Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

88% iedzīvotāju ir neapmierināti ar valdības paveikto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Atkal te mans klons vareni uzdarbojies...izskatās, ka loham tikai darbalaikā ir pieejams Internets, jo vakaros šis aizveras.
Terina
T
Ka var but apmierinati, ja valdiba sez zagli, korumpanti, slinki, neizglitoti un nekaunigi, augstpratigi, kompleksiem nomakti cilveki ka Pabriks, Stokenbergs, Elerte, Kampasrs, Kristovskis, Broks, Augulis....?
Vēlviena Dace
V
Piekrītu! Normāli domājoši cilvēki saprot, ka pagaidām Dombrovskis ir sakarīgākais piedāvājums.
Oskars
O
Labs pētījums :) zem 88 % droši vien ir 25 cilvēki purvciemā
lux
l
Es Jums pilnīgi piekrītu! Ne jau viss iet tā kā gribētos,t as sakidrs, bet čik var gānīt visu un visus. Tiurklāt pieredze rāda, ka tieši tiem lielākajiem kritiķiem un gānītājiem durvju priwkša neslaucīta.
kundrāts
k
Izskatās, ka esat īsts kretīnu kretīns ka tā varat apsaukāties!
templietis
t
Rakstiet skaidri - 88% izmeklētu aptaujājamo no kampēju vidus būtu apmierināti ar Šķēles atgriešanos vai pagaidu varas nodošanu PLL vai SC rokās, lai varētu atkal savā labā realizēt 7 treknus gadus pēc kuriem nomestu savu sastrādāto izstrēbt kādam citam Dombrovskim. Jūtot 7 lieso gadu beigas, atkal varētu uzsākt apmelojumu kampaņas un nievājošu skricelējumu rakstīšanu par tiem, kuri mūs ir vilkuši ārā no posta!
cony
c
Objektīvi sakot,lielākā daļa Latvijas cilvēku saprot cik grūtā un atbildīgā laikā strādā vismaz pēdējo 2 gadu valdības un Prezidents un lai man nemēģina iestāstīt ,ka 88 procenti ir neapmierināti ar valdību.Cita lieta,ka mēs paši esam pārcentušies ar kreditēšanos un tagad nonākuši ļoti grūtā realitātē,bet šajā lietā vismaz pēdējās valdības nebūt nav vainīgas.Jau pēdējās Saeimas vēlēšanas reāli parādīja,ka ir ļoti liels atbalsts Dombrovska un Co valdībai.Un es esmu pārliecināts,ka valdība darīs visu,kas viņu spēkos,lai attaisnotu šo lielo tautas uzticību.
lauķis - Barons
l
Vai esi pajautājis kāpēc tas viss bija jādara? neesi pamanījis, ka valsts ir izzagta un izsaimniekota!
Dace
D
Kur tad tādus datus ņēma? Kozjols saskaitīja? Es gan nezinu savu tuvinieku un draugu aprindās nevienu, kuri tik strikti būtu neapmierināts ar valdības paveikto, jo saprot, ka pietiekami liela ir mafijas armija, kura vienkārši neļauj strādāt!Ir jau gan cilvēki, kas saņēmušies kredītus, pamatīgi uzdzīvojuši un nu vaino valdību!
Barons
B
Vai valdība kautko ir paveikusi? Vai nodokļu pacelšana ir veikums? Vai tarifu pacelšana ir veikums? Vai konsolidācija ir veikums? Vai neesošas strukturālās reformas ir veikums? Mani interesē konkrēti paveiktais nevis vispārinājumi. Mani interesē ekonomiskā efektivitāte. Mani interesē skaitļi, kas pamatotu darbu vai nedarbu rezultātus. Interesanti jau ir tas, ka valdības nepaveiktas tieši ietekmē to, ko var paveikt katrs šīs valsts iedzīvotājs. Strādnieks neko neizdarīs bez uzņēmuma esamības, zemnieks neko neizdarīs bez zemes, kalpotājs neko neizdarīs bez cilvēkiem. Viss ir viena saistīta sistēma. Ja valdība neizdara savu darbu, tad mēs nevaram darīt savu darbu.
Cukurs
C
... nu ja Juus uzsj=katat , ka reeķins pareizs , tad jaasaprot ka ļaudis veelas tos sarkanos zemniekus ar pieminekļu apgaaniitaaju un karaatavu putnu priekšgalaa, nu tad labi , naakošajaas veeleešanaas dodiet vaļu šiem valsts nozadzeejiem , šie veel nav tikuši pie šprices , bet fleitee gan pa pirmo
Pelēkais Vilks
P
Īpaši "uzņēmēji"... Kā pieriebušies šitie plātīzeres - es maksāju, man pienākas. Paprasi tādam reģistra numuru un pazudīs "kā žids pa Miķeliem".
Pelēkais Vilks
P
88% iedzīvotāju ir neapmierināti ar valdības paveikto =============== Toties 96,8% ir lepni par sevis paveikto.
xxx
x
Cenu un inflācijas kāpums, "iesaldēti" ienākumi neliecina par attīstību. Tad jau arī morgā tā vērojama...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas