Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa atvainojas pensionāriem, kas glābuši valsti no bankrota

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tontone
T
Kā tai dāmelei nav kauna - un vēl atvainojas.
Marta
M
Aizņēmums uz laiku? Ha-ha - ha! Nav neērti melot? JL nekad tā nav uzskatījis un nav to sacījis! Turklāt Dombrovskis gan nav atvainojies pensionāriem, tieši otrādi - viņš ir atteicies to darīt! Liekulīgi....
loms
l
Graša cena šai runāšanai. Vot samaksā labāk procentus, par ieturētajām summām. Un tad vari atvainoties.
Vuarzazi
V
No TP, ZZS, LPP/LC, T+B +LNNK Var sagaidīt publisku atvainošanos Par Latvijas novešanu bankrotā. Politiska atbildības izprasme prasītu šo politiķu pazušanu no politikas.
Andrievs
A
Pienāks laiks arī atvainoties par iztikas minimuma aplikšanu ar ienākuma nodokli, lai glābtu nekustamo īpašumu spekulantus. Kura partija neļāva uzlikt 3% nekustamā ipašuma nodokli mājokļiem, kas lielāki par dzīvošanai nepieciešamo? Vai ne TP? To esam aizmirsuši un lamājam JL par lielākiem nodokļiem darba algai un pensionāru aplaupīšanu.
Vuarzazi
V
Kāda kompensācija tiem strādājošiem pensionāriem, Kas zaudēja darbu un to neatgūs ?
Dollija
D
Oma omas galā. Neko vairs nesaprotu. Kura kurina kamīnu? JL vai TP oma? Laimīgās! Man arī patiktu kurināt kamīnu.
Čiko>Omai
Č
Lasu un brīnos,vai tad galīgi jau ku-kū?Skaidrs,tā oma ir no TP.
Oma - Tai fal.......
O
Tad jau Tu esi no TP! Tici netici, bet mana pensija pēc apgriešanas ir 149 lati, vīram, kurš jūnijā 62 gadu vecumā aizgāja no darba - 198 lati! Kurinām kamīnu, lai ietaupītu uz gāzes rēķina, skatāmies TV, klausāmies radio, turam īkšķi par Dombrovski un ceram uz jaunām vēsmām Latvijā, kas noliktu pie vietas vecos shēmotājus un blēžus! Priecājamies par bērniem un mazbērniem, gaidām pavasari, lai rosītos pa dārzu! Visi nav blēži, to derētu blēdīgajiem reiz apjaust!
alias
a
Diena arvien izteiktāk kļuvusi par JL tribīni priekšvēlēšanu kampaņai. Pietiekami daudz algotu komentētāju, lai pagrieztu "sabiedrisko domu" sev vēlamajā virzienā. Bet patiesībā viens pīpis - JL, TP, LPP, TB/LNNK, ZS vai vēl kāda no šīm partijām, politika ir viena - nospļauties par elektorātu starpvēlēšanu periodā. JL patiesībā ir vēl ciniskāka kā TP vai LPP. TP vismaz nekad nav plātījusies ar godīgumu un atklātību. To gan nevarētu teikt par JL. Un kas tagad notiek? Latvija ir ieķīlāta un nviens pat nezina, uz kādiem noteikumiem. Pacitēšu JL priekšvēlēšanu programmu: Pazemināsim iedzīvotāju ienākuma nodokli līdz 15%, palielināsim neapliekamo minimumu un algas sabiedriskajā sektorā un dubultosim minimālo algu. Mēs rūpēsimies par vecāko paaudzi, invalīdiem un citām aizsargājamām sociālām grupām. Mazākā vecuma pensija nedrīkst būt zem iztikas līmeņa. Ieviesīsim neapliekamo minimumu strādājoša pensionāra atalgojumam. Tā varētu vēl turpināt un turpināt. Āboltiņa varētu pielikt ķeksīšus šajā programmā ierakstītajiem padarītajiem darbiem un uzkarināt šo papīrīti JL birojā pie sienas.
Tai falšajai JL Omai
T
Pastāsti kā vai JL ir ierosinājis lietas pret LB un FKTUK par Parex izsaimniekošanas pieļaušanu? Nav un ko tad te zīmējies? Un nerunā te pensionāru vārdā, jo nekāda OMaaa neesi , bet esi JL biroja darbone.
Oma - Voldemārs
O
Gaidi vien, ka tie, kas izzaga un izlaupīja valsti Tev tagad atvainosies! Tas ir normāli, ka mēs glābām valsti - savu valsti!!! Būtu pavisam normāli, ja mēs spētu atbrīvoties no vecajiem blēžiem un mahinatoriem, kuri ar zobiem un nagiem turas un no jauna plēšas pie varas, ja mums izdotos atšķetināt izsaimniekošanas shēmas un piemērot sodus, lai nākotnē kaut kas tāds vairs nebūtu iespējams!
Oma
O
Es arī esmu pensionāre, bet ne mirkli neesmu par pensiju nogriešanu apvainojusies, jo gadu garumā esmu sekojusi līdzi notikumiem Latvijā un saprotu, kas ir kas! Priecājos, ka tādu cilvēku ir daudz, arī pensionāru vidū, tāpēc lielajiem protestētājiem un žultaino komentāru sacerētājiem, kuriem ar pensijām nav nekāda sakara, nevajadzētu ne sauktiem, ne aicinātiem uzmesties par pensionāru aizstāvjiem!!!
Voldemārs
V
Domāju, ka vispirms vajadzēja atvainoties ierēdņiem, kam samazināts par 40-50% palicistiem, medpersonālam. Visvairāk vajadzētu atvainoties skolotājiem, kuriem samazināts par 50-70%. ŠIE cilvēki izglāba valsti!!!!! Pensionāriem nevajadzēja atvainoties, jo samazināts tikai TIKAI par 10%. Daudzkārt mazāk nekā visiem pārējiem.
Dollija
D
Ko tik neēsam atmaksājuši un no kāda cauruma izlīduši,spēsim arī šo! Ko darīt,kad valdnieki tādi,bet snaiperu nav un tauta uzpērkama ar reklāmiņām par skaistu dzīvi un solījumiem! Un ar iespēju izlaist tvaiku internetā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas