Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Advokāts: nāvessods Latvijā ir nepieciešams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars
O
MALACIS un tas jādara STEIDZĪGI !!!!!!!! Savādāk Šķēle utt PĀRKRĀSOSIES .....
Saule
S
Nezaimo disidentus un pirms murgošanas vismaz izlasi raksta tekstu :"Tie pieci, kuriem nāvessods tika piespriests un vēlāk izpildīts, kopumā bija nogalinājuši 15 pilnīgi nevainīgus cilvēkus"
strādājis tiesā
s
Vonsovičs cita acīs redz salmiņu, bet pats savās acīs neredz baļķi. Ko viņš lielās, ka piesprieda nāves sodu cilvēkiem, kuriem nāves sodu bija spiesti pēc viņa sprieduma izpildīt citi cilvēki? Agri vai vēlu mēs visi mirsim un, ja ir Augstākais Soģis, tad viņš Vonsovičam paprasīs, kas tā bija par komunistu varu, kas bija devusi tiesības un likumus piespriest nāves sodus disidentiem?
???
?
Vonsovič, par valsts nodevību jāatjauno vai nav jāatjauno nāves sods? Saki, Abrenes atdošana bija valsts nodevība vai nebija? Vai par valsts nodevību ir vai nav noilgums? Ko, Vonsovič, apskatīsies, kas Satversmes tiesā nodeva Abreni?
jurists
j
nāves sods būtu jāatjauno arī par ekonomiskiem noziegumiem un ekonomisko noziegumu piesedzējiem. Valsts zagļu piesedzējam Guļānam tūkstošiem reižu varētu nolasīt verdiktu
romiešu tiesības
r
savus bernus ir veelams pieskatiit --- Klau, nelaimīgais spameri, tu esi arī garīgi atpalicis? Pievaldi vienreiz pirkstiņus un verbālo caureju!
virusologs
v
Taa kaa runa ir par slepkaviibas upuri, tad ar vinju jau ir noticis visljaunaakais, kas vairs nekaadaa veidaa nav labojams.
virusologs
v
Tiesas zaale nav beernudaarzs un ar "apsoliisanos vairs nedariit" tur cauri netiek. Elementaari. Bet dziiviibas atnjemsanas gadiijumi ir jaasamazina liidz minimumam - karsh, kjiilnieku atbriivosana, brunjotu noziedznieku aiztureesana.
virusologs
v
... bet savus bernus ir veelams pieskatiit nevis taa ka neliekas ne zinis un ja kaut kas notiek, tad punkji, asaras pa gaisu un breekt peec atriebiibas.
Figvams
F
grieta: "lai cik bīstams kādam liktos kāds tips, ir sods, ko šis cilvēks saņem, un šim cilvēkam tiek dota iespēja arī savas dzīves laikā nožēlot padarīto un laboties." ------------------- Kas otram tīši un vainu pastiprinošos apstākļos dzīvību ņēmis, tam sava jādod pretī. Elementāri. Citādi, dod tikai iespēju, labosies uzreiz, apsolīsies nekad vairs tā nedarīt. Tavs arguments būtu smieklīgs, ja nebūtu tik ļauns pret upuri.
virusologs
v
Tiesu spriezh nevis peec darbaljauzhu veestulerem bet peec likuma.
virusologs
v
Kaa es aizeju pastraadaat, taa atkal jauni trollji uzrodas. Riebjas skatiities kaa manu teemu pietaisa!
Pele
P
Attīstītā pasaule jau sen ir sapratusi, ka noziedzniekus, vājprātīgos, bezpajumtniekus un pārējos atstumtos rada sabiedrība! Kaut kā neērti par saviem "ražojumiem", tāpēc jālikvidē? Idioti. Cilvēks nav piedegusi pankūka ___________________________________________________ _________________ Ko Tu ieteiktu darīt ar cilvēku, kas, piemēram, seksuāli izmantotu Tavu bērnu un pēc tam to nogalinātu?
Sāksim...
S
Nāves sodu visiem kur zog no Latvijas iedzivotājiem
Adolfs
A
Vajag un noteikti nāves sodu', bet nedrīkst. KO tagad darīt? -neko. Tikai iespundēt kamerā un žēlīgi pasnieg ūdeni. Dievs pažēlos, ja 'piešķirs mūžīgo nemirstību. Visa manta, ja tāda ir, izdalāma nelieša upuriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas