Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Aivars Ozoliņš: Stabilizētājs Piebalgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vilis
v
Neesmu tuvu reālajai politikai,tomēr liekas ka Ozoloņš trāpijis desmitniekā.Ass redzējums.
Skaistule
S
zvirbuļa vietā uzradies kurmītis. Dzeri,neielaidies diskusijās un neatbildi uz viņa replikām. Protams, dari, kā vēlies. Gm pareizi, nedrīkst nolaisties līdz viņu līmenim.
gm
g
"Es maldos, jeb tu te kaut ko nesen muldēji un kritizēji mani, ka es uzbrūkot komentu autoriem, bet nerunājot par tēmu un pašu rakstu ? ... Un tagad izlasi SAVU smērējumu." ---------------------------------------------- ------ Miglumērkaķi, esmu nolaidies tavā līmenī. Lai tevi nepiemeklētu iedomības grēks, ka esi kretīnu līgas čempions. Domā, ka tikai tavs boss māk ļečīt?
TangoArgentiino
T
Sak, ideāls bezpartijisks valdības vadītājs — kompetents, pieredzējis, kurš gan to apšaubīs? ------------ Tas ko, Ozoliņa kungs, Jūsu nopietnība? Bet es domāju, ka kaujas laikā visi ģenerāļi sēž zirgā un cīnās! Acīmredzot, to ģenerāļu, kuri ir Briselē, kaujas lauks arī ir Briselē!
Fargo
F
"Tik nez kāpēc dzīve pierāda, ka taisnība ir man." Amen.
Kurmītis
K
Aha ... „tās vīnogas or skābas” – teica Lapsa ... :))) Šos tekstus, ka neesot, ko teikt tāpēc, ka negriboties, es dzirdu jau sen .... Tad, ka dizrādās, ka nav ,ko teikt. Tik nez kāpēc dzīve pierāda, ka taisnība ir man. Nevis tiem, kuri dzīvo sapu sapņu pasaulītē un lidinās pa mākoņiem ... :)))
Fargo
F
šķiet, ka daudzi labprāt apspriestu tevis iztirzātās tēmas, taču redzams, ka tu savu personu un sava viedokļa neaizskaramību liec pāri visam, tādēļ diskusija ar tevi neizbēgami ātri vien novirzās no raksta tēmas uz tavu slimo personību. Šai ziņā man priekš tevis ir mierinājums: kaut gan vairums šeit rakstošo ir nelabojami sociopāti, lielākajai daļai tomēr ir par daudz pašcieņas, lai kaut virtuāli pakļautu sevi traku indivīdu (Kurmītis, zvirbulēns, čeloveks, swiesc-narkologs u.tml.) šķiesto siekalu šļakatām.
Kurmītis
K
Es maldos, jeb tu te kaut ko nesen muldēji un kritizēji mani, ka es uzbrūkot komentu autoriem, bet nerunājot par tēmu un pašu rakstu ? ... Un tagad izlasi SAVU smērējumu. Te pat nav ko komentēt. Tā tikai vēl trūka, lai es sāktu diskutēt par kaut ko ar šādu seksuāli norūpējušos jampampiņu ... tipisks Dienas perversās politikas produkts ...
gm
g
"nevis resnā „Ūdre no ZZS”, bet gan ne mazāk resnā un piedevām vēl rudi krāsotā „āboltiņa no jēlā laika” --------------------------------------------------- ------ Kurmiit mees jau visi esam pamaniijushi Tavu zemisko naidu pret sievieteem un kaisles pilno pieluugsmi pret taadiem maskuliiniem tipiem kaa Shlesers. Varbuut pat vari sapnjot par atsauciibu. Dzirdeets, ka Shlesers veelas dzert teeju ar Berliines, Hamburgas un Pariizes augstaakajiem vadiitaajiem. Runaa, ka gatavojoties vinjsh jau paspeejis saakt iepaziities ar Beerlines meera Klaus Wowereit graamatu "(Ich bin schwul,) ... und das ist auch gut so."
Kurmītis
K
Tavas kļūdas labojums. Kas tur ko nesaprast ????
dzeris - Kurmītis
d
Nu ko uzmet lūpu, kā jauna meitene? Saprati tad saprati, tad kā saprast tavu 09.43?
rabarbers
r
Tas, protams, ir apsveicami, ka Piebalgs piekrita komisarēt tālāk. Bet tās briesmas, ko viņš novērsa, ir nevis aprakstītais TP blā, blā, blā ..., bet gan Āboltiņas virzīšana uz šo amatu, kas ir vēl nesakarīgāka par Ūdri. Ūdrei vismaz respektējami ieraksti cv pirms politikas ... Āboltiņai tikai un vienīgi ugunsgrēks uz galvas un nepamatotas ambīcijas
Kurmītis
K
Pravietis nekad savā zemē netiek cienīts ... :)))
Kurmītis
K
Un kas tas bija ? „atgādinājums” man ka 2x2=4, jeb, ka pēc burta „a” alfabētā seko „b” ? Ja nebija, ko teikt, varēji paklusēt. Es saprastu. Tiešām. ... :)))
BR
B
Piebalgs tikai formāli ir "bezpartejisks". Viņš ir vecs Latvijas politiskās virtuves lietpratējs un līdzdalībnieks. Labi sakari un labi darbiņi šajā vidē viņam nodrošināja - vispirms "aizrotēšanu" uz vēstnieka posteni Igaunijā (pēc izgāšanās finanšu ministra amatā), un pēc tām - iecelšana Eirokomisāra amatā. Premjera ministra amats būtu bijusi liela kļūda - pirmkārt pašam Piebalgam, jo visi Latvijas politiķi izskatās labāk tad, kad tālāk prom no Latvijas. Pats laikam to saprata, jo nekāds dižs izglītības vai finanšu ministrs savā laikā nebija. Otrkārt - tas nebūtu vislabākais variants Latvijai, jo Piebalgs galvenokārt ir konjunktūrists un karjerists (jā, talantīgs), kurš Latvijas apstākļos nebūtu spejīgs turēties pretīm saviem vecajiem čomiem (kuri šo to par viņu arī zin). Cilvēks, kurš nekad principu dēļ neriskēs savu pašlabumu. (Labprāt dzirdētu kādu piemēru, kas pierāda pretējo, jo piemēri kas liecina par konjunktūrismu ir gana).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas