Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Amerikas latviešu apvienība: Šlesera atbalstītāji Čikāgā nepārstāv ASV latviešus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Ak lētticīgā publika kas tic visam ko sola Šlesers. Kamēr ar nevienlīdzīgajām atlaidēm 2 lidsabiedrībām(tas ļāva viņām dot lētas biļetes, bet arī bēdīgu servisu) varēja izspiest citas lidsabiedrības no tirgus nišas, bet kad nu turpmak tā vairs nevarēs,kad visi ir aizgājuši,pat SAS pārdevis savas Airbaltika daļas, tad šitās 2 kompānijas vairs nevarēs nodrošināt izdevīgus reisus,jo tu kur nav tiešā reisa turpinājumu nodrosināja SASiespējas, tagad pliks paliku/sais Airbaltiks to vairs nevarēs un tad arī cenu politika vairs nevar;es būt tik lēta, Buldozers to sajutis laikus notin makšķeres lai nav jāatbild par krahu, tagad nu sola atkal debessmanu, bet dabūsim mēs no viņa vēl pēdējās brīvās virtas aizbūvētas ar nevajadzīgiem monstriem. Vājprātīgie naivuļi kas par šito blefotāju balsos. Mani mierina vienīgi tas,ka to viņa villu jūra ieskalos līcī tuvākos 20 gados un vecumdienas mērcot pa logu kājas jūrā viņš nepiedzīvos.
Lāpītāja.
L
Tas nabaga students kas tur izmisīgi apliecina lojalitāti un apgalvo ka noteikti balsos par Šleseru būs kāds no kārtējiem viņa "šoferu dēliem", zoniņi jau sajūt varas garšu un cer ka Buldozers viņus ieliks siltā amatā, RD ir bezgala daudz institūciju kurām arī ir padomes u.c. siltas vietas.
daunitis
d
Tā atbalsta vēstule ir čekistu provokācija. Krievija, kur būt par noziedznieku ir prestiži, atbalsta visu zemju kriminālistus. Varbūt tagad trimdīši sapratīs, ka viņu vidū arī ir bijuši KGB stukači.
Teorija
T
Turpinot gm tēmu; tautā klīst baumas ka Šlesers toreiz Norvēģijā no KBB saņema ievērojamu summu naudas lai atgriežoties Latvijā nodibinātu sev paklausīgu partiju. Tā arī notika. Tas arī izskaidro viena neizglītota cilvēka pēkšņo kļūšanu par bagātnieku. Tādi brīnumi pat Amerikā nenotiek, ja nu vienīgi LasVegas. Varam jau šo teoriju turpināt. Vienai no VVF atvasēm patīk azartspēles. KGB par to uzzin un parūpējās lai jauneklis no sākuma smuki vinne un beidzot smagi pazaudē. Te uzrodās labvēlis, vārdā Šlesers kurš zēnu izpestī no parādiem un nu jau KGB pavadā ir ne tik viena Latvijas partija bet arī tās prezidente. Vai tad brīnums kad šlesers arvien tika speciāli slavēts un aizstāvēts, Abrene krieviem uzdāvināta un leģionāri ar represētiem ignorēti.
Esīte
E
Tu jau te katru dienu stāsti, ka balsosi par Šleserēnu! Nu tak balso, ja esi tik glups!
Students
S
Es brīnītos, ja šāds raksts nebūtu parādījies. Pilnīgi skaidrs, ka kādam ĻOTI skauž A.Šlesera lielais tautas atbalsts, tāpēc arī uzrodās visādi "gudrinieki" un mēģina apmelot A.Šleseru. Ja kādam nepatīk A.Šlesers, tad lai nāk pats un izdara kaut desmito daļu no tā, ko A.Šlesers ir izdarījis valsts labā, un tad lai parunā ...! Apmelot jau ir viegli, bet izdarīt ir grūtāk! Lai te raksta ko grib, es tāpat balsošu par A.Šleseru.
daunitis
d
Varbūt neapkarosim latvietis latvieti? Ir pateikts, ka trimdīši norobežojas no Šlesera. Jebkurš normāls cilvēks norobežosies no mazizglītota Kremļa ielikteņa ar bandīta manierēm.
forši
f
R.Blumbergam garlaicīgi k­ļuvis!! Nav kur likt ener­giju!! Lai brauc mājās un palīdz Latvijai izkļut no krīzes šeit! Visi šie pārgudrie, kuri sēž ārzemēs un «piedalās Latvijas politikas veidošanā", ir apnikuši!
Jekabsons
J
Jekabsons palidzeja
Vuarzazi
V
Apliecinu, ka Dienvidmarokas, Gambijas un Tobago lettini neatbalsta Sleseru!
Voice
V
...blumbergs nevēlējās publiski komentēt, kādi kikbokseru argumenti pārliecinājuši viņu izveidot atbalsta grupu
Terorists
T
Bet vai no kādas ārzonas valsts arī neatradīsies kādi citu partiju atbalstītāji.Tādēļ jau bankas negrib dot skaidru naudu,jo baidās kad šī nu pat sāks savu taisno ceļu uz šīm arzonām un mūsu stabilais Ls izrādīsies plikiņš un ne ar ko neapsegts.
gm
g
Shoreiz nav runa tikai par paranoju vien. Ja apskatamies uz Shlesera partijas biedriem, vinju un pasha Shlesera retoriku, kas biezhi vien apbriinojami sakriit ar Kremlja oficiaalo propogandu, tad te nevar buut runa tikai par sagadiishanos vien. Esmu redzeejis kaa Krievijas TV zinjaas visai pasaulei raada "solidaritaates" akcijas visaa pasaulee, tai skaitaa Latvijaa. Kaa piemeers tiek raadiits Shlesera partijas biedrs Turlais. Jaa, Kremlja interesees ir radiit plaisu starp latvieshu kopienaam pasaulee. Nav nosleepums, ka taas pie gudras riiciibas var stiprinaat valsti. Citaas tautaas shaada savstarpeejaa riiveeshanaas nenotiek, trimdas tautieshi aktiivi iesaistaas atbalsta akcijaas, lobee politiskaas un, pats galvenais, ekonomiskaas intereses. Mums tas liekas neiespeejams staasts, ka VEF vareetu izkonkureet kaadu ASV gigantu. Bet redzi Nokia speej nolikt Motorola uz laapstinjaam. Nokia paceelaas vien 90tajos gados. Tas nemaz nebija tik sen. Viens no iemesliem - amerikas somi bija aktiivi paliidzeejushi saviem tautieshiem saprast ASV tirgu, atbalstiijushi un, iespeejams, dazhaadi lobeejushi. Protams, ka Kremlis nav ieintereseets, ka latvieshi liidziigi stiprina savu valsti, vinjiem izdeviigaaks ir Eiropas "vaajais posms", kuraa pakalpiigi latvieshi kuust aiz laimes, kad krievi savus kapitaalus sleepj vieteejaas bankaas. Vai arii juutas izcili bagaati, kad izdodas paardod senchu zemiiti Juurmalaa kaadam krievu pusgangsterim par miljonu. Tad vinji tur njemas un iet draudzeeties pie kaiminja Ainara.
Alef
A
Krievijā visur ir vainīgi rietumu aģenti, bet Latvijā - Kremļa aģenti. Laikam tapēc arī esam tādā pakaļā kā Krievija.
kaa tad
k
Slesers...farcofsciks un reketieris...kas ar Dieva vaardu piesedzoties zog vienaa zagshanaa,bet atrodas idioti...kas shim zaglim un melim tic!....Paldies Dievam,ka amerikaani un Kanaadieshi pateica savu vaardu Sleser Tu esi politisks liikis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas