Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Agresīvo vadītāju, kas izraisīja avāriju, braucot ar 157 km/h, aiztur televīzijas darbinieki

Automašīnas "Opel" vadītājs, bēgot no ceļu policijas, svētdien izraisīja smagu avāriju, kurā cieta pieci cilvēki. Autovadītājs traucās ar 157 km/h.

Ap plkst. 15 pie Garkalnes dzelzceļa pārvada virzienā no Vangažiem automašīna "Opel", ko vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, ievērojami pārsniedza braukšanas ātrumu, stāsta Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa. Autovadītājs, braucot ar 157 kilometriem stundā, ignorēja ceļu policista aicinājumu apstāties. Mūkot no kārtības sargiem, auto uztriecās "Volkswagen Golf" markas automašīnai. Tajā brauca pieci vienas ģimenes locekļi. Pēc sākotnējās informācijas avāriju izraisījušais autovadītājs nav bijis alkohola reibumā.

Kāds portāla Diena.lv lasītājs ar segvārdu "Es" bija notikuma vietā neilgi pēc sadursmes. "Briesmīgs skats. Visvairāk žēl bija mazo bērnu, tie bija šokā, mamma arī. Briesmīgi," aculiecinieks raksturo situāciju. Kāds cits aculiecinieks aģentūrai LETA pastāstīja, ka ģimenes automašīna pēc kūleņošanas bijusi pamatīgi saplacināta, bet auto, kas bija pārkārusies malai, piederējusi ātruma pārsniedzējam. Aculiecinieks pieļāva, ka avāriju izraisījušais autovadītājs pametis savu spēkratu un meties bēgt, jo automašīna bijusi tukša un policija lielā steigā metusies kādu vajāt.

Youtube kāds aculiecinieks ievietojis nelielu ar telefonu nofilmētu video no negadījuma vietas, kur redzamas abas cietušās automašīnas.

Latvijas televīzijas ziņu raidījums "Panorāma" vēstīja, ka agresīvo autovadītāju līdz policijas ierašanās aizturēja televīzijas darbinieks. Noprotams, ka viņš bēga no notikuma vietas. Video bija redzams, kā vīrietis cenšas izrauties, bet tad nokrīt zālē un spārdās. "Panorāmā" arī teica, ka smagāk cietušajai sievietei ir daļēji norauta roka.

Policija arī atgādina, ka svētdienas pēcpusdienā cilvēki pēc garajām svētku brīvdienām sāk atgriezties pilsētā, tādēļ pie iebrauktuvēm Rīgā, kā arī uz Jūrmalas ceļa veidojas sastrēgumi. Autovadītāji aicināti būt pacietīgi un saprotoši, kā arī ievērot satiksmes noteikumus, necenšoties dažādos veidos apbraukt sastrēgumus.

(papildināts viss teksts)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

LTV Ziņu dienesta VIDEO: kā aizturēja agresīvo autovadītāju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas