Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ādamsons: vienmēr zināju, ka agri vai vēlu atgriezīšos Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Siartutuaj
S
Vispār parupji, bet pareizi. Taču man patīk tā kunga atklātība, kas pasaka, ka mērķis tikai iekļūt tai siltajā vietā. Štrunts par pārējo, ja būtu droši, ka ievēlēs, un ja pieņemtu, iestātos arī smedrdeļu apvienībā.
q
q
nav bijušo- tā teica Putins
vienkārši
v
beidz pļurkstēt!
Skauts
S
Ir smagāki priekšmeti, kas nogrimst ūdenī un ir viegli priekšmeti, kas vienmēr peld pa virsu. Un daži no tiem ļoti smird!
Juhans
J
Ādamsons ir kārtīgs vīrs. Parādīs kas ir vīrišķība un stāja.
Gunārs
G
Ādamsons tev noveicās, tevis vēl trūka šeit saeimā, Jūs tāpat visus šos gadus neko tautas labā neesat izdarījuši, pienāks laiks tevi mēs arī izbalsosim kā šitos visus kangarus, mums vecie liekēži saeimā nav vajadzīgi, paskatoties cik Jūs veikli pārskrienat no vienas partijas uz otru, lai tikai pasēdētu saeimā un saņemt piķi.!!!
Zabadaneks
Z
"par ko mani savulaik izslēdza no aprites" tas saucās - neievēlēja, jūrnieciņ! ;D
Valdis
V
PSRA VDK Robežsardzes dienestā nevarēja kļūt par virsnieku, ja neziņoja augstākstāvošām institūcijām par saviem dienesta biedriem. VDK vispār nevarēja strādāt cilveki, kuri nebija stukači!
Ikv
I
Lai dzīvo Haizivs! Vēlu veiksmi!
anglosaxis
a
Par Ādamsona pērkamību visspilgtāk liecina fakts, ka viņa "cīņa" pret pedofiliem beidzās nākamajā dienā pēc Šķēles valdības krišanas. Skata pēc jau nu varēja "pacīnīties" vismaz vēl dažas nedēļas.
KLM
K
Esmu palaidusi garām, kas ir Haizivs. ................................................... ................................................ Haizivs, kundze, ir gatavais nezvērs, asinskārs, bet bezgala uzticīgs saimniekiem (vārdā nesaukšu), gatavs saplosīt it katru, kurš apdraudēs saimnieku - tad lūk, reiz Ādamsons, kalpodams saimniekiem, centīgi apsargāja svēto PSRS robežu uz jūras tik centīgi, ka robežpārkāpēji šo nodevēja par Haizivi, kurš kā acuraugu sargāja savu saimnieku - visas pasaules apspiesto un pazemoto cerību zemi, gaišo bāku masonu, sorosīdu kapitālistu ļauno spēku ielenkumā...
ha!
h
Ha-ha-ha-ha-ha!!!!! ....."pret" misijas pagarināšanu Afganistānā, kas ir LR drošības jautājums,...... Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!!!!!! Misijas pagarināšana Latvijā - vai tas ir LR drošības jautājums??? Tas ir Latvijas okupācijas jautājums Afganistānā un bez ziepēm līšana p....ā resnajiem amerikāņiem.
zirgaspēks
z
ja tik, brīvā maizē ticis, nepaliek par pedofīlu
Dollija
D
Esmu palaidusi garām, kas ir Haizivs.
pika
p
Nodzēries, izskatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas