Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Akuratere blogo Diena.lv : Rīgā valda vienas dienas saimnieka psiholoģija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dīvaini
d
Ja par profesijām- RD strādā skolotāji, fizkulturieši, ķīmiķi un t.t. Nekas jau nebūtu slikti,ja strādātu savā jomā. Bet kā var nopietni uztvert fizkulturieti darbā ar juridiskajiem dokumentiem?
Būšu rupjš
B
Diena jau ir rakstījusi, ka slikto finanšu rādītāju dēļ, kas pašvaldībai nes zaudējumus, Rīgas nami ir izsludinājuši konkursu par tiesībām turpmāk strādāt kinoteātrī Rīga, ---------------------------------------------------------- -------- Brīdinu, būšu RUPJŠ- kad kinoteātrī "Rīga" ir iegrūsti MILJONI tā atjaunošanai, tad TREKNAJAM Šleseram MAZAIS KRĀNS beidzot saceļas ...
Goša
G
Mans komentārs-" Ieva jau tāds pats Ščerbatihs vien ir - tikai Rīgā un PS... Vienīgā atšķirība, ka māk sakarīgi teikumus veidot. Bet ja tā ir kritiskā vērtība, tad varbūt mūs no krīzes izvilks latviešu valodas skolotāji???" Jūsu komentārs: "varetu padomat , ka visas amatpersonas mums Latvijaa ir afigennie profesionali. Sakot ar slakterkalvisiem un pasu usakovpulku. Pasam Tev laikam savaa partijaa nestsbili, ja? :)" Ko Jus ar savu komentaru gribējat pateikt? Vai to, ka nemākat lasīt? Bet, ja mākat, tad nesaprotat izlasīto? Vai arī vienkarši to, ka esat absolūts stulbenis, par ko liecina Jūsu rakstītais? Nu pabeidziet taču pamatskolu...
KLM
K
PiS ir populisti un politiskās prostitūtas. Ieva tāda nav. Ja viņa kandidētu no normāla saraksta, tad varbūt arī par viņu nobalsotu. ................................................. ............................................................ ............................................. Kundze, neviļus rodas iespaids, ka Jūs vislabprātāk balsotu par parijām, kuras Jūs daudzkārt...... (PiS - cik noprotu, tas partijas nosaukums?)
kaads sviests
k
shausmas ja likvidees vai paartaisiiis par komercvietaam shitaas triis telpas, bet komentos tikai par Akuraateres bildi
Andris
A
Aici ,bet kur tavējā bilde ,ja tev liekās ,ka šis ir precību sludinājums?
tauta
t
Ak, Ieviņ, vai tiešām Jums bija ilūzijas par Šleseru? Par deputātu vispārējajām prāta spējām? Saimnieciskumu? Zināšanām ekonomikā? Tautsaimniecisko, analītisko domāšanu? Godīg, bija? Nu, nevarēja būt, taču!
nodoklis
n
varetu padomat , ka visas amatpersonas mums Latvijaa ir afigennie profesionali. Sakot ar slakterkalvisiem un pasu usakovpulku. Pasam Tev laikam savaa partijaa nestsbili, ja? :)
es
e
Pec kadas vajadzibas kliedz valsts???Vina neko nekliedz,bet dara izzogot musu pensiju fondu(Godm.),celot nodoklus tautai,bet ne biezajiem u.t.t.Butu valdiba mus uzrunajusi, izskaidrojusi ,bet ne,taa vajag un ja ta nedarisim pasi busie d...a,bet ne jau tadi ka L.S.S.un parejie gnidas.Bankas sudzas,ka cies zaudejumus tikmer L.B.prezidents lielas ar baigo pelnu,no kurienes?Butu tu labak uzbraukusi Demakovai par tam lielajam ambicijam(starp citu,kur tad sii pazudusi???).Ar vardu valsts sevi asocie tikai tadi cilveki ka cukmens Kalvitis kurs solijas but garants mums visiem,tapec ari griezaties pie vina ne pie parastiem cilvekiem kuri pat savas vecumdienas nevar pavadit nedomajot par to kaa rit bus.Griezaties pie tiem 100 Latvijas miljonariem,lai vini palidz ne pie nabaga tautas,kas jau ta ir izkasta un ap..ta.
Harjuss
H
Ja Ieva būtu kaut cik profesionāla kultūras procesu lietpratēja, tad būtu gan jāzin, ka Rīgas mākslas telpa bija Rīgas kultūras aģentūras viens no trim stūrakmeņiem, kuru sev vien zināmu mērķu dēļ izveidoja Birks, Čivle, Pīka un Rozenbrika iepriekšējā sasaukumā. No izstāžu zāles direktores amata aizgā Ieva Kalniņa, visumā cienījams un radošs cilvēks, nevarēdama paciest Rozenbrikas savtīgo ālēšanos izstāžu zāles ietvaros. Aģentūra tagad paldies Dievam, likvidēta, nekas sliktāks nevar būt par Čivles organizēto kultūras menedžmentru. Kā veiksies Rīgas namiem, arī nav, protams, nekādu ilūziju, taču sliktāk kā pie Čivles un Rozenbrikas jau nebūs. Tā ka Ievai novēlējums - ja nu reiz esi tur nokļuvusi - roc dziļāk, iekams nāc klajā ar publiskiem paziņojumiem. Nav tik vienkārši, kā izskatās.
aicis
a
Nu bilde gan baigā-tādi maisi zem acīm.
Celtnieks
C
pagājušajos ziemessvētkos Ievai A. bija FANTASTISKS koncerts Rīgas mākslas telpā, cerēju, ka vēl kaut kas atraktīvs notiks, bet atradu tik pāris vājas arhitektūras izstādes. Ja telpas mēnesī R.Domei izmaksā 18.000 Ls (iepriekš bija tāda informācija - kredīts par būvniecību, komunālie), tad "operatoram" tomēr ir jādomā kā dienā ieņemt 600 Ls un vēl personālam samaksāt. Un tas pac par Rīgu un "kongresu namu", namā kādu laiku atpakaļ šitas arī notika, bet pēdējais kino festivāls Baltijas Pērle jau bija patukšs no skatītājiem
žoress
ž
Iemācieties rakstīt, vecomāt, nav nekad dzirdēts par tādu ASV prezidentu kā Reigens! Un lūdzu nesalīdziniet pilnīgi nesalīdzināmas personības.
Rolis
R
Bet, kas ir tā skola, kurā tiek mācīti profesionāli politiķi?
Zelma Birzniece
Z
Atgādinu - ASV prezidents Reigens bija aktieris un sagrāva ļaunuma impēriju PSRS.Viss atkarīgs no cilvēka ne tikai no profesijas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas