Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aivars Ozoliņš: Ķēķa likumdevējs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Человек
Ч
Более идиотского комментария давно не приходилось читать. КАЖДОЕ ЧАСТНОЕ ЛИЦО имеет право участвовать в заседаниях комиссии (подкомиссии) Сейма. Это и есть ГРАЖДАНСКОЕ ОБЩЕСТВО. Просто удивительный идиотизм. Делна, Провидус и Фонд Сороса борются за открытость - а Озолиньш борется против. Тот пример, о котором писал Лато Лапса на Аполло: что Диена отстаивает европейские ценности по-деревенски. Знаний, элементарных знаний не хватает. Другой вопрос, что Тихонов и Ко отстаивают интересы оси зла Лембрега-Шкеле. Но подобной "защитой" европейских ценностей Озолиньш только гадит. Упаси Бог от таких защитников!
Jautris
J
Var patiešām redzēt, ka Saeimā neesi ne reizes bijusi un pat tie deputāteļi par kuriem te cepies pat nav tevi uzaicinājuši ieiet iekšā, bet ārpusē pagodinā'juši uz pāris vārdiem. Un tik dedzīgi vēl te viņus aizstāvēt. Tur nu jābūt pavisam maz pašcieņai. Bet tev līdzīgajiem tās nekad nav bijis. Nekritiski kā papagaioļiem atkārtot citu sacerētus pantiņus.
Lelle
L
Tu petiesām te visus uzjautrini! Bet beidz tik glupi bļuzņīt! Lai dabūtu caurlaidi, ir japazīs personīgi vismaz kāds deputāts un tad ne jau vienmēr viņš to tā liks izrakstīt, labāk izies aiz durvīm parunāties. Tā ka nevajg te batonu stumta tautai ausī!
Lelle
L
He! Krīze ir tikai mazajiem duraciņiem, treknajiem treknie gadi joprojam turpinās; skat, caur žurnālu Bilance tiek piedavāts pieteikties valsts iestāžu grāmatvežiem uz konferenci. Visiem caur e-meiliem ir izsūtīts piedavājums. Nemūžam neuzminēsiet kur tas pasākums tiek rīkots!!! SARMALŠEIHĀ ĒĢIPTĒ PIECZVAIGZNĪŠU HOTELĪ!!! Parociet šito smirdoņu!!!
mērglis
m
ja tur miiliit katram, kam ienaaktu praataa apmekleet komisijas seedes ,to atļautu , tad tur ietu trakaak kaa pie Bābeles , iedomaajies kaads haoss tur izveidotos , kad tie visi ar lietussargiem pagajušaa rudenii buutu miiļi aicinaati uz apspriešanos ...ddd
Jautris
J
Kā nu nav kauns Ozoliņam musināt tautu it kā pats nezinātu, ka Saeimas komisijas sēdes var apmeklēt jebkurš ,kuram kāds no Saeimas darbiniekiem (ne tikai deputātiem) ir izrakstījis caurlaidi. Faktiski jebkurai privātpersonai, kurai ir interese par apskatāmo lietu. Tikai tās intereses jau cilvēkiem ir pamaz. Daudz lielķa te internetā gānīties un bārstīt savus tukšos pieņēmumus.
K-K
K
... Bezabrenes likumiga valsts rulle !!!!
mērglis
m
a vai tad tiem stulbeņiem bija iebildumi , kad Kalviiša vadiitajos kliķes (koaliicijas) zamlungos šim pie labaas rokas seedeeja smagajos noziegumos apsuudzeetais un viņam vienmeer visos jautaajumos bija savs vaards sakaams kaa Ventspils domee??? es nemaz nebriinos kad tur vienaa mieraa seed kaads šii noziedziigaa cilveeka angažeets advokaatelis , kaut arii izmests no advokatuuras , jo šim labi zinaami paņeemieni kaa noziedzniekus ar nopirktu likumu paliidziibu izpestiit no bargaa soda , par valsts nozagšanu tai skaitaa..., komisija neiebilda un kad man deva vaardu tad paudu mafiozos viedokļus , vai nav skaisti, super , kaada vella peec mums saeimaa apmaksaa nacionaalaas drošiibas komisiju , la piesegtu šo liekuliibas tirgu???
govs
g
>Ino Lops tapat ka komentetaji tik atgremo, atgremo... Sis ari ir komentars.
vītoliņš
v
Tiešām šokējoši - atnāk uz Saeimu un vēl nekaunās runāt par likumiem. Par to tak jārunā kafejnīcās un redakcijās. Un arī tur ne visi drīkst.
lno
l
Lopam acīmredzot grūti saprast atšķirību starp ziņu un komentāru?:)
dzeris
d
Par ko tāds izbrīns? Tihonovs - Latvija varas elites seja, varētu teikt, arhitips, ar visām tai piemītošām īpašībām. Tāpēc jau Tihonovs visur.
Parastais
P
Zvirbulēn, tas tu? Ventspilī jau govis ir lielā cieņā!
Skepse
S
Tihonovs nu gan ir viens izdarīgs zellis! gan likumus kūrē, gan BB nabadziņus aizstāv, gan KNABa dīvanos darbiniekus palīdz atjaunot amatā... malacis, lai ar izmests no Zvērināto Advokātu ģildes... nez vai sasniedzot 40 gadu slieksni neies prezidenta amatu lūkot...
d'Andris
d
Saeima jau arī tāds ķēķis izrādās vien ir. Un visi tur vienādi beķeri, jo arī Jaunajam laikam tas VT jautājumus izraisīja tikai kaut kādā brīdī nevis pirmajā brīdī ... Laikam jau arī pašiem kādi padomnieki (roku vadītāji) ir vai bijuši kādreiz

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas