Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Āboltiņa: PLL par premjeru visdrīzāk nosauks Šleseru; Lembergs - “virtuāls kandidāts”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha
H
Vienotība ne tikai melo, bet vienkārši izsūc tautu - bezdarba līmenis nepārtrukti pieaug, bērnu pabalstus noņem, jo Latvijā latviešus vairāk nevajag, pensijas samazināt gribēja - nesanāca, pēc vēlēšanām atradīs citu paņēmienu kā samazināt. Esošiem nodokļu maksātājiem nebūs no kurienes meksāt pensijas, jo soc. fonds tiek izsmelts, unt tagad jau gatavi likvidēt otro pensijas līmeni. Kāda ir ticība šādai valdībai un mūsu nākotnei šai sistēmā..
He he...
H
Tu taču neesi pariots , bet melīgās Vienotības tribūns Ko cepies! Pareizi, ka vakar Kolāts tavu dumrovski izlika aiz durvīm, jo MELIS ir MELIS kaut ieņem prejēra posteni! Paskat, kā arī PB vadība uzsita pa dupsi jaunslauceņu melošanai! Ne SVF, ne PB neinteresē kā dzīvos tauta, bet tikai viņu piķītis... Neticiet Vienotības murmuļiem , kuri bāž batonus, ka pensijas pēc 2.oktobra netiks samazinātas. Kā tiks silē , tā Vienotība pildīs visus, es uzsveru VISUS PB un SVF uzdevumus! Vienotība nepārstāv Latvijas pilsoņus , viņi ir SVF un PB vergi! Bet vergiem vienalga kam kalpot, ka tik šiem kaulu atmet... Nu ko , sāc ziepēt vai nu dupsi vai striķi, jo TAVĒJIE jaunslauceņi izgājušies kā vecas sētas.... AŠ2 zog, bet Vienotība MELO, bet abi kalpo lielkapitālam nevis tautai!
visu Latvijai
v
Visu Latvijai!
klucis
k
Palasu te komentārus un rodas iespaids, ka kampēju banda nolīgusi kadrus no psihenes, kuri vienu un to pašu vis dienu maļ un maļ!
durnis
d
Man gan ir alternativa ! Kamer jus latviesu partejas skaldat matus kurs pukaunaks un baltaks vai nebus ta ,ka parlaments sastaves tikai no krievu partejas jau ka RIGAS DOME ?! Nu ja tur gan tik slosers iespraudas ,bet tas ar slikts... nu ja jaunpups ar krisdoliti ar tur gribeja tik... Un par ko tad tauta balsos...noteikti par tiem ,kuriem mazak smuces... vai tad vienotibas un pll biedrisi visus sos gadus mazak vai vairak nav bijusi pie varas...ieskaitot tb un zzs... Un te es gribu saprast ar ko tad katra latviesu parteja bus gatava iet kopa pec velesanam ...kamer to partejas nav teikusas ir iespejams Rigas variants... Otrs parlamenta sen jau laiks pienemt likumu ,ja deputats no kadas partejas izstajas tad noliek mandatu...staigulu bariem vienreiz japieliek punkts un to vat izdarit pat lidz velesanam ,jatik partejam ir griba... Balsosu par to parteju,kas ne tikai apries savus konkurentus ,bet gan bus atradusi domu biedrus ar ko kopa stradat...
izbijis valsts patriots
i
Vecīt tu tiešām visu dienu borē cilvēkam pret Vienotību ,to pašu ar ko es saskarē ar tevi izjūtu vairākas nedēļas.Tāpēc jau arī uzdevu tev jautājumu --Vai nav pēdējais laik ārstēties. Padomā.,ja nespēj pats tikt galā mēģināsim palīdzēt.
izbijis valsts patriots
i
Vienotības triumf---ja Tu piedāvātu kaut ko reālu kas līdz vēlēšanām varētu relizēties būtu vērts apspriest,bet ko tu dari. Tagad kad jau izlozēti partiju numuri vēlēšanās ir par vēlu brēkt,Vienotība šāda Vienotība tāda. Pat Alternatīvas nav.Slikti,nu protams slikti. Jā es kādreiz krāju visus tos faktus kas kur kad un kā,bet tad sapratu ka tas viss ir priekš kaķiem--pastāv vienošanās starp partijām,tiek sadalīti kā teikt tie ģimenes lauciņi. Tāpēc viss tas kas ko iecēla ir otršķirīgi ,jo atbrīvotais no viena lauciņa tika citā.AR Sudrabu notika tieši tā. Pareizi un godīgi, ne gluži un ne no vienas ne otras puses. Tikai nesaprotu vienu ,kāpēc tu visu laiku centies lai cilvēki novērstos no Vienotības.Nav jau alternatīvas.Cik reižu tas tev jāatgādina.. Tu pats neko nespēj piedāvāt.
Jozefs Šveiks
J
Ai nu beiiiiidz vecīt, Tu man piesienies visu dienu!!!!!!!! :) Tikai, lūdzu, nesāc man stāstīt par mormoņu / žīdu / masonu sazvērestībām, par plānu izsūknēt Latvijas bagātības un aizlaisties prom uz citu planētu drāzt trīspupainas vecenes zilām galvām! :((((((
Vienotības triumfs
V
Par ko? Totāls vakums! Nav neviena sociāldemokrātiska spēka tā eiropeiskā/ klasiskā izpratnē! ________________ Ar to arī vajadzēja sākt.... bet kāpēc nav? Aizdomājies?
Jozefs Šveiks
J
Nēnu.... Es visu laiku pārliecināts, ka manā priekšā AAA aizstāvis. Izrādās čoms mani vienkārši atrunā no Vienotības! ok! Saki lūzu, par ko balsot? Par SC - nesagaidīsiet! VL- vēl par zaļu! Trīs A - nav apspriežams! Par ko? Par antiglobālistiem-muļķīšiem, par bitēm-aņķifašistiem? Par ko? Totāls vakums! Nav neviena sociāldemokrātiska spēka tā eiropeiskā/ klasiskā izpratnē!
Vienotības triumfs
V
Kur tu izrāvi , kas balsošu par kādu no AAA? Nebalsošu un nevienam neiesaku, tāpat neiesaku nevienam balsot par Vienotību kamēr tā nav islēgusi no sarakstiem visus savus šmučmaņus. Mums nevajaga vecos blēžus, bet tik pat ļauni ir mazie blēdīši , kas iet to lielo pēdiņās, lai pēc četriem gadiem atkal būtu tik pat tauki kā iepriekšējie. Vienotībai jāattīrās, bet , ja tā to nedara, tad man nav uzticības. Un Puķu ielas afēra nav sīka! Afēra tur ir lielāka kā iedomājies, jo tur tika raustīta visa valsts mašina, lai dažus iztaisītu par enģeļiem! Un tur bija arī JL pleciņš..... Vai saprati?
grieta
g
Sajūta tāda, ka trīs maitu lijas atkal sēd uz zara un kāri lūkojas uz Latvijas pusi.Kā jau visus šos ilgos gadus un vēl ātrāk.
Jozefs Šveiks
J
Un? Sīka, neizdevusies afēra salīdzinoši ar AVELatiem, digitalizācijām, jūrmalgeitām. Kā man uztvert šo? Un kāpēc Tu neatbildi uz maniem jautājumiem? Uz tiem Tu vienkārši nevari atbildēt ne tikai man, bet arī sev! Un es tiešām nesaprotu Tavu loģiku balsojot par AAA!!!! Tu uztraucies par iespējamām zagšanām Vienotībā, bet pats ar putām aizstāvi reālus blēžus?! Kur prikols?
XXX
X
.... 16:44 ... Ēlerts, pārkāpjot dienesta pilnvaras, noslēdzis dzīvojamo telpu īres līgumus ar vairāku iestāžu darbiniekiem, lai gan bija tiesīgs slēgt tikai telpu īres līgumus. ======= Nesapratu domu. Vai varētu "pārtulkot"? :)
....
.
03. oktobris 2005 14:34 Padalies Close Padalies ar ziņu # Nosūti draugam # Facebook # Twitter printout.tex Drukāt note2editor.alt Ziņot redaktoram Komentāri Komentāri (13) Valdība otrdien lems par bijušās Latvijas Attīstības aģentūras (LAA) atpūtas bāzes Jūrmalā, Puķu ielā 7 nodošanu privatizācijai. Tikmēr lieta par šī īpašuma nodošanu privatizācijai atkal nodota prokuratūrai papildus izmeklēšanai. Par privatizāciju atbildīgās “Mājokļu aģentūras” direktors Normunds Pēterkops portālam “Delfi” sacīja, ka īpašums tiek nodots plānveida privatizācijai. “Tas ir parastais process,” viņš sacīja. Taču īpašums Puķu ielā 7 nav parasts skandāla dēļ, kas sācies pirms vairākiem gadiem un pēc kura prokuratūra ierosināja krimināllietu pret trim amatpersonām – nu jau likvidētās Centrālās Dzīvojamo māju privatizācijas komisijas vadītāju Ziedoni Ziediņu, kurš tagad strādā “Mājokļu aģentūrā”, bijušo LAA direktoru Māri Ēlertu un bijušo Valsts zemes dienesta Jūrmalas nodaļas vadītāju Kasparu Hermani. Sākoties tiesvedībai, īpašums tika izslēgts no privatizējamo objektu saraksta un pats privatizācijas process netika uzsākts. Tagad reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija atkal ierosina nodot īpašumu Puķu ielā privatizācijai. Lietas izmeklēšanas laikā prokuratūra secināja, ka apsūdzētie, izmantojot dienesta stāvokli, mainījuši atpūtas bāzes ēku statusu uz dzīvojamo māju statusu, nododot izīrētos dzīvokļus privatizācijai. Pirms tam dzīvokļi tika izīrēti amatpersonām tuvu stāvošajiem cilvēkiem. Prestižais īpašums Jūrmalas kāpu zonā netika piedāvāts izsolē, bet privatizēts par nominālo cenu par sertifikātiem, kuri tajā laikā maksājuši desmit reizes lētāk par nominālo vērtību. Valsts Kontrole secināja, ka līdz ar to valstij nodarīti zaudējumi 330 000 latu apmērā. Lietas prokurors Viktors Ratnieks pieprasīja apsūdzētajiem trīs gadus nosacīti. Septembra beigās Augstākās Tiesas Senāts nodeva lietu atkārtotai izskatīšanai prokuratūrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas