Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Līnis par KM iecerēto algu paaugstinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vieniga
V
nozare,bez kuras nevar iztikt ir medicina!!! Nu,bez izglitibas, bez esanas nevar iztikt!!! Bez teatriem-var iztikt!!! Vinjs par to ir aizmirsis?
Lurike (Maija Deķe)
L
Vienmēr bijis tā, ka paēdušais neēdušo nesaprot. Un vistrakāk ir ar tiem, kas jau gadiem zina- man PIENĀKAS. Es varbūt arī zinu, ka man pienākas, bet valsts domā citādi un ar 3 darbavietām gadā 7000 aptuveni. Par izglītību zinu, ka neesmu zem A.Līņa kompetences, par ražošanu- to zinu no iekšienes. Par 8 stundu darba dienu esmu sākusi domāt tikai tagad - īsu brīdi pirms pensijas. Un nu jau visi zina, kas notiek ar strādājošiem pensionāriem, vai ne ? Nu tā, tas salīdzinājumam.
1%1
1
Trekni dzīvo!
Pareizi teikts!
P
Saulainu taciņu!!!
Olga
O
LAI IET PROM!!!
optimists
o
Glābjam valsti, sitam Žagru, Rubeni, Līni, Sniedzi, Cehovalu, Palmu, Beķeri! Viņus jau piesitīsim, tad apsitīsim viens otru, pensionāri- skolotājus, aktieri- dakterus, pārdevēji- ražotājus, u.t.t tad Repše atvainosies valdības vārdā, bet Nacionālajā teātri jau sen būs ierīkota biogāzes ražotne, jo nebija taču citas iespējas. Un Latvja būs glābta
tādi esam
t
Uz valdības izsludinātā taupības fona Dāldera rosīšanās patiešām izskatās ciniska.Kādā no iepriekšējiem Dienas nummuriem bija intervija ar vienu no Leidenes universitātes proferoriem. Viņš uzsvēra, ka valsts nedrīkstētu dotēt uzņēmējsabiedrības.Proti, arī teātrus, kas "ražo" komercmākslu. Valstij ir jārūpējas par jauno talantu mākslu un inovācijām nevis jāmaksā par kases gabaliem.
TanteSidra
T
Mute 01:30 _...Patērētāju laikmets! Patērētāju Līnis! Patērētāju teātris! Krīze patērētājiem! Mocarts mira nabadzībā, bet viņu atceras nez cik simt gadu! Kas par tādu naudas maisu Līni atcerēsies?_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ shausmiga laika mes dzivojam un ne tadas vien grimases ieraudzisim, bet, - paldies, labi pateici.
Lelle
L
Aizej pie spoguļa, noģērbies un paskaties kritiski pats uz savu vēderu un ģīmi! Kauns nepaliek? Tev pirmajam derētu svaru nomest, arī smadzenes attaukotos, tad varbūt īsto bildi ieraudzīsi, sapratīsi, ka valstī ir KRĪZE un TADI KĀ TU to krīzi veicinājuši. Arī tavs ministrs tik jauns, bet jau tik tukls un ar aptaukotām smadzenēm...jūs taču holesterīns sagrauzīs priekšlaicīgi...
Mute
M
Vienmēr brīnos, kur tie veči bāž to naudu, ka mēnesī vajag 2,5 tūkstošus! Liek zeķē? Dzer dārgus konjakus? Lido pusdienot uz Parīzi. Ja es pa trim darbavietām nopelnu 1200 uz rokas, samaksāju 300 Ls par dzīvokļa īri, pabaroju trīs mutes, apģērbju, vēl auto līzingu nomaksāju, un tad vēl paliek ko nebaltai dienai iekrāt! Šaubos, vai tam teātra direktorelim, kurš 100 g Kulrūras raidījumā briesmīgi naidīgi izteicās par jaunajiem aktieriem - Dailes 9. studiju - šitāds piķis vajadzīgs 'bērnu pulciņa uzturēšanai! Lai padomā, kā rakstnieki, zinātnieki strādā par mazu atalgojumu, piemēram, tā zinātniece, kas pretvēža līdzekli izgudroja (viņai gan tagad atņems pensiju) - viņu vadīja kas cits, kā tikai naudas kāre! Patērētāju laikmets! Patērētāju Līnis! Patērētāju teātris! Krīze patērētājiem! Mocarts mira nabadzībā, bet viņu atceras nez cik simt gadu! Kas par tādu naudas maisu Līni atcerēsies?
Lumpens
L
Daloj teātrus un visus tur direktorus !! lai str;ad;a par velti, un lai nestr;adā, es, piemēram, neeju uz teātri, nafig laiku nosist ! a ŠŅABIS Dārgāks tegad ! kur taisnība ?
Lelle
L
Lai viņi turpina vien sacerēt sev slavas dziesmas...balsojums RD jau parādīja viņu īsto "slavu" un vietu.Drīz vien būs jāiet atsēdēt par valsts izlaupīšanu...zinu ko runāju.
TanteSidra
T
Kriksis 28.06.2009 21:23 _paliek bail, lasot šos zvērīgos komentārus - bail, ka māksliniekus tik ļoti nīst un uzskata par liekēžiem..._ k.m. 28.06.2009 21:38 _ES GAN NESAPROTU, KĀPĒC LAI MINISTRIJA ... NEVARĒTU PAAUGSTINĀT ALGAS DAŽIEM SAVIEM DARBINIEKIEM?..._ .... 28.06.2009 22:00 _Es arii domaaju, ka soreiz tracis ne par ko sacelts..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ nebrinies Lelle, sho tekstu sacereshanai tika mobilizeti TPJO jaunieshi no Kulturas Ministrijas.
TanteSidra
T
"...KĀPĒC LAI MINISTRIJA , JA NEPRASA PAPILDUS NAUDU NO VALDĪBAS, SAVA BUDŽETA IETVAROS NEVARĒTU PAAUGSTINĀT ALGAS DAŽIEM SAVIEM DARBINIEKIEM?..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~ nekad neraksti forumos visu savu tekstu ar CAPS/LOCK lielajiem burtiem. ar shadiem kliedzieniem tu izsaki necienju sarunas dalibniekiem. nedari vairs ta ja vien neesi slims.
madara
m
un tieši tāpat ir citās jomās - cilvēki nesniedz savus piedāvājumus konkursos, jo ir apnicis saņemt pazemojumus un dažkārt arī atdot nozagšanai idejas... Radošie šoebrīd ir ārkārtīgi naizsargāti no TP ļaundarības un daudzi to nespēj pat saprast - tikai plāta rokas un prasa - kā ts var būt

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Dālderis: ar lielāku algu gribam noturēt teātru direktorus

KM iecerējusi būtiski palielināt tās pakļautībā esošo valdes locekļu algas

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas