Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Āboltiņa pēc Šlesera paziņojuma aicina sabiedrību nebūt lētticīgai

Šobrīd, zinot, ka līdz nākamajām Saeimas vēlēšanām budžetu "griezt" vairs nevajadzēs, atsevišķiem politiskajiem spēkiem ir viegli teikt, ka šī valdība nav spējīga izvest valsti no krīzes un viegli aicināt viņiem uzticēt jaunas valdības veidošanu. Aicinām sabiedrību nebūt lētticīgai, paziņojumā pauž Jaunā laika līdere un premjera partijas pārstāve Solvita Āboltiņa. Viņas paziņojums seko pēc LPP/LC līdera Aināra Šlesera paziņojuma, ka februārī viņš uzsāks sarunas ar partijām par jaunas valdības veidošanu.

“Šobrīd ir svarīgi, lai zem supervaroņa tērpa slēptos patiešām supervaroņa cienīgs spēks, nevis tikai butaforija," komentē S.Āboltiņa. Viņa aicina sabiedrību izvērtēt, vai šiem “partiju personāžiem” ir reāli īstenojams rīcības plāns ar priekšlikumus budžeta konsolidācijai saskaņā ar starptautisko aizdevēju prasībām un sociālā budžeta saglabāšanu esošā līmenī. Viņa uzskata, ka šobrīd vienīgais, ko valdības vadītāja amata tīkotāji var sniegt, ir populistiski priekšvēlēšanu saukļi un tukši solījumi, labi apzinoties, ka tie nav izpildāmi. Kur bija šīs personas pēdējā gada laikā, kad Latvijas valstij klājās visgrūtāk, viņa vaicā.

"Atsevišķas partijas ik pa laikam sevi piesaka kā vienīgos, kuri ir spējīgi izvest valsti no krīzes, piemirstot, ka tieši šīs glābējpartijas ir līdzatbildīgas, ka mēs esam tur, kur esam. Skaļi un demagoģiski solījumi, miljonu šķērdēšana necaurskatāmos projektos, apšaubāma reputācija, privatizēti valsts objekti kā privātā biznesa sastāvdaļa - vai tiešām šādi potenciāli valsts vadītāji mums vajadzīgi?"


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas