Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Āboltiņa joprojām tic, ka ZRP varētu pievienoties Vienotībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ZOO
Z
Apvienojaties ar Zatlera partiju un atsakāties piedalīties šajās vēlēšanās, un tas būs vislabākais ko jūs Latviešu tautas labā varat izdarīt. Nākamās paaudzes ar cieņu to novērtēs.
nīgrā
n
Tas būtu bijis visprātīgākais,jo uz to Zaylera partiju rāvās visi caurbirušie mēsli,daudzus atsijāja,bet daudzi arī ielīda,kā piemērs (Jūrmalā) juriste Pelse ,kas daudzu gadu garumā ,kriminālnoziegumos apsūdzētā R.Munkevica noziedzīgās darbības virtuozi iekombinēja it kā likuma ietvaros!
Virstēvs
V
Pievienosies, kur di..sā liksies. Priekšvēlēšanu cirks beigsies, tad abi oligarhu mafijas kloni Vienotība un ZRP apvienosies. Ja būs saskrāpējuši 50,01% balsi, tad turies Latvija! Pagalam tavi Latvenergo, LMT, Meži un viss kas tev palicis. Ja neizdosies, gan jau atkal Saeimu atlaidīs. Banku oligarhiem ir daudz naudas,
Pacietību!
P
Pievienosies pēc vēlēšanām! Kura pie kuras,pat nebūs būtiski!
He he....
H
Tieši tā.... he he.... viena saimnieka tautas aplaupītāji.... hi hi...
  • 1
  • 1
ola
o
Es gan nevaru saprast,priekš kam Vienotībai tie Zatlera tišiņi vajadzīgi!
anglosaxis
a
Nevaru saprast - smieties vai raudāt. Lai gan par slimiem cilvēkiem smieties nav labi...
slimais
s
Var, ja pats ir slims, manā gadījumā : AHAHAHA-HĀ!
  • 0
  • 1
Jozefs Šveiks
J
Āboltiņa sacīja: "Pirmā lielākā Vienotības kļūda bija, kad mēs, uzvarot vēlēšanās, turpinājām valsts stabilizāciju, bet nenospraudām nākamo mērķi un uzdevumu - valsts attīstību. Es gan gribu papildināt: Otrā – pašu principu neievērošana ( Kampara epopeja – viņš bija jāizslēdz no Vienotības); Trešā – pašu principu neievērošana – savējo bīdīšana amatos; Ceturtā – savu vēlētāju gribas neievērošana ( Mūrniece) Piektā – VL! nepaņemšana koalīcijā (Lēkāšana zem Štokingberga stabules) Sestā – Nesaprotama „muķīšanās” ar amatiem – Pabrikam loģiski bija jābūt ĀM. Septītā kļūda, pārpratums un kauns – Kristovskis. Šim kungam patijai būtu jālūdz runāt pēc iespējas mazāk. Astotā – pārāk maz publiski tika norādīti fakti, ar kuriem „partneris” ZZS neļāva veikt valsts tālāku attīstību. Devītā – pēc vēlēšanām pārāk liela pašapmierinātība un nerēķināšanās ar sabiedrisko viedokli. Ne tik izteikti, kā nelaiķim TP, taču tomēr.
Jozefs Šveiks
J
"Pirmā un nekaunīgākā kļūda bija MELI pensionāriem." Aizmirsu šo! Piekrītu!
  • 0
  • 1
Palabošu
P
Pirmā un nekaunīgākā kļūda bija MELI pensionāriem.
  • 3
  • 1
Jozefs Šveiks
J
Vienīgie fašisti, ko pazīstu, tusē aisbergā, tautas tribunālā, PCTVL, vienota Latvija un tepat dienā čeloveks.
  • 2
  • 0
Человек
Ч
Kopumā labi, izņemot pārmetumus Štokenbergam par antifašistisko nostāju
  • 0
  • 0
Человек
Ч
Tas Āboltiņas pieminētais "Lielais brālis" ir no PSRS konstitucijas vai no Orvella romāna "1984"? ""Neizslēdzu iespēju, ka Vienotība kā lielākais un vecākais brālis arī turpmāk varētu aicināt Zatlera kunga partiju pievienoties Vienotībai," sacīja Āboltiņa"
Pipo
P
Slima suna murgi.
Mg
M
Vai tiešām Vienotības cilvēki neredz, ka ZRP ir viņu lielākais konkurents? Nu cik ilgi var pielaizīties Zatleram, kurš kritizē Vienotību kā tipisks opozīcijas pārstāvis liekot lietā demogoģijas spilgtākos piemērus.
He he...
H
Lūk šeit es rižajai piekrītu.... he he.... jo Vienotības klonam-Zaptes pārtejai jābūt kopā ar savu saimnieku radījumu -jenotiem.... hi hi.... Jo nav ko mānīt tautu, ka šie ir atšķirīgi politiskie spēki.... viens saimnieks ta....ha ha....
čebureks
č
slima suņa murgi
  • 1
  • 1
Aboltiņa, atdziesti
A
tu vairs nebūsi pie siles!!!!!!!!!!!
Человек
Ч
Varbūt labāk Vienotība pievienosies Zatlera partijai? Jo Zatera partijai reitingi ir augstāki, nekā Vienotībai. Āboltiņas kundze, atmetiet malā egoismu un latviešu tautas nākotnes vārdā kopā ar visu Vienotību iesaistieties Zatlera partijā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas