Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

69% iedzīvotāju līdzšinējo Saeimas darbu vērtē negatīvi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Ieveeleeta tika pareizaa valdiiba. Tagad jaanogaida un jaamudina vinjus straadaat. Veerteet varees peec 2 gadiem. Un patiesi: kaadas citas partijas tad driiksteeja ieveleet? Likt Latvijaa pie stuures. Vai SC? Jeb varbuut PLL? Lai komenteetaaji padomaa pirms vinji raksta!
Tā nu tas ir...
T
Paši ievēlam un tad brīnamies,ko esam ievēlējuši. Bet LNT nav tas ziņu avots kam ticēt.
borcinsh
b
"69% + 12% = 81% kas ar m 19% ?" ---- pārejie balsoja - arzemes....
borcinsh
b
...tas sen jau bija zinams : ja piedavat Latvijas iedzivotaiem nobalsot par desu vai prezidentu - vini nobalsos par - desu !!!
Vienotības triumfs
V
www.DELFI.lv 10. janvāris 2011 11:59 Pirmdien dubultojies bez elektrības palikušo mājsaimniecību skaits, svētdien tādu bija ap 5000, savukārt pirmdienas rītā jau aptuveni 10 000 mājsaimniecību. AS "Latvenergo" pārstāvis Andris Siksnis portālam "Delfi" apliecināja, ka naktī uz pirmdienu situācija atkal ir pasliktinājusies. Īpaši smaga situācija ir Latgalē – Rēzeknes, Ludzas un Preiļu novadā.
III
I
stulbais elektorats
osborns
o
Vai kā man patīk tie, kas apšauba aptauju leģitimitāti, tas jau tikai liecina, ka varas eiforija dažai labai partijai un tās atbalštītājiem turpinās, neko nemācas no Kalvīša kļūdām.
korks
k
Gana negāciju! Saeima knapi sākusi strādāt, pozicijai knaps vairākums. SC histēriski visu noliedz, Lembergs jauc gaisu. Ir jāļauj strādāt gan valdībai gan saeimai. Par tās darbu varēsim spriest pavasarī tad tas būs objektīvi. Bet šādas "aptaujas "" sevišķi no Ēķa rupora LNT izklausās pēc tukšas muldēšanas. ________________________________ Taisnība ! Un katrs pats paskatās spogulī!
Oskars
O
Bet kāpēc šī Saeima arī negrib ATKĀPTIES ???????
nekad
n
Pati Vienotība plūcas kā suņi... PiSa ar Jauno Laiku viens otram grauž rīkli. Ja vien kāds nomierinātu to histērisko matemātiķi.
Ieva
I
Kurš tad šiem traucē? Bet nestrādā taču!
Žēl, bet...
Ž
...paši tak savēlējām tādu Saeimu. Tagad Lembergs diktē visus noteikumus. Dombrovskis tikai izskata pēc sēž valdības vadītāja krēslā - bez Lemberga akcepta nekas nevar notikt. Pat Šķēle vēl gozējas Saeimas tribīnē. Fui! Kamēr vēlētāji būs tādi muļķi, tikmēr nekas nemainīsies. Katram vajag apzināties tieši savu atbildību.
viks
v
Gana negāciju! Saeima knapi sākusi strādāt, pozicijai knaps vairākums. SC histēriski visu noliedz, Lembergs jauc gaisu. Ir jāļauj strādāt gan valdībai gan saeimai. Par tās darbu varēsim spriest pavasarī tad tas būs objektīvi. Bet šādas "aptaujas "" sevišķi no Ēķa rupora LNT izklausās pēc tukšas muldēšanas.
viens un tas pats
v
Ļoti negatīvi. vienotība neatškirās no citām koalīcijām, liek Latvijas iedzīvotājiem pārliekties pāri galdam un sadrāaažz. . 69% + 12% = 81% kas ar pārejiem 19% ? /

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas