Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Līdz gada beigām partija sagatavos vērtību deklarāciju, politisko piedāvājumu un stabilizēs attiecības

Vienotībai jāsaprot, "kas mēs esam"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dāvis
D
Vienotībai nav jādomā Kas mēs esam? Jautājums ir: Vai mēs esam?
Kas Jūs esat ???!!!
K
Tagadējo Lūzeru un iepriekšējo valsts izshēmotāju kantoris, kur Rižā Bestija visus Jūs jāja, kā gribēja ! Iedzīvojās un pacēla seksti, lai dzīvotu siltākās zemēs ar savu "uzņēmīgo" vīru.
skepse
s
It kā jau vēlētājam sen skaidrs, kas ir Vienotība. Tālab arī Vienotības pelnītā nonākšana mēslu kastē. Bet ja Kariņam pašam vēl nav skaidrs, var mēģināt saprast. Kaut maz ticams, atkal atradīs kādu citu, kas vainīgs pie pašu sastrādātā.
Jums
J
jāsaprot. ka jūsu "vērtības" ved uz latv. tautas izmiršanu un jānoiet no politiskās skatuves:))))
Zatlers
Z
Kas Mēs esam-kaut kur dzirdēts......
Rinkēvičš
R
Es ZINU ko Kariņš darīja pagājušajā vasarā...............
rekur
r
Ja naivie polittehnologi domā, ka Vienotību varētu izvilkt Kariņš, tad viņus gaida rūgta vilšanās. Kariņa vienīgais pluss ir tas, ka viņš labi izskatās, kā Bondars. Bet pēc prāta spējām viņš nevelk uz 1/2 Piebalgu... Bet, kur tagad ir Piebalgs?
Smējējs
S
Būšu nejauks un pasmiešos par "Vienotības" vājumu - tas vājums ir no lielās sevis žēlošanas un pārmērīgās sevis izlutināšanas. Pa 26 neatkarības gadiem "līderpretendentiem" vajadzēja spēt saprast un pieņemt vienkāršas lietas: 1) Nav vairs padomju laiki, kad iztektām personībām- līderiem obligāti bija jāstājas VIENĪGAJĀ PAREIZAJĀ partijā. 2) Eiropas valstu eksistences pamatā ir VAIRĀKU (bet ne vairāku desmitu!) PARTIJU sistēma (liberāļi, kristīgie, sociāldemokrāti, zaļie, nacionāļi un daži citi), partijas ir ATŠĶIRĪGAS, jo atbilst vēlētāju izpratnei par vajadzībām un dzīves vērtībām, kuras palīdz īstenot vajadzības. Latvijā šobrīd oficiālā partiju reģistrā ir 69 (!!!) politiskās partijas un 8 partiju apvienības, tai skaitā 18 "politiskie kantori" atrodas likvidācijas procesā. Latvijas "politiķi" ir APOLITISKI, bez skaidriem priekšstatiem par politiku, vēlētājiem, valsti un vērtībām. Vienotība baro murgainu sistēmu, pozicionējoties kā PAREIZĀKĀ LATVIEŠU partija un šķeļot nāciju tautīb
Vienotība ir pret ģimenēm ar bērnie
V
Un jo īpaši Vienotība ir pret daudzbērnu ģimenēm!
Grupensoross
G
Legāla politiskā prostitūcija kā liberālisma augstākā vērtība.
Populistiska izlaupītāju partija
P
Vienotība ir visparastākā izlaupītāju partija, kas taisa populistisku politiku, lai ar iegūtās varas palīdzību tās pamatkliķe varētu grābt naudu.
kas? tas. tieši tas
k
Cilvēku grupa, kuras vairākums klusumā pacieta savās rindās Zaķi. Kuras vairākums klusēja, kad Citadele tika pārdota par sviestmaizi. Kuras vairākums klusēja, kad daži tās dīvainīši reklamēja imigrāciju. Kuras vairākums klusumā nepretojās ne banku lobijiem, ne nekustamā īpašuma attīstītāju lobijiem, ne TUA tirgotāju lobijiem, ne arī kādiem citiem lobijiem.
Rižā diplomāte
R
Toties par Citadeles pārdošanu starpniekam samaksājām 67 000 000 evriku ! Un tā nav sviestmaize. Mums daudziem gadiem pietiks. Bet tikai mums !
  • 3
  • 1
ļuļa
ļ
vienotībai beidzot ir jāsaprot, ka tās vieta ir tikai un vienīgi vēstures mēslainē. modernizētāji atradušies, ibio. cik gadus pie varas, ko neizmantoja savas iespējas modernizēt valsts pārvaldi, izglītību un medicīnu?? lai nu kurš, bet varas partija jau nu var nemelot, ka vēlas labāku dzīvi iedzīvotājiem. ko kurš vēlas, var redzēt pēc partiju darbiem daudzu gadu garumā, un vienotība ir bijusi tipiska kleptokrātu un briseles iztapoņu partija, kam tautas vajadzībām uzspļaut.
js
j
ja pati vienotiiba vel nav sapratusi, kas vinja ir, tad kaa lai veleetajs saprastu, kas taa taada??? Diez vai itas partijas buus ieinteresetas palidzeet sajaa jautaajumaa? ... Tomer Latvijas drosiibas labaa buutu skaidri defineeta Vienotiiba, liidzaas NA, LRA, JKP...
sapratne
s
Kas ir Vienotība? Komuņagu un kremlinu kleptokrātu banda, kas tāpat kā Krievijā, realizē galēji oligarhistisku valsts nozagšanu. Kādas tur vēl "vērtības"? Viss, kas valstij vērtīgs, Vientība kopā ar Lembergu ir nozagusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas