Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Aptauja: 75% nav gatavi upurēt savu materiālo labklājību valsts ekonomikas labā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dihlofos
d
50% no tiem,kuri negrib upurēt ir ierēdņi,vārdu sakot,valsts aparāts.Otriem 50%nekā nav,ja nu vienīgi 50% no iztikas minimuma.
Fakts
F
Kā valsts pret saviem pilsoņiem, tā pilsoņi pret valsti. Viss ir ļoti vienkārši.
ierindnieks
i
putras dauķim-ja būtu tie 75%..... vēl ir ierēdņu armija, lielākā daļa veidota pēc politiskās piederības, kurai nepieciešami budžeta līdzekļi darbību imitācijai- t,s "pārbaudēm", 'atzinumiem", "saskaņošani", ražot papīru kaudzes , tāpat kā attīstītā sociālismā un vairāk. Bez ierēdņiem politiķi ministrijās uc. neko nevarētu novirzīt un "bīdīt".... Un ierēdnis ir svēts un neaizskarams- personālā atbildība nav definēta, atbild ministrija (iestāde)utt... kur ir statistika un pētījumi, cik līdzekļi (proporcionālā sadaļā) no budžete ir ierēdņiem "vadošo biedru" un" lielo brāļu" virzīto procesu realizācijai...
Putras Dauķis
P
toties 75 % pie varas esošo ir gatavi upurēt valsts ekonomiku sava ekonomiskā stāvokļa labā :)
Lelle
L
Es ta neaizmirstu , jo ar taukpurniem man savi rēķini, bet kā saprast, ka Vienotības jenoti šos kundziņu piesauc pie visām problēmām, bet neko nedara, lai tad patiešām lietas atklātu un kāds tiktu arī sodīts...? Izskatās gan ka tas Vienotības jenotiem nav izdevīgi, jo izdevīgi dažādos propogandiskos formātos lamāt priekšgājējus, bet ja sāks skatīt lietu kriminālo pusi, tad atklāsies, ka turpat blakus līdzdarbojušies ir arī Vienotības biedrīši un viņu sponsori un tāpēc šis lietas praktiski nekustina. Redz, Vienotība faktiski ir to pašu taukpurnu klons, tikai viltīgāki , ciniskāki , melotīgāki, bet raušanas kāre un tautas labuma fendere viņiem un viņu draudziņiem ir tāda pati kā taukpurniem, tāpēc nav jāgaida, ka Vienotības jenoti vēl veiks slaveno prihvatizācijas vilni, kurš jau ir sagatavots, bet jenoti ir jāpadzen! Vienotības jenoti ir jāpadzen ar _ūdainu koku!
Ainis
A
Es dzīvošu trūkumā, lai no tā iegūst valsts ekonomika? Kurš konkrēti kaut ko no tā iegūs? Kas tas par murgainu jautājumu???!!! Protams, ka nē!
Ainis
A
Kāpēc vienmēr aizmirst Godmani, Šleseru un Bičevski?
lapsa
l
...................ari pie reizes varetu noskaidrot ko cilveki doma par nodokliem, nodoklus vini maksa valsts attistibai vai politikiem izplenderesanai un nolaisanai atejas poda.
lapsa
l
JAUTAJUMS NAV KOREKTS. Jo ir divas dazadas lietas. Naudu ko mes samaksajam nodoklos un ko velak izplendere politiki, un naudu ko mes samaksajam nodoklos valsts atistibai. Ta ari vajadzeja jautat cik cilveki gatavi upuret savu materialo labklajibu valsts laba un cik butu gatavi upuret politikiem izplenderesanai.
uyikl
u
VAI tad 75 % ierēdņi deputāti, ministri???? Visi citi sen jau visu ziedojuši Latvijas labā!!!
melnais caurums
m
tad, kad nonāks beidzot cietumā tie, kam tur pienākas būt, tad arī būs jēga ziedot.
ierindnieks
i
materiālo labklājību neupurē, var vienīgi ziedot. Lai ziedotu, jabūt, ko ziedot. Valsts labklājībai velta attieksmi, laiku , darbu ( nodarbošanos). Un tas ir abpusējs process, kurā valsts stimulē iedzīvotāju vēlmi radīt, lai dotu. ( kaut vai ienākumi/ nodokļi- saciālā aizsardzība) Ja tā nav, nav valsts vai ir varas imitācija. Nav saprotama aptaujas jēga- jēdziens materiālā labklājība nav definēts konkrētajiem apstākļiem. Materiāla labklājība ir tuvināta vai saistās ar vidusslāni.
lux
l
Tieši tā! Turklāt aizmirst, ka valsts jau nav abstrakts veidojums, to veido tie, kuri pirms vēlēsānām nedomā pāris soļus uz priekšu, bet pēc tam - visi citi vainģi. Galu galā valsti vwido arī attieksme pret akpārtni, tas vai mēs, māžojoties pakāl krieviem, metam visu, kur pagadā, valsts ir arī katra attieksme pret darbu, bet pagaidām lumpeni sāk pieradināties dzīvot no pabalstem, nevis srādāt.
kļūdas labojums
k
Virsrakstā ieviesusies kļūda - 75 % iedzīvotāju,varas vardarbīga spiediena rezultātā ir upurējuši visu,bet 15 % karaliski atalgoto valdības dīko ierēdņu to atsakās darīt un par progresīvo ienākumu nodokli neko negrib dzirdēt.
meitene
m
Piekrītu iepriekšējai komentētājai - var upurēt tikai to, kas ir. Labklājības LV lielākajai masai nav, un nav arī ko upurēt. Bet, ja nopietni, kas tas vispār par uzstādījumu! Ziedot un upurēt - tikai savu mīļo labā vai kādam tiešām dzīvības vērtam mērķim. Nu ne jau tur kautkādai valsts sistēmai!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas