Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Apbalvo Jēkabpils laupītāju aizturēšanā iesaistītos policijas darbiniekus

Ceturtdien Jēkabpilī tika apbalvoti 13 Jēkabpils laupītāju aizturēšanā iesaistītie policijas darbinieki, piešķirot viņiem krūšu nozīmes. Svinīgajā sanāksmē piedalījās arī iekšlietu ministre Linda Mūrniece (V) un Valsts policijas (VP) priekšnieks Artis Velšs.

Sanāksmē tika pasniegti VP apbalvojumi - krūšu nozīmes "Par cītību policijā" 13 VP Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa amatpersonām, kuras 2011.gada 25.janvārī bija iesaistītas bruņotas laupītāju grupas aizturēšanā Jēkabpilī.

L.Mūrniece savā uzrunā pozitīvi novērtēja apbalvoto policijas darbinieku operatīvo un efektīvo rīcību, tāpat A.Velšs pateicās aizturēšanā iesaistītajiem policijas darbiniekiem par izrādīto pašaizliedzību, pildot dienesta pienākumus, un norādīja, ka šo darbinieku rīcība ir pozitīvs piemērs visiem policijas darbiniekiem.

Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu un Ieslodzījuma vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likums paredz, ka par priekšzīmīgu dienesta uzdevumu izpildi vai labiem dienesta pienākumu izpildes rezultātiem amatpersonai var piešķirt apbalvojumus, piemēram, pateicību, naudas balvu, papildatvaļinājumu, kārtējo speciālo dienesta pakāpi pirms termiņa un citus apbalvojumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas