Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Aprit Dombrovska trešās valdības 100 darba dienas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Darba arvien vairāk
D
Lielās parslodzes dēļ,valdība atkal ir aizmirsusi par iztikas minimuma pārskatīšanu!
Ko cepies!
K
Kāpēc šiem Valdībā iztikas minimums, ka var pierīties pilnu kuņģi? Tu taču nedomā, ka viņi kādreiz sāks domāt par tavu pustukšo vēderu. Necepies, bet domā kā šos nekauņas ātrāk padzīt!
  • 1
  • 0
johaidī
j
cik gadus jenotlācis pie stūres?ko?gandrīz piecgadi... 01.02.2012 11:00 xxx ...bezdarbs Latvijā tikai pieaaug, mēs vienkārši esam apnikuši reģistrēties, jo tāpat nemaksā un vakances nepiedāvā. Un mācības izglītotiem arī ne. Latvija ir tādā pakaļā, ka arī Tu pats nezini, kā no turienes tikt laukā. Varbūt vispirms ar granātmetējiem? Izglītības sistēma sagrauta; ražošā sfēra knapi turas, tie , kuri nav nomiruši, ES projekti tikai zagļiem, visās barota'vas sēz Vienotības baroklīši..., o, medicīna,... tas ir pasakas vērts ar visām neauglības ārstēšanām .. un valsts pārvalde, pini kabineti ar pēcpensijas vecuma kundzēm un nejēgām jauniešiem (uz kādu jau ir jāgūst pieredze, kāpēc ne uz valsti) tāda sajūta , ka valdība ir palīgskolu audzēkņi+ zaglēni
zemgaliets - - vidzemnieks
z
Laikam jūs esat darītājs, kurš pie datora čakli strādā? Vai pareizāk atstrādā? Nē, nevajag jaukt kritiku par neizdarību ar gānīšanos. Katrā ziņā tad, kad vēl 2006-2007. gadā Vienotība, tās biedri, lojālie mediji un atbalstītāji lēja ar mēsliem pilnīgi visus tā laika valdību lēmumus, tad tā bija objektīva kritika, tagad jau gānīšanās. Bet kritiku Dombrovska valdība ir pelnījusi pārpārēm jo NAV, vienkārši NAV pozitīvu rezultātu. Arī jūs izņemto parasto savas partijas mitoloģiju par "lielo bedri" pirms Dombrovska un "gigantisko izrāvienu" Dombrovska vadībā, neko konkrētu minēt neesat spējīgs.
  • 0
  • 0
tam cony (viltus vidzemniekam)
t
Tu pamaini nikus un vienotības klīķei tagad pamfletus saceri? Vai kauna nemaz nav?
  • 1
  • 0
vidzemnieks
v
Gribi vai negribi atzīt, bet tas liecina vien to, ka Dombrovskis strādā labi! Katrs var kļūdīties, bet darbības virziens ir bijis pareizs. Valsts taču pirms viņa stāšanās amatā bija izzagta un iegrūsta bedrē! Protams, ka vēl neesam apmierināti ar dzīves līmeni, bet der paskatīties arī uz to, kas notiek pasaulē? Brīnos, ka pie datoriem sēž cilvēki ar tik zemu inteliģences pakāpi, kuri neprot izteikt savas domas, tikai gānās par savu valsti, jo neredz neko vairāk par savu degungalu, savām ērtībām. Kauns par šiem cilvēkiem, kuri ar ar savu negatīvo attieksmi pret visu un visiem, nomelno lielāko sabiedrības daļu, kura ik dienas čakli strādā un mīl savu Dzimteni, kuriem nav laika sēdēt un neko nedarīt!
  • 1
  • 2
Anna
A
Dombrovska trešās valdības 100 darba dienas daudz neatšķiras no pirmās valdības 100 darba dienām-tā pati sociālā budžeta konsolidācija! "Vilks atgādināja,ka budžets jāturpina konsolidēt arī 2012.gadā,arī uz sociālā budžeta rēķina.Pie speciālā budžeta konsolidācijas risinājumiem Labklājības ministrija (LM) patlaban strādā,piebilda Vilks." Skat."Vilks: nevaram atļauties indeksēt pensijas",www.DELFI.lv,06.jūlijs 2011. 17:48
Ha- ha - ha
H
Kādas 100 darba dienas ? Viņam tak jau trešais sasaukums ! Gadā ir 252 darba dienas ! Viņam jau tās ir pirmās 630 darba dienas Valsts premjera labā !
uiu
u
Valsts akciju sabiedrības Latvijas Dzelzceļš (LDz) meitasuzņēmums LDz Cargo 2012. gadam noslēdzis līgumu, kas par Vienotības „kasieri” uzskatītā Edgara Jaunupa vadītā basketbola kluba VEF Rīga kasē ieripinās aptuveni 250 000 latu, liecina Pietiek rīcībā esošā informācija. Pietiek jau rakstīja, ka VEF Rīga tikpat necaurspīdīgā veidā ticis arī pie 450 000 latu ziedojuma no valsts akciju sabiedrības Latvijas Valsts meži. LDz valdes priekšsēdētājs Uģis Magonis, par kura civilsievas firmas saimnieciskajiem darījumiem ar LDz Cargo rakstīja Pietiek, par spīti valdību maiņām ir spējis noturēties šajā amatā vairāk nekā 6 gadus, tostarp bez sekām pārdzīvojot arī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) interesi. Viens no iemesliem, kas tiek piesaukts Magoņa ilgnoturībai amatā, ir "politiska aizmugure", kas "pirkta" par LDz dāsno finansējumu ar politiski ietekmīgiem ļaudīm saistītiem sporta un kultūras projektiem. LDz mājaslapā internetā atrodams garš saraksts ar šī valsts uzņēmuma atbalstītajām sabiedriskajām organizācijām, kas 2011. gadā saņēmušas finansējumu 160 līdz 1000 latu robežās, un tikai Latvijas bērnu fondam tas sasniedzis 50 000 latu. Tomēr ietekmīgā Vienotības politiķa Edgara Jaunupa vadītā basketbola kluba VEF Rīga ar aptuveni 250 000 latu piešķīrumu šajā publiskajā sarakstā nav. Magonis apstiprina, ka līguma ar VEF Rīga vērtība ir „tuvu tam” un nauda nāk no LDz Cargo budžeta reklāmas un mārketinga pasākumiem. Sīkākas detaļas par līgumu, kas noslēgts ar basketbola klubu, un precīzu summu Magonis neatklāj, jo līgums saturot komercinformāciju, līdz ar to esot konfidenciāls. LDz kapitāldaļu turētāja - Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Anrijs Matīss Pietiek norāda, ka ministrijas vadība ir informēta par tās kapitālsabiedrību līdzekļu izlietojumu, bet detalizētas informācijas par to meitassabiedrību finansēm tai neesot. Magonis šonedēļ intervijā ziņu aģentūrai LETA atklāja, ka LDz gadā sava tēla veidošanai gadā tērējot aptuveni 1% no visa koncerna apgrozījuma, kas, kā rāda provizoriskie aprēķini pērn bijis 319,7 miljoni latu. Tieši no šī vairāk nekā 3 miljonu lielā reklāmas un mārketinga budžeta savu daļu caur līgumu saņēmis arī VEF Rīga. „Ja viņi nespēlētu Krievijā, mēs viņiem neziedotu,” par atbalstu šim konkrētajam basketbola klubam saka Magonis. Proti, VEF Rīga spēlē VTB līgā, kas aptver komandas no Austrumeiropas valstīm un arī postpadomju telpas, tostarp Krievijas un Kazahstānas, kas ir nozīmīgi LDz partneri. Arī bezpartejiskais satiksmes ministrs Aivis Ronis aizstāv privāto sporta klubu finansiālu atbalstīšanu no valsts uzņēmuma reklāmas un mārketinga budžeta, jo "valsts to atpelna atpakaļ". Proti, LDz un tā meitasuzņēmumi tiekot šādi reklamēti, palīdzot noturēt un piesaistīt sadarbības partnerus Austrumos.
Vienotības triumfs...
V
Vienotības kasierītis naudiņu rauš ar liekšķerēm, bet bērniem Latvijā nav ko ēst. Tāda ir tā Vienotība ētika un estētika, tautiņa. Vienotības kausējiem, ziedu laiki!
  • 0
  • 0
Pensionārs
P
Paldies Dombrovskim un viņa komandai!Suņi un alkoholiķi rej, bet viņi strādā.Ja kādam nepatīk, lai dodas uz austrumiem , jeb atceras kādā nabadzībā dzīvojām, bet dažiem no alkohola lietošanas smadzenes tā atmiekšķējušās, ka tikai slikto redz.
Vārds
V
Kāds tu pensionārs. Šajā pašā portālā zem desmit citiem nikiem esi paspējis papļurkstēt par suņiem un alkoholiķiem. Starp citu, tieši jenotu partijas biedrus raksturo tautas apsaukāšana par suņiem. Ziniet, ja kāds viltus "pensionārs" vai "tauta" vai "latvietis" sāk šo pašu tautu lamāt par rejošiem suņiem, tad tīkla otrā pusē, kaut kur Vienotības ofisā sēž kāds trekns Vienotības klaķieris un atstrādā tautai nozagto naudu.
  • 0
  • 0
Arī -viltus jenotu pensim
A
Vai tad Vienotība tagad ir Valsts, ka tos nekauņas tagad nedrīkst nosaukt īstajos vārdos? Beidz slavināt savus meļus, bet izlien no savas siltās migas un paskaties , kas ar tautu notiek tavu vienotībēnu super valdīšanas laikā. Un nelieto to pensionāra vārdu, jo tāds tu neesi.
  • 0
  • 0
arī pensionārs
a
Interesanti, kas tie ir par cilvēkiem, kuri var dienām sēdēt pie datoriem un nozākāt savu valsti? Nāc, kad gribi vieni un tie paši rējēji jau priekšā!
  • 0
  • 1
viltus jenonu pensim- tur silē
v
no alkohola lietošanas smadzenes tā atmiekšķējušās, ka tikai slikto redz.
  • 0
  • 0
paldies par 3 posta gadiem
p
Sirmgalvji vairs nav jāved uz mežu, jo vinus jenotu lāča laikā saplosa izsalkušu suņu bari, bērniem atlauj nomirt no tuberkulozes baciļiem ,pārejie aizbrauc prom, pacienti staigā bez rokām un kājām ----------------------bet valdības galva valsti vada bez savas galvas
he!
h
Un kā ar Ozolnieku slimnieku? Aizmirsi?
  • 0
  • 0
ak vai!
a
Ej ārstējies, Tu redzi ne tikai baltās pelītes!
  • 0
  • 0
Tas pasaulē neredzēts brīnums !
T
Aizvests uz mežu, bez rokām un kājām, tuberkulozes baciļu piepildīts, izsalkušu suņu saplosīts, Jūs tomēr pamanāties rakstīt sirdi stindzinošus komentārus....
  • 0
  • 0
Mjaa
M
Rudenī šī zaeima ar visu jenotu kļiķi ir jāpadzen!
  • 2
  • 1
tautu paruna
t
Muļķim,muļķa valodiņa,protams arī no tās mums un man Tautas sapulces dalībniekam būs mācīties.
  • 2
  • 0
cony to negāciju pielūdzējiem
c
Paldies Dombrovskim,viņa vecākiem,skolotājiem,padomdevējiem,darba kolēģiem PAR darbu valsts labā,PAR godīgu kalpošanu Latvijai.Pateicoties Dombrovska valdībai,arī mēs Latvijas tauta esam sanēmuši novērtējumu,pateicības par dzīves realitātes izjūtu,augstu kompetenci un efektīvu savu darbu pārstrukturēšanu,kas jau sāk dot saimnieciskos panākumus,stabilitāti un prestīžu.Tautas sapulce pareizi ir novērtējusi viņa spējas,atbildību,kompetenci un jau trešo reizi ir izvirzīts par Latvijas Valdības vadītāju.Tas tikai nozīmē,ka mums daudz vairāk jāmācās no jaunatnes un atbildīgi jāuzklausa tā,Dombrovska piemērs parāda,ka tieši no jaunatnes mēs visi sanemam jaunu enerģiju,kompetenci un jaunas tehnoloģijas darba un dzīves problēmu risināšanā. Tādēļ cienīsim ticību,gudrību un aktivitāti mūsu cilvēkos.
jenotskauts>>>cony
j
Jā, paldies partijai par gaišo nākotni. Kad tā pienāks, velns viņu zin, bet labi, ka vismaz partija jau tagad dzīvo gaišā tagadnē.
  • 0
  • 0
vilis
v
Izskatās ka esi no tā bara,kurš piekļuvis pie nodokļu maksātāju siles!
  • 0
  • 0
cony
c
Ej izgulies, pietiek zīst rižās _upu!
  • 1
  • 1
d
d
Kas jau rīta jau esi pilnā,ka palicis dumjš...
  • 2
  • 1
Dans
D
zvirbulēnam laikam ir taisnība.
3 gadi jenotu maizē
3
Sirmgalvji vairs nav jāved uz mežu, jo vinus jenotu lāča laikā saplosa izsalkušu suņu bari, bērniem atlauj nomirt no tuberkulozes baciļiem ,pārejie aizbrauc prom
Milda > zuzei
M
Ko vaukšķi, zuzīt? Vai jaunpups vairs kaulus tev par velti nedod, ka tādā spelgonī uz paneļa izlīdi?
  • 1
  • 0
zuze
z
Tu taču vēl neesi nomiris! Kapēji labi baro?Ko vaidi par citiem?
  • 0
  • 1
3 bērnu mamma
3
Skaista bilde,dzīvodama ārzemēs ,rādīšu mazbērniem, lai paskatās ,kā izskatāas cilvēks, kas izpostīja Latviju
Re!
R
Papagailis vēl nav nosalis?!
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
M. Bondars nesen LR1 teica, ka šogad uz Davosu Latvijas pārstāvis nav aicināts, jo konsolidācijas stāsts nevienu neinteresē.
Ha,ha,ha...
H
Atradis īsto spečuku - Bondaru!
  • 0
  • 0
Taisniiba...
T
Dalosaa Dombrovskim gadu peec gada paarprasa,kur ta' taa' Latvija taada ir ??? Ne jau taapeec ,ka nezina ...vienkaarshi muljkjo
  • 1
  • 1
Kalvītis
K
Dombrovskis ir visu laiku labākais premjers. Arī Urbanovičs tam piekrīt.
lauķis
l
Ne tikai Urbanovičš! SC, ZRP, Vienotība, VL - visi jau pirms vēlēšanām izteica atbalstu Dombrovskim kā premjeram!
  • 1
  • 0
Āboltiņa
Ā
Dombrovskis ir visu laiku vājakais premjers.
Ei! -Vienotības triumfs....
E
Vēl Tava sirds gavilē, ka spēji dzīvu cilvēku izziņot par mirušu? Nav labi priecāties par cita nāvi! Vai nevajadzētu tam Ozolnieku vīrietim atvainoties, jeb Tu nezini, kas tas ir?
  • 0
  • 0
Alvis
A
Tavs sakāmais liecina vien to, ka pašā dziļākajā būtībā jūti, ka Dombrovskis ir līdz šim labākais premjers, bet paša zudušās iespējas sirdi žņaudz spēcīgāk par saprātu.
  • 2
  • 1
Vienotības triumfs....fui, tuftā!
V
Kergers Referendums ir jārīko ,jo atsauce uz 2004.gada referendumu par iestāšanos EUroparadīzē nav korekta. Tauta tad bija nozombēta un apmuļķota ar leiputrijas solījumiem! Tagad daudziem ir atvērušās acis un tie redz patiesos EUroparadīzes labumus! Pietiks reiz pūst miglu acīs! 01.02.2012 10:04:4
  • 2
  • 2
mi
m
aksts! vienigais ko vinsh prot ir rakstit zinatnisko fantastiku aka "ka latvija(es) parvareja krizi"
he!
h
Esi tik paškritisks, ka to pat visai Latvijai paziņo?!
  • 0
  • 0
...
.
Taa nav zinaatniskaa fantastika...taa ir tragjikomeedija.
  • 1
  • 1
Jums taisnība -
J
atšķirībā no Kalvīša, kurš sarakstīja reālistisku grāmatu - Es, stabilitātes garants.
  • 6
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas