Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Aptauja: Tikai ZZS un SC iekļūtu Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pļovkins
P
Krievu valdība jau laikam būs tomēr labāka ... valodu jau arī mēs visi saprotam...Tā duša jau viņiem esot širokaja - atļaus jau arī latviski - i runāt i rakstīt. Arī dziedāt jau noteikti ļaus - ja vien būs pareizie vārdi.
Juris
J
Sabiedrības aptaujas parāda tautas viedokli un tas nerunā par labu JL, Cita P un PiSai, kurām šaibrīža situācijā vajadzēta jāt uz baltā zirga. Neapšaubāmi konsolidējas promaskaviskās partijas . SC izvēloties pareizas lokomotīves Ādamsons, Loskutovs + vecie Ušakovs,Cilevičs, Urbanovičs paņems arī daļu latviešu elektorāta balsu.Jaunam politiskam spēkam ir vajadzīgs tautā populārs līderis, bet izņemot eksprezidenti, kura diez vai iesaistīsies kampaņā, tāda nav. Pozīcijas partijas ,varbūt zņemot TB savas balsis savāks un % barjeru pārvarēs. Uzskatīt, ka liela daļa tautas ir nozombēta un analfabēta ir dzīvošana ilūzijās.
kastanis
k
Nevaru saprast, vai tad nav skaidrs, ka iemetot bojātu biļetenu, tā šo balsi pieskaita uzvarētājai partijai. Tātad 9. saimas vēlēšanās tā bija TP. Ceru, ka latvieši nebūs saspieduši vēl vairāk galvas, un saprot ko nozīmē īsti SC, kas tiešām ir krieviska un tikai, partija. Ne jau par velti arī Putins pieņēma tiešo šo partiju. Gudra spēle priekš muļķiem!
ha
h
Es balsoju un balsošu par VL!
Skatītājs
S
Murgs kaut kāds. Lemberga pakalpiņi un Maskavas pakalpiņi. Tas ir Kalvīša marismātiskās valdības rezultāts -- tik ļoti sevi ir diskreditējusi gan TP, gan šleserieši, gan vienmēr lunkanie tēvzemieši.
JD
J
Jāsaka, ka debīli ir tie latvieši, kas atbalsta Saskaņas Centru, kuri ir PCTVL projekts nr.2, kur ir iestājies Kabanovs, kurš nekautrējās izšņaukt degunu Latvijas karogā... Nožēlojami, ka šādiem vispār atļauj atrasties Latvijā, bet daži neizglītotie un nezinošie viņus vēl atbalsta...
ZBL
Z
Db mājaslapā ir aptauja par ko Jūs balsotu, tur rezultāti ir citi un daudz ticamāki, kas parāda tendenci , ka ZZS vēlētājs ir pagstveča lumpanizēts cilvēciņš, kas maz ko labu dzīvē redzējis. Tāpēc ZZS ir ieinteresēta šos liekēžus paturēt amatā, lai zvejo balsis.
hurry
h
es ar par tēvzemiešiem
inde
i
Es arī nezinu, par ko. Jāizvēlas starp sociķiem un ZZS.
nebalsotājai
n
Ko lepojie ar to, ka nebalso? Vienā brīdī attapsies, ka vēlies nobalsot, a iespējas tev tādas vairs nebūs - kadi prātvēderi, balstoties uz to, ka tauta neizmanto savas tiesības, būs šīs tiesības kādā steidzamā sēdē anulējuši. Nu tad an varēsi franču piemēru ņemt priekšā, jo bez buldozeriem un mēslu dakšām tev nebūs citu likumīgu iespēju ietekmēt tās 100 gudrās galvas!!!
nebaslostaja
n
Es ari nu jau nez cik gadus neesmu balsojusi, jo godigi sakot neredzu nekadu jegu! Lai park kuru partiju nobalsotu rezultats ir vienmer viens - tie kas ir tikusi ieksa dzivo zali, bet parejie - nu ka mak ta dzivo. Tak nekas nav mainijies pedejos 8. gados - visas tas pasas problemas ka ir ta bija un del valdibas nolaidibas un skopuma tautas labklajibas del vel dazas ir nakusas klat, kur tad visi slavenie solijumi un kas tikai katru netiek solits ir palikusi? Tutuuu un mes tikai ticam un velam un atkal neka, tada sajuta ka kads tevi aizdeguna vaza. Un man nav nemazakas velesanas tam paklauties, tapec nevelu. Teiksu, ka dala ta ari ir tautas vaina, jo mes esam tik talu pieradusi but paklavigi ka vairs nezinam ka savas vajadzibas un tiesibas aizstavet. Skatoties uz Franciju mes esam punku tapas ka nepartaukti gauzas, bet neka nedara. Tur vismaz ka kaut kas tautai nepatik, ta visi streiko un nu ko vladibai nakas kaut kadu kompromisu atrast. Es jau nesaku ka Francija ir paradize, ari tai ir savas problemas, bet tur cilveki vismaz liek ta sauktajiem tautas kalpiem ari stradat, bet pie mums tauta ir kalps tiem 100 cilveciniem, kuri loti omuligi sez, runa visu dienu un mes vniem sapelnam cupu naudas!!! Kaut ka garam ne?
pakausis
p
nekaas.. gan Stendzis tos neizleemushos un tos kam iisa atminja veel savaaks taapat kaa pirmajaa reizee.. uuun nekur mees no taa Shlesera neaizmuksim.. :)) viss jau buus labi.. TP ar savu ljimonu tiko ietaupiija - naakamajai reizei naudas ar pietiks... un viss buus labi.. shobriid jau tie reitingi tur nevienam nav vajadziigi un neinteresee, jo taa jau buutu klausiishanaas tautas balsii :)
Ņirga nāk!
Ņ
Lai tikai man nemēģina kāds iestāstīt, ka vēl joprojām kāds balsotu par Tautas partiju, Latvijas ceļu/LPirmo partiju un TB/LNNK. Izņemot, protams, viņus pašus un viņu ģimenes locekļus. Smieklīgi par to pat runāt, kādi vēl tur 4,8 %. ŅIRGA NĀK!
ululiņš
u
Tu man devi iemeslu pārdomām. Varbūt uz vēlēšanām tomēr jāiet, bet urnā jāiemet sabojāts biļetens? Tad es vēlēšanās būšu piedalījies, bet nebūšu nobalsojis ne par vienu no šīm maucīgajām partijām.
Ontūns Mazpusāns©
O
Mediju ziņa: "Tikai divi politiskie spēki - valdošajā koalīcijā pārstāvētā "zaļo un zemnieku savienība" (ZZS), kā arī opozīcijā esošais "saskaņas centrs" (SC) - pārvarētu 5% barjeru iekļūšanai Saeimā, ja parlamenta vēlēšanas notiktu pašreiz", liecina firmas "Latvijas fakti" jūnijā veiktā aptauja... ------------------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 2.07.2008., Nr.4. Ja šitā "lietas virzīsies" ~ Par velti "pūlis" vēlēt skries: Būs pašvaki ar procentiem, Pat "mazākajiem ļaunumiem"... =================== “HP” (“Hroniskā pjedestāla”) versijas O.M.© blogā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas