Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Aiziešanai no Tautas partijas pagaidām nav masveida rakstura

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fredis
f
Bet TP jau pati arī iedibināja kārtību , ka naudu saņem tikai tās pašvaldības , kas ir pareizajā partijā. Tā kā TP tagad nav pareizā partija , tad viss notiek pēc labākajām tradīcijām
Andy
A
bet tas taču tik tautpartejiski - uzmest.... tautas paruna vēsta - nekad nedari citiem to kas nepatiktu pašam Bet ja nopietni - visu sa@#$%a Kalvītis, Bērziņš un citi ārprātīgi iedomīgie "vecbiedri" kuri principā negribēja dzirdēt ko saka reģioni. Iedomājās sevi par ģēnijiem, garantiem un salaida dēlī partiju un valsti. Diemžēl izskatās ka Zalāns cītīgi iet šo tradīciju virzienā. Tad nu nevajag brīnīties ka reģioni pamet šo cirka trupu.
Juris-Joks
J
""...no TP nāk intelektuāli spējīgākie politiķi." Jums laba humora izjūta! Pamatīgi kolektīvi izsmējāmies!
Dace - Zane
D
Ko tad "reāli domājošs cilvēks" pats sapinās ar oranžiem klauniem?!
Zane
Z
Reāli domājošs cilvēks. Spējīgs ilgi un smagi strādāt. Lai visiem tādas spējas. Žēl, ka skatuvi aizņēmuši klauni.
Joks
J
Vienkārša un pragmātiska pieeja. Neciešu vazaņķus, kas atstāj domubiedrus krīzes situācijās. TP var apsaukāt par projektu, par vienalga ko, tomēr nevajag aizmirst, ka no TP nāk intelektuāli spējīgākie politiķi. Protams, virkne no viņiem pārklīst pie tiem, kam surogāt vara rokās. Ar ko var lepoties šodienas rullētāji? Ar tieši tādu pašu nespēju ietekmēt globālus procesus, ar tādu pašu mūsu austrumkaimiņa ''tehnoloģiju'' blatā, korupcijā, kontrabandā. Ak jā, ir vēl kas - ir meli, nepārtraukti meli un ņirgāšanās par atšķirīgiem viedokļiem no viņējā.
str
s
"Aiziešanai no Tautas partijas pagaidām nav masveida rakstura" _________________________________________________ ____ Pagaidām!
HARIJS PORTERS
H
PAREIZI ,TAS TIK PAGAIDĀM, VISS VĒL PRIEKŠĀ.
Hi
H
Paskatāmies vēlreiz - incanta bilde: Zalāns visā nopietnībā rāda čiki - briki! Hi!
$
$
Nozombētais PR mērkaķis žestikulē neatraudamies.
Yox
Y
Eu, mūkam, veči, no tās indīgās oranžās miglas! Bārda mūs ir piešmaucis! Pabrikam un Štokenbergam bija asāks ņuhs, un redz, atkal augšā. Varbūt abi kandidēs uz prezidentiem, a ko mēs... Tikai Vienotībā ir mūsu vieta, bet tas jādara ātri, kamēr vēl var, un tad jāpārņem Vienotībā vara - kamēr šie villojas un met pūku savā starpā, tikmēr mēs atkal "pie siles".
Zelma Birzniece
Z
Vēlējums TP paliekām-Var pievilt visus uz kādu laiku,var pievilt daudzus uz visiem laikiem,bet nevar pievilt visus uz visiem laikie (Abrahāms LInkolns)TP šis laiks ie pienāci
Randy, BRD, EU
R
Shis process diemzheel tikai uzskataami pieraada ka Latvijaa, atshkjiriibaa no Rietumvalstu politiskaas sabiedriibass, politisko partiju VISPAAR NAV! Nevienas! Ir shauri merkantili intershu klubi, ar kuru paliidziiibu izmantojot primitiivu korumpciju tiek atbalstiitas sho klubu biedru ekonomiskaas intereses. Diemzheel taa veel ir tikai pusbeeda - veel sliktaak ir tas ka aabsoluuts vairaakumms Latvijas iedziivotaaju uzskata ka tas ir ne tikai normaali, bet kaa taa ir visur Rietumu Pasaulee, gan EU gan USA. Par laimi, taa tas nav. Taa tas ir tikai vanjkijaa, uz kuras pusi, diemzheel, Latvoijas sabiedriiba arvien vairaak sliecaas.
SCP-prostitūtas
S
Tieši papriks,štoks un vairiņa arī kļuva pērkami,JO ŠIE NEKĻŪDAMI PAR PREZIDENTIEM, apvainojās un pacēluši asti,aizvilkās pie Vienotajiem, kuri šos tūliņ iesēdināja mīkstajos krēslos UN PIESĒDINĀJA PIE LĀČA LABĀS ROKAS.
Dace - prost-ūta
D
Oranžie taču paši viņas sapirka, tāpēc par nobirumu nav jābrīnās! Es vairāk cienu tos cilvēkus, kuri jau laikus pārliecības dēļ pamet vienu vai otru partiju, kā šajā gadījumā - Pabriks, Štokenbergs un vēl viens otrs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas