Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Vienotībā pieaug neapmierinātība ar Belēviča darbību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Savādais
S
Belēvičs kādiem kļuvis gauži neērts. Par daudz uzdrošinās. Uzdrošinājās izkratīt iepirkumus Ploriņa kantorī, uzdrošinājās Ploriņu atbrīvot no darba. Tagad Belēvičs grasās ieviest obligāto veselības apdrošināšanu, kas ir drauds ienesīgajam medicīnas biznesam. Par to, ka Zaķis, kuru sabiedrība vienalga tur aizdomās par līdzdalībnieku savu balsu pirkšanā, sēž Saeimā, kā sēdējis un Vienotībai šis gadījums ir tik mazsvarīgs, tad par ko vispār var būt runa? Vienotībai Belēvičs ir krietni izbojājis viņu finansētāju biznesa projektus.
:(
:
Izskatās, ka galvenais, lai var pārsūdzēt KNAB lēmumus... Citā valstī sen jau būtu atkāpies, bet te...
Urrrāāā
U
Viss gadu gadiem notiek pēc čekistu&boļševiku ieplānotajām iegribām. 1. Ar perfekti piedirstiem pauriem Latvijas Neatkarīgās Republikas diblomasa atkal sabalso komūnistus,kangarpatriotus un nācijas dižlopus. 2. Gan augstākās gan zemākās varas institūcijās sabāž smagi apzagušos vai zagt gribošos pilsoņus. 3. Gan profilaksei gan priekš debīlšova šat tad pa kādam bāliņam regulāri papisina pie reizes dodot Baurīšiem iespēju pagudrēties līdz debīlismam. ---------------------------------------------------------------------------------- Rezultātā tiek iegūta neierobežota siles strēbšanas kontrole priekš pareizajiem Ruk-Ruk un pierādīta "neatkarības" un latviešu nācijas nepilnvērtība apliecinot bandītkremļa apgalvojumu: Latvija ir neizdevusies valsts.
skolmeistars
s
Ķīlis ar bija ar ķeerienu , uzreiz pataisiija par jefiņu un noņeema,
Jānis
J
Paldies Dievam! Kāds beidzot saskata, ka Belēvičs ir pilnīgi nederīgs ministrs veselības nozarei. Miljonārs un diktators ar lieluma māniju. Aklā tauta domā, ka labākais ir tas, kas bļaustās, ka visu prot, visu var un zina. Neesmu Vienotības fans, bet priecājos, ka kādam migla no acīm krīt. Žēl gan, ka nav zaudējis ministra krēslu. Esmu vienkāršs bezpartejisks pacients un dzirdu, ko slimnīcās par pašreizējo situāciju runā. Tas ir ārprāts tādam ... ļaut plosīt nozari!
Vārds
V
Jāni, tev izpaužas mazvērtības un skauģa komplekss- jānogremdē tas, kurš nopelnījis miljonus? ... un centies mazāk izmantot slimnīcu, mazāk sēdi internetā, vairāk staigā pa svaigu gaisu un mazāk klausi tenkas- būsi veselāks. Un domā, kā vairāk nopelnīt , nevis lai nosprāgst tie, kam daudz naudas!
  • 2
  • 0
NAV VIENALGA
N
Nav iespējams plosīt to, kā nav! Nav nekādas nozares! Ir kaut kāda sistēma, kas uztur visādus dzīvot nemākošus vārguļus! Veselības sfēras budžets ir jāsamazina uz pusi. Tiem, kas nesaprot kā pareizi dzīvot, ir jānomirst dabīgā atlases ceļā!
  • 1
  • 1
Ilva
I
Belēviču jānomaina ar steigu. Tā jau nu nav, ka ārsti, māsas, farmaceiti ir muļķi, bet viens vienīgs miljonārs zin kā jānūt. To gan viņš zin kā pārvērst valsts sniegtos pakalpojumus par savai firmai izdevīgiem. Ne velti klīst baumas, ka viņu tur amatā tikai tāpēc, ka ziedo partijai lielas summas.
Dr.xy
D
Pec komentariem spriezot,Latvija vel nav saprotams,ka Pharmaindustrie ( zalu razotaji), salidzinot ar parejam mafijas nozarem,neparprotami ienem pirmo vietu pelnas zina,talu aiz sevis atstajot narkobiznesu.Ari upuru zina Pharmaindustrie vairakkart parspej narkomafiju .Tikai Pharmaindustrie upuri tiek deklareti ka kadas slimibas uouri,kuri ir mirusi slimibas del,gadiem ilgi dzerot neskaitamas zales.
  • 4
  • 0
J
Tauta gan atceras vēl nesakarīgāku ministri Viņķeli,kura tracināja tautu ik pārdienas un turpina to darīt arī tagad kā "viszine" visos jautājumos, it īpaši jau demogrāfijas un bērnu audzināšanas jautājumos.Noskatoties Pietiek video par Viņķeles dēla video You tūbā,šermuļi skrien pār kauliem,ko pati izaudzinājusi.Jābrīnās arī par dažu labu žurnālistu,kas valsts TV viņu aicina kā eksperti daudzās jomās,it kā nebūtu kvalificētu speciālistu.
Vārds
V
Tā ir apzināta politika. Kompartija darbībā. Nebrīnos, ka žurnālisti izrādīsies Vienotības vēlētāji.
  • 4
  • 0
Linda
L
Šķiet daudzi uzskata, ka pareizāk valsts naudu virzīt redzamās lietās. Šķēle vairāk deva Tautpartijas pašvaldībām, Lembergs no prihvatizēto ostu naudām posa Ventspili, Šlesers asfaltēja pievadceļus baznīcām. Valstsvīru darbu nav tik viegli saskatīt. Arī tas, ka grūtos laikos Latvija ir saglabājusies ir panākums. Protams, kas latviešiem ir panākums, tas to nelabvēļiem ir zaudējums! Nemaz nerunājot par vējā izsviesto naudu, cepšanos piemēram par Repšes savdabīgo uzvalku vai Āboltiņas frizūru kādās staigā simtiem sieviešu.
Abu Meri
A
Ir idejas, kā KONKRĒTI mēs varētu saskatīt Vienotības (par valstsvīriem vai sievām es tomēr neatļaušos viņus dēvēt) darbu? Un kāpēc mums ir šie grūtie laiki, kuros tautai ir jāsaglabājas, jāizdzīvo? Nav taču kara, nav ienaidnieku invāzijas, nav dabas katastrofu? Kāpēc pēdējos sešos gados (kas starp citu valda visu šo laiku?) cilvēki spiesti bēgt no Latvijas? Šķiet, ka pat trakākajiem Latvijas nelabvēļiem nebija cerību, ka Latviju ir iespējams izpostīt tā, kā tas izdarīts pēdējo 5-6 gadu laikā.
  • 9
  • 2
Dr.xy
D
Ak Dievs ! Pharmaindustrie mafijas tirgonis par Valsts veselibas ministru ! Un vel piedevam ar pielaidi Valsts noslepumiem ! Tad jau kremla cekistu pretvalstiskas un kriminalas apvienibas SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ darboni ari var tikt par Prezidentiem,Premjeriem,Aizsardzibas ministriem un Valsts Drosibas ministriem ES un NATO Valsti Latvija !
Beidziet ķēmoties
B
KAD REIZ BEIDZOT LATVIJĀ PREZIDENTA NOSAUKTAIS PREMJERS PATS TAISĪS SAVU VALDĪBU UN VARĒS ATBILDĒT PAR SAVU IZVĒLI? KAD? Valdību katreiz kautkā sastutē, lai uzreiz kritizētu un tā jau irst nemaz nesākot tā īsti strādāt.
paklusē !
p
nekas netiek sasteigts, katrs kroplis, katram amatam tiek rūpīgi piemeklēt, bet krievu bardaks iestāsies tad, kad nomainīs valsts valodu, pateicoties šodien valdošo mēslu darbībai.
  • 3
  • 1
pamatotas aizdomas
p
Nabaga pašpārliecinātais muļķis, laikam NEJAUŠI aizskāris kādu valsts izlaupīšanas krānu, kas tagad traucē sarkanajai maitai un vecajai pastalai izpildīt Latvijas ienaidniekiem doto solījumu valsts iznīcināšanā.
vilnis
v
tas nav ministrs BET BIZNESMENS kas censas sev nodrosinat NAKOTNES MILJONUS///
NAV VIENALGA
N
precīzāk, lūdzu!
  • 3
  • 1
ha
h
nu bet SAB iedos pielaidi ar atplestam rokam. ka var nedot, ja savu informatori ir veiksmigi ieintegrejusi pie puisa saniem gulta?
Par Belēviča kungu!
P
Ja cilvēks spēj pats sev nopelnīt miljonus, tad viņš to var izdarīt arī Latvijas valstij. Vai tiešām Vienotība domā, ka tie deputāti un ministri, kas paņēmuši kredītus un parādos līdz ausīm, ka tie spēj domāt par valsti? Nē, tie domā, kā iebāzt vairāk savā kabatā atšķirībā no Belēviča, kuram ir tie miljoni pašam un kurš strādā valsts labā.
Vārds
V
Spriežot pēc Sarkangalvītes mērķtiecīgās darbošanās seimā un vēl citu KRETĪNU grābstīšanos gar satversmi, nemaz nerunājot par Apdauzitā sekotājas galīgi kroplo darbību valsts vadībā, RODAS PĀRLIECĪBA, KA VISA ŠĪ SALAŠŅU BANDA IZPILDA KĀDA LATVIJAI NAIDĪGA SPĒKA PAVĒLI, PAŠI SAGLABĀJOT STABĪLAS VALSTS IZLAUP,ĪTĀJA UN IZNĪCINĀTĀJA POZĪCIJAS, JO STRĀDĀT TĀS LABĀ NESTRĀDĀ NEMAZ, TIKAI GAUDO PĒC ALGAS PALIELINĀŠANAS.
  • 9
  • 1
bs
b
Ārprāc kāds naivums!Čalis atstāj miljonus un savu mūža darbu,lai strādātu tautas labā par kapeikām!Ja neielaistos sakaros ar savu padoto varētu padomāt,ka svētais.Es šajā saulē dzīvoju diezgan ilgi,bet vēl neesmu saticis nevienu svēto un esmu gatavs likt prāvu summu uz to,ka arīGuntis tāds nav.
  • 13
  • 6
patiesība
p
Uzskatāmākais piemērs - Dombrovskis. Atvilkās no Briseles parādiem apaudzis, kā Maskačkas bomzis ar utīm, bankrotējis spekulācijās ar kartona būdiņām. Uz Briseli aizbrauca kukuļu naudu pilniem čemodāniem (3 a portfeļiem, kā Vienotībā dēvē sev iedotos kukuļus). Toties Latviju ieveda strupceļā un nesamaksājamu parādu slazdā. Un no šādiem dumjiem un zaglīgiem lumpeņiem kā Pulks, Kampars, Āboltiņa, Čigāne, Spolītis, Viņķele, visādas kažokas ar ēlertēm, sastāv visa Vienotība un tās struktūrvienības.
  • 13
  • 6
Ne
N
jau par valsti koalīcija domā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas