Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

45% domā, ka pāreja uz vasaras vai ziemas laiku negatīvi ietekmē viņu labsajūtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sīmanis
S
Alkohols un tabaka veselību ietekmē pulka vairāk. Taču alkoholu un smēķi lietojam katru dienu lielā centībā. Pulksteni pārgriežam tikai divas reizes gadā. Ir taču laikam kāda starpība?
valsts ierednis
v
Vajag tautas referendumu par laika bīdīšanu!!
!!!
!
Bet, tas acīm redzot neapmierina Visumu, Tam vajag katarsi vienalga kurā polā un visvairāk tā tiek negatīvajā. Lasi komentārus....
Hronos
H
Kosmosā pastāv tikai viens laiks, kas ir kopīgs visām t.s. laika joslām un pat visām planētām un galaktikām. Pulksteņa pārgrozīšana ir anahronisms un muļķība. Turklāt, visai zemeslodei pārejot uz vienotu laiku (kaut vai UTC). ir iespējams ietaupīt kaudzi naudas, mazināt haosu un stresu, kā arī uzlabot drošību.
dusmigais pulkstenis
d
Pulkstenis vispār ir aparāts, kas rāda saules augstumu virs horizonta. Bioritmiem ir ļoti svarīga nozīme. Piemēram, pusdienas vajag ēst, kad saule atrodas visaugstāk. Pretējā gadījumā gadu gaitā pamazām tiek čakarēta gremošanas sistēma. Un uz vecumu ir lielas problēmas. Tas neattiecas tikai uz ēšanu vien.... Ja kāds grib eksperimentēt ar savu veselību, lai iet ziemā uz darbu stundu vēlāk, bet nevajag tāpēc traumēt pārējos.
...
.
tieši tā, par kādiem "bioritmiem" var runāt, ja cilvēks dzīvojot pilsētā NEREDZ zvaigznes, dažviet apbūves dēļ neredz ne mēnesi, ne sauli, naktī ielu apgaismojums pa logu iekšā spīd - es pat grāmatu lasīt varu... visapkārt mums ir televizori, datori, mobilie, visi tie aparāi rada magnētisko lauko, saņem un raida viļņus... gulēt mēs ejam 23.50, citi vispār līdz vieniem naktī var sēdēt un pēc tam 6:30 mierīgi piecelties... cmon, attopieties... stundu uz priekšu, stundu atpakaļ, da manis pēc kaut 3 stundas uz priekšu... bioritms :D es pāris mēnešus ārpus Rīgas nebiju, tad aizbraucu uz laukiem, izeju naktī ārā, apskatos uz augšu - JOPCIK, DEBESĪS ZVAIGZNES! bez maz vai kā pirmo reizi ieraudzīju, krieviski teiktu - meņa aseņila... zvaigznes debesīs!!! jau sen biju aizmirsis, kā zvaigžņotā debess izskatās :D
revolucionārs
r
tad regulē
revolucionārs
r
nu kādi bioritmi? labrīt! bioritms jau ir simtreiz sačakarēts ar tv skatīšanos vēlās vakara stundās un datora negatīvo ietekmi ar elektromagnētiskajiem viļņiem uttt. bez tam cilvēks ir spējīgs adaptēties jebkādiem apstākļiem un diezgan īsā laikā. patiesībā visas nelaimes rodas jūsu galvā un nevajag vainot pulksteni.
revolucionārs
r
nu ziemā tieši tā gulēšana izvēršas par stundu garāka
ihaha
i
Katru gadu diskusijas par sho teemu! Taapeec jau laika mainha notiek naktii no sestdienas uz sveetdienu, lai katrs vareetu izguleeties, cik tiik!
es
e
patiesībā nezinu nevienu sev apkārt, kurš būtu sajūsmā par to, ka pavasarī jāčakarē pulkstenis. Pilnīgi cita sajūta būs tagad, kad miegam vēl viena stunda klāt un nav jāstreso no rīta! Interesanti, vai ir pētījumi, cik cilvēkiem sabojāts bioritms šitā stulbuma dēļ?
Amelija
A
Tu esi sagajusi/-is pilnigaa 'shitaa'! Izlasi, ko uzrakstīji: "tik vien ka vienu rītu piecelsies drusku vairāk samiegojies". Pēc šī spriežu, ka tev bērnu nav...
aha
a
labsajūtu negatīvi ietekmē tikai pulksteņa pārdzīšana uz priekšu! Labāk divreiz gadā pulksteņus pārdzītu par stundu atpakaļ, ja jau tik ļoti gribas grozīt laiku!
shitaa
s
kāpēc tev bērnam kaut kas jāiestāsta, ja tu bērnam neko neteiksi, viņš vispār neko nejutīs, tik vien ka vienu rītu piecelsies drusku vairāk samiegojies. Un tas ka tev kaut kas nepatīk ir tava psiholoģiska ne fiziska problēma. Tā tava mūžīgā čīkstēšana bērnam ir daudz kaitīgāka!
Hava
H
Kāpēc ir jādzenā pulkstenis, ja var regulēt darba laiku?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas