Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Muiža

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Ko nu apceļ aklu dzīvnieciņu! Ir jau, ir gan Sēnītes ceļš jātaisa, gan pievedceļi jābūvē, bet man ir nelāga pieredze ar vienu vīru, kas tur vienmēr ir klāt. Kur ir Raubiško, tur pazūd... nauda, materiāli, kvalitāte u.c. Un neko nevar pierādīt, viņam ir padomju pieredze. Ja kas, tieši jūlijā braucu šo gabalu- nebija jaukākās izjūtas līdz pašiem Berģiem.
Divi ragi
D
Takā nav stresa, kurmītis nekur nepazudīs, vajag tikai jaunu un atbilstošu raxtu un kuemītis būs klāt :)
Divi ragi
D
Kurmītis ir kā kaka, jo vairāk kustina, jo vairāk smird :)
Šampēteris
Š
Būsim iecietīgi, ja negribam zaudēt Kurmīti - viņš jau noskatījis žurnālu "Pastaiga" !
KLM
K
Kurmītis, pa tumsu roktot ,iedabujis pa*tus slazdā,,prom netiek, nu atliek vien spiegt un gānīties
Divi ragi
D
Šitik precīzi filigrāni, kā ar skalpeli neiroķirurgs, smadzeņu podu atverot, Ino iespieda bēdu māktā kurmīša oliņas skrūvspīlēs un noplēsa kurmīti nost no tām :)))) bravo!!! p.s. neko nevaru sev padarīt, kā mēģinu lasīt nabaga kurmīša sacerējumus, tā gundara bērziņa taukainais ģīmis manā fantāzijā uzaust... hmmm... lāsts laikam...
Ķopsis
Ķ
Stratosfēra jau sen ir tālu apkšā. Mēs jau sen esam jonosfērā!
Bizbiz
B
Nu bet var kāds NORMĀLI paskaidrot k ā p ē c jārekonstruē ceļš posmā Rīga-Sēnīte??? Kas tam ceļam vainas? Mierīgi var braukt vēl gadus 10. Da daudzi citi brēktin brēc pēc remonta un rekonstrukcijām!
dzeris
d
Nu un, vai tad tiešām vēl bija naivie, kas gaidīja no "nacionāli domajošiem latviešu interešu aizstāvjiem" savādāku r;īcību, kā no to labākajiem draugiem un valsts nozagšanas biznespartneriem LPPLC? Nu tad lai man kāds pastāsta, kāda atšķirība starp šīm divām partijām, izņemot atšķirību neko nenozīmējošā retorikā? Tb saprot, ka šī, visdrīzāk, ir pēdējā reize, kad viņi tiek klāt valsts naudas simtiem miļjonu, un, uzticēt tiem uz atvadām tik treknu kumosu, kā Satiksmes ministriju - tā bija karaliska dāvana. šiem "cīnītājiem par tautas tiesībām" pat nebija kauna prasīt noņemt invalīdiem bezmaksas braukšanu sab. transportā, ietaupot dažus miļjonus, un, tai pat laikā, mierīgi izšķērdēt un nozagt simtus miļjonu. Un tā ir visa TB būtība.
Minka
M
Kurmītm viss ar sūdu piegaršu! Kurmīti, maini dislokācijas vietu,savādāk citu garšu nekad neiepazīsi! Varbūt uz dižās Rozentāles krūtīm- tur var kāda trekna kūka nopilēt
nesaredzēju
n
konstruktīvu pretargumentu vai atspēkojumu Ozoliņa paustajām bažām "Kurmīša" "izcilajā" komentārā...Ja labi vai apsveicami kautkas "Kurmīšaprāt" ir tikai tāpēc, ka to uzsācis Ainārs Visapskaužamākais no Visietekmīgākajiem- tad patiesi jājūt līdzi Kurmītim un līdzīgajiem...
mur
m
a tev pašam tas teksts, ja atmet iršanos un pieņēmumus, tāds pliekans paliek. a ozo vismaz vienu zagšanas gadījumu pacēla gaismā, ko tu, cirvi, pēc būtības tā arī neatspēkoji.
xZ
x
Atklādams Baltijas ceļinieku konferenci, ministrs norādīja, ka ekonomiskās krīzes apstākļos valsts finansējums ceļu būvei, salīdzinot ar 2008.gadu, samazinājies pat divas reizes. Viņš piebilda, ka būvniecības izmaksas arī ir samazinājušās, taču neprecizēja, ka brīnumainā kārtā arī tieši divas reizes. ____________________________________________________ -- Precīzi! Cik naudas kasē, tik arī tika solīts sev lojāliem/pietuvinātiem uzņēmējiem pilnībā izveidojot hipertrofētu tirgu. Un kāds arguments Kurmītim un Ekonomistam varētu būt pret šo? bet Kurmītis laikam domā, ka visi ir tikt stulbi, ka domā, ka lielās izmaksas ir radījušas "extras" (bullshits", tās nav ekstras) kā skaņu sienas, utt.
Kurmītis
K
Nabadziņš. Joprojām sēdi pakaļā? Tāpēc es domāju, ko tev tie teksti vienmēr ar tādu sūdu piegaršu ... P.S. nemēri citus ar savu olekti. Ja tu sēdi kādam pakaļā, tas nebūt nenozīmē, ka visa pārējā pasaule arī tā dara ... :)
lno
l
Ekonomists?, bet izpratne kā second hand andelētājam:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas