
J
Ne 33 bet gan ja kādi 3,3% būs ar mieru uz aploksnēm.
Vilis
V
Ne jau nu 33%, bet kādi 3,3% tad gan es ticētu, ka ir tik daudz to, kas ar mieru dot aploksnes Zoo.
Kristaps
K
"Tautas partijas reformētā Zatlera partija" pasakiet, kas apmaksā visu šo PR kampaņu?
................................
.
nevar izslēgt variantu,ka zatlers ir tikai šķēles trojas zirdziņš,nekas vairāk. un lembis+šlesers topat nenojauš. kamēr tie tērē spēkus cīņai pret zatleru,šķēle jau visu izplānojis 50 gājienus uz priekšu,jau ilgu laiku atpakaļ. un jūs uzķērāties.
........................
.
ka tik aiz šīs jaunizceptās partijas atkal nestāv šķēle....
Auns
A
Skaidrs, ka Šķēlē, jo Andris Valdim ir krustēvs ! Par krustmāti visi klusē. Varianti?
  • 1
  • 0
Aita
A
īsti nezinu kā,bet kaut kā vajadzētu tikt vaļā no šīs blatu sistēmas,jau sākot no pašvaldībām,visur radiem draugiem pirmā roka,neskatoties ko prot ko nē,un tā līdz pašai augšai,galvenais ka labi prot runāt,un lai nemēģina tur kāds jaunais censonis iespraukties.Tāpēc domāju ka vismaz kaut kādā veidā jāmēģina sajaukt VIņIEM kārtis,izdosies vai nē, lūk tāds ir jautājums?
abet
a
33% idiotu... nav slikti principā
edisons
e
Programmu visi jau sen māk uzrakstīt, t.sk. iekļaujot sociāli ekonomiskos jautājumus. Būtiski ir mērķis - beidzot mēģināt Latviju atgriez uz demokrātiskas attīstības ceļa (no dziļā grāvja), t.i. bez tiesībām naudas makiem noteikt kā dzīvos tauta un turpināt zagt, melot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas