Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Āboltiņa: Augulis sasniedzis "sarkanās līnijas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Virstēvs
V
Kas šiem komuņagām iz "vienotības" par modi vazāties ar savām sarkanajām līnijām? Nekādi šo savu sarkanumu nevar izdzīt? "vienotība" tik ilgi vilka sarkanās līnijas un dalīja visiem pēc kartas sarkanās kartītes, ka beigās uzrāvās uz 95% par savas valdības un saeimas atlaišanu. Vēl par maz?
pašam tev stulbi sanāca
p
par kaut kādu "nākamās koalīcijas nominēšanu" pirms vēl nenotikušām vēlēšanām. Padomju cilvēka vienīgais arguments - mainīt tēmu, ja par šo nav ko teikt - arī necik gudri neizklausās.
Bomzis Vamzis
B
Te Āboltiņai kā reize būtu laiks atcerēties sava partijas biedra Latvijas Ministru prezidenta Dombrovska nupat iegrūstos 20 miljonus latu bankas Parex caurumā - protams, ka 20 miljoni lati jau nekādi nespēj nosegt 3 miljonus latu (vairāk nekā 6 kartīgi NEVAR NOSEGT), kas ir nepieciešami mazo pensiju paaugstināšanai. Tāda patukša saruna iznāk - vieniem pārmet sarkanās līnijas, bet savējiem baļķi acī (20 miljonu latu izšķiešanu) NEREDZ. Atkal STULBI sanāca Āboltiņas kundze no Vienotības, tāpat kā Saskaņas centra kā nākošās Valdības koalīcijas nominēšana.
Loms
L
Interesanti cik daudz līniju ir pārkāpusi vienotība.
Yox
Y
Solvitiņ, nespļauj akā, - nezin cik labi Vienotībai ar to Saskaņu veiksies, ka tik nav jāpielūdzas ZZS, Hūtītim jābučo roka un jāsauc par onkuli...
disco
d
Solvita, kur agrāk biji, visas sarkanās līnijas tas smurguls sen izbradājis, kamēr jūs savas spalvas krāsojat.
jumors
j
Bet man arvien vairāk šķiet, ka Āboltiņai spogulī rēgojas nimbs. Mīļie, kas balsos par "Vienotību", neaizmirstiet dāmai piešķirt atvaļinājumu smadzeņu sakārtošanai!
čeloveks
č
veeleetos atziimeet, ka auhulis nekaadas sarkanaas liinijas nevar sasniegt, jo ir paraak miiksts un ljumiigs. gribeetos eikt ka sarkanaas liinijas ir ielenkushas vinju. metiet to memljaku aara.
Karim Rush
K
Varētu padomāt, ka te kāds vispār saprot, par ko tas strīds... Pēc definīcijas pieņemts, ka Augulis, Fliks ir slikti, bet lai ko arī neteiktu Vienotība - tas ir pareizi. Un tagad visi kopā - es esmu muļķis!
Buba
B
Augulis būtu NEKAVĒJOTIES padzenams jau par Air Flik vien, - nemaz nerunājot par neizmantoto ES naudu ceļiem un Rail Baltic projekta čakarēšanu.
Lidija
L
man šķita, ka sarkanās līnijas bija maijā bārbiju izstādes atklāšanā lielveikalā:) auguļa staļļi, protams, ir jātīra:)
zvirbulēns
z
Man gan šķiet, ka Aboltiņai visa galva ir viena vienīga sarkana līnija! :) :)
Protams,
P
zvirbulēn, atšķirībā no Lemberga un Brigmaņa, kuriem savulaik sarkanās līnijas, roku rokā ar Ļeņina kopotajiem rakstiem, gāja caur sirdi, stiepjoties komunismā
  • 3
  • 1
nnn2
n
ka ta vienotibas zaglu un mulku banda ir apnikusi..... pasiem "izcili"ministri kamparu atis,kliba pile Girts,dienas prihvatizetaja sava laika Sarmite,neskaidrais Stokijs....ministri,kas sen bija japadzen,bet tie atkal pirms velesanam taisa kampanu,re cik slikti ZZS,kas it ka nogazis so valdibu,lai savtiga Vienotiba uz arkartas velesanam iegutu labumu....Vienotibu jau vajadzetu tiesat par kaitniecibu valstij
otrādi
o
nnn2, netēlo muļķi. naids ir tavos komentāros. bet kas attiecas uz patiesību, bļaujot un saukājoties tu padari par muļķi tikai pats sevi.
  • 2
  • 1
nnn2
n
kur te naids,kas tad vienotibas babam taisniba koz acis
  • 3
  • 2
otrādi
o
naida kurinātājam neoboļševikam nnn2: nav tāda likuma, kas ļautu kādu tiesāt par to, ka viņš nepatīk tev vai taviem domubiedriem. ir likums, kas ļauj saukt pie atbildības par naida kurināšanu komentāros.
  • 2
  • 3
otrādi
o
bet man ir apnikuši bļāvēji tādi kā nnn2, kurš pat neizlasa rakstu, bet bļaustās.
  • 6
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas