Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aģentūra: Saeimas kuluāros Jakāna dēļ pieļauj valdības vai Repšes krišanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaistule
S
Mūsu valsti, lai tiktu galā ar bandītu partijas ( TP ) ielikteņiem, nepietiktu ne tikai ar desantu, bet veselu armiju. Bandīti noveduši valsti galīgā postā. Aizstāvēt šo bandītus var tikai tādi paši bandīti
Nost pārteju mēslus!
N
Cik ilgi šitos barosim? He he... » ierednis 10:40 UN JL politiskie ierēdnīši ir labāki? Nu nemurgo! Tādi paši kā iepriekšējie, bet vēl badīgāk uz bļodu skrien!! Visus šos taukumus - TP, JL, PS .... vēstures mēslainē. tautai beidzot jāvēl deputāti nevis pārteju štuceri, kas tikai par savu pārtejas členu sili domā! Beidzot jāpras VOLDI"NAM mainīt vēlēšanu sistēmu, Jo Latvijas republikas SARVERSME neparedz pārteju varu, bet gan tautas vēlētu deputātu lemšanu par tautai svarīgiem jautājumiem. Ir jābeidz ši pārteju patvaļa ar to ieliktnīšiem... JL jaunpups būšt VIDa jaunais gendirs- pat āzim jāsmejas, lūk kur virzamies pie šis pārteju diktatūras...
abet
a
neviens nekritīs Jakāna dēļ, citādi krišanas iniciātori atzītos ka Jakāns jumtojis viņu tumšās ģelas.
AD
A
"Vairāki avoti Tautas partijā (TP) aģentūrai LETA pieļāva, ka šis var būt iemesls, kādēļ pēc nākamā gada valsts budžeta apstiprināšanas reāli varētu krist premjera Valda Dombrovska (JL) valdība..." KĻŪDA: "iemesls" vietā jālasa "iegansts".
A, ja šitā ???
A
Atslēgasvārdi = STRUKTURĀLĀS REFORMAS - cik jau gadus viens un tas pats - ļurkst, ļurkst, spriež, pieņem, uzlabo, NOSAKA TERMIŅUS SĀKŠANAI, un, kad tie termiņi STRUKTŪRREFORMU SĀKŠANAI TUVOJAS, atrod ieganstus paši sevi "atlaist, nokritināt, atkāpināt", lai tūlīt pat ar kādu "jaunu" vadoni TIE PAŠI saformētu "JAUNU" VALDĪBU, kas tad atkal to struktūrreformu spriešanu sāktu NO JAUNA.
vurks
v
ja si valdiba kritis un naks TP valdiba ar Skeli prieksgala uz balti parkrasota zirga, tad atliek tikai savlaicigi pieteikt visai valstij viziti pie psihiatra zem diagnozes "Stokholmas sindroms". Ja tad vel Zatlers mierigi paliks sava vieta un aicinas visus citus palikt savas vietas - ja tads moments pienaks, tad tas bus Latvijas valsts absoluta bankrota morala bankrota moments.
lasItāja
l
Man liekas, ka Jakāns ir tikai aizsegs, jo par visu varu vajag paturēt Vaškevicu. Par ir ar mieru gāzt valdību!
Kaspars Gasūns
K
Manuprāt, VID ir absolūti tehniska, nevis politiska iestāde. Kā var tās priekšnieka maiņa būt kādai partijai tik izšķiroša? [Tēlotā naivumā.] Pēc būtības tas nozīmē proklamēt, ka partija ir mafioza, jo nekādas citas intereses kā pretlikumīgi izmantot šo posteni tur nevar būt. Citādi ir pilnīgi vienalga, kas ieņem šo posteni, ja tiek efektīvi iekasēti nodokļi utt.
Lecam pa vecam
L
Nu, ja šito valdību sāks šūpot, tad gan TP un ZZS dabūs just tautas zobus! Šoreiz jociņi neies cauri!
Kalvīša plāns Nr.2
K
Es gan paredzu citu, pavisam negaidītu scenāriju.
Incanti
I
TP būs spiesta tagad smagi blamēties vēlētāju acīs, šūpojot valdību.
Andrejs
A
Ļoti patīk Brigmaņa vārdi: "Jakāns ir viens no TP atslēgas cilvēkiem". Var iedomāties- kāda atslēga. Tāpat, kā var iedomāties- ko šiem TP cilvēkiem traucēja Loskutovs. Mērgļi!!!
Tautas kulāros
T
runā, ka lielāko daļu tos saeimas čaļus vajadzētu vienreiz ielikt centrālcietumā.
nesaprotu
n
Kā viens ministrs var iestāties par citas ministrijas pakļautībā esošu darboni, kurš nepilda ministra rīkojumus? Segliņa ministrijā laikam katrs dara, ko grib, un ministra rīkojumus neņem galvā.
puika
p
Heh, jau ilgu laiku lasu Jūsu komentārus par ģenerālprokurora klusēšanu. Vai tad ģenerālprokurors ir kāds komentētājs, ka viņam būtu par katru politisku notikumu jāpāuž kaut kāds viedoklis? Prokuratūra lietas nekomentē, bet strādā ar pierādījumiem, ja tādi ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas