Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Āboltiņa: mani uztrauc prezidenta vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tēvs/dēls/svētais gars
t
"Dačuks 31.01.2011 23:46 Sen nebiju ieskatījusies Dienas komentāros un nu jāsecina, ka te varu pārņēmis pajolīgs He he, kurš, kā izskatās, parunājas pārsvarā pats ar sevi. Diena patiešām augusi, ja tik "spēcīgi intelektuāļi" raksta komentārus!" Un tas bija viss, ko Tu ar savu izcilo intelecktuālību iespēji ? Priekš tā Tu te nāci ieskatīties ? Mājās nav, ar ko pakasīties ?
tēvs/dēls/svētais gars
t
Tas gan būtu blice ! - Kaut ko no pamperiem izrādīšanai un 3-as vica prezidentšas - tak neiespēs jau pat savā pulciņā vienu kādu pielaist, kad nāks tā finiša taisne :) Tikai vai tik pa velti visa šitā mišinaja vozņa nebūs - kaut kas liek domāt, ka nākošajos gados te viss var nobrukt - pat bez tās '12. gada pastardienas .
Vilnis
V
Kas tad ievēl Prezidentu un kāda ir kārtība? To taču nosaka Satversme un Saeima. Kādu tad vēl konsultatīvo padomi vai biedrību vajadzēs, ja par to nav runāts mūsu Konstitūcijā. Lai kaut ko mainītu likumīgi ir jārunā par Konstitūcijas maiņu, nevis par kaut kādām pseido padomēm, urām nekādas būtiskas lomas nav. Ja nu vienīgi gaisa maisīšanai un zibeņu novešanai no Vienotības izdomātā kandidāta, kuru tur pilnīgā slepenībā un kurš uzpeldēs tajā īstajā laikā, kurš noteikts mūsu Satversmē. Prezidentu nevēl tauta pati. Beidziet taču duļķot ūdeņus ap šo jautājumu unn ļaujiet visam lietišķi notikt saskaņā ar mūsu pašreizējiem likumiem vai arī mainiet tos...
Liekas,
L
kundzi satrauc iespēja netikt par prezidenti, kā arī otra lieta - kāda man šodien frizūra vai apģērbs. Tāds iespaids par šo kundzīti...Mani uztrauc, pie tam lielā mērā, kā izdzīvot ar to naudu kas vēl ir, bet politiķi vēlas paņemt arī to pašu, īpašuma nodoklis nez kāpēc ir 6reiz (!!!) lielāks kā iepriekš, visapkārt slimi cilvēki, kas netiek pie dakteriem, cenas kāpj neiespējamā ātrumā, tad vēl Latvenergo, Siltums, u.t.t., kas nu jau liekas neiespējami samaksāt...Mūs uztrauc tādas mūsu dzīvei svarīgas lietas, atšķirībā no jums...
Redžinalds
R
Nav ko uztraukties,jo šī prezidenta institūcija ir JĀLIKVIDĒ,nu nav nepieciešamības SVF kolonijā pēc tādas
Aborigēns
A
Daudz būtiskāk un svarīgāk ir atjaunot Latvijā strādājošo un viņu ģimeņu locekļu obligāto veselības apdrošināšanu,kā tas jau sen ir izdarīts Igaunijā un Lietuvā;samazināt 22% PVN likmi ikdienas pārtikas produktiem,palielinot to luksusprecēm un pakalpojumiem! Ne no pašreizējā,ne nākamā prezidenta, to nesagaidīt!Ne pirmais,ne pēdējais!
Vēlētājs
V
Mažoritāro vēlēšanu un progresīvo nodokļu sistēmu Latvijā! Vispirms!!!
sals
s
Visvairāk tevi uztrauc,ka pati netiksi par prezieni.
Rīdzinieks
R
Mani ziemā visvairāk uztrauc,ka dzīvokļos joprojām nav siltuma skaitītāju vai alokatoru!
Teobalds
T
Mani uztrauc 22% PVN maizei un pienam (Anglijā,Īrijā,Maltā,Kiprā,Horvātijā,Andorā,Sanmarin o-0%,Kanādā,DĀR,Indijā,Meksikā,Dienvidkorejā u.t.t.-0%)
Tims
T
Noslēpums (Sk.turpat"Prezidenta vēlēšanas process nedrīkst būt noslēpums"),nedrīkst būt vienošanās process ar starptautiskajiem aizdevējiem,jo aizņēmums miljardos tiek maksāts no mūsu maciņiem!
Kas kuru uztrauc!
K
Toties mani uztrauc dubultais nekustamā īpašuma nodoklis manas ģimenes vienīgajam mājoklim,dubultais pievienotās vērtības nodoklis elektroenerģijai un jau aprīlī gaidāmā elektroenerģijas tarifu celšana;22% PVN likme ikdienas pārtikas produktiem,paaugstinātā PVN likme jau tā dārgajām zālēm zālēm,49,50 latu minimālā pensija un kopš 1991.gada joprojām nepārskatītais iztikas minimums!
Ministry of Truth
M
Jums ir moralizēšanas licence un nekā no sevis nepateikšanas indulgence? Nu, kaut ko par saturu, ne par formu vien, spējat pateikt?
Ministry of Truth
M
Jau pirmais (citētais) teikums liecina, cik viss "pasākums" ir ironisks. Mani uztrauc, kādas pilnvaras un tiesības sev grib izkārtot tie parlamentārieši, kas vēl nesen pasmējās par VL! un atteicās no saviem nodomiem. To jau visi redzēja kā uz delnas (ne uz tās Delnas, tā jau drīzāk ir Paduse).
rega
r
Gluži tāpat kā Vienotība. Pirms vēlēšanām runāja vienu, tagad dara tāpat kā iepriekšējie pie varas esošie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas