Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Apvienība PLL noraida Pilsoniskās savienības konsultanti kā Ulmaņa intervētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apsoluts ''sviests &
a
Jāsaka ,ka ''bābiskas runas '' un komentāri ,it kā komunālā ķēķī .
monitors
m
Ja žurnālists ir vienlaicīgi konsultants kādai partijai, tad savos rakstos kritizēt šo partiju viņam būs pagrūti. Bet tā kā G.Ulmanis reiz nodēvēja Vienotību par noplukušu vistu, tad Benfeldei var rasties kārdinājums pataisīt G.Ulmani par pajoliņu. Tā teikt, es viņus konsultēju, bet Ulmanis manu darbu neciena. Tādēļ labāk, lai Ulmani intervē kāds cits, kam nav bijusi darīšanas gar svešu spalvu rotāšanu.
der Man
d
Politiskā apvienība Par Labu Latviju! (PLL) piektdien noraidījusi bijušo žurnālisti, patlaban – Pilsoniskās savienības konsultanti preses jautājumos – Sallijas Benfeldes vēlmi intervēt Gunti Ulmani ārzemju latviešu laikrakstiem "Laiks" un "Brīvā Latvija". Intervija tika sniegta redaktorei Ligitai Kovtunai. ============================================== P ilsoniskās savienības (PS) preses konsultante par darbu saņem atalgojumu ... Diezin vai es arī, būdams no CITAS partijas dotu interviju PS preses konsultantei PIRMS vēlēšanām ...
spunde
s
un kuri tad bija tie Ulmaņa ķēdessuņi , kas neļāva Sallijai tuvoties bijušajam Valsts Prezidentam?
lauķe
l
Salliju neparko nedrīkstēja pielaist pie Gunčas intervēšanas, jo viņa tak jau pēc pāris jautājumiem būtu šamējo nokautējusi! Un tad lablatviešiem būtu šmuce pa visu ģīmi!
lūpa
l
Pēc bildes otra Sarmīte. Vai nav no meierovicām?
skaidrs
s
Nu bet loģiski, tik naidīgi noskaņotu cilvēku noraidītu jebkura partija. Ja jāgāna TP, tad Streipa raidījumā Salliju nevar ne apturēt. Žurnālistam jānes atbildība par objektīvu atspoguļojumu, nu ko objektīvu var gaidīt no pretinieka partijas konsultantes? Tā būtu tīrā Vienotības reklāma.
Buba
B
Un ko gan mēs par Ulmani vēl nebūtu sapratuši, - pēc intervijas lTV, kurā antivaronis locījās kā nēģis uz pannas?
filozofs
f
tagad par visu atļauja jaaprasa partiju iipašniekiem ,no briiža ka saraiņaa radinieks nokrita no augstajiem plauktiem uz naaraam , taadeeļ jau visi mediji sadaliiti , lai pirms veeleešanaam paar partijaam negaaztos taisnie vaardi , ko nu kurš sastraadaajis , cik smagos noziegumos apsuudzeets...
sēne
s
Guntis nespēj sakarīgi paskaidrot, kāda vella pēc sasitās kopā ar tiem diviem prakvastiem- Š un Š. Tāpēc jau šamējie grib gunčam drusku to bazūni aizbāzt ciet, jo skaņas no tās bieži visai neskaidras ir dzirdamas.
puaro
p
Vai tad Ulmanis tagad ir kā dzimtcilvēks, kurš bez saimnieka atļaujas i muti nevar vaļā vērt? Jeb, baidās, ka vecuma radītu fizioloģisku pārmaiņu dēl, ne to izmuldēsies?
Laika lasitajs
L
Streips un Benfelde ir galvenie "Laika" komentetaji par politiskajiem notikumiem Latvijaa. Vinju uzskati visumaa ir pienemami Laika lasitajiem lai gan tas ir Ojars Celle kura stils un tieshums seko labakajam Laika tradicijaam. Savukart Laika interviju subjekti nereti ir stipri kontroversiali un G.Ulmanis nav iznemums. Nav svarigi kursh vinu intervee, jo ko gan vins var pateikt tagad buudams runasviirs aarzemees tik nepopularaam veidojumam kaa TP+LPP/LC.
Terorists
T
Sallijai lūpa uzmesta par to ,ka viņai ,šai Vienotības pa dauzai, ,ir iedots kurvītis no PLL / --------------------------------------------------------- -- --------------------------------------- ------------------------------------ Nē,Salija apvainojās kad Lielais un varenais vairs karekļus nepirka.Un nu itad šamējā izdomāja kad pati pelnīs sev karekļus bez lielā Andra palīdzības.MAZA RAKARE.
kruzeb
k
tur jau ta sals,ka Sallijas jautajumi un intervija bus tiesa un godiga un no ta ari PLL baidas.
jjj
j
Man gan šeit rodas pirmais iespaids,ka kāds ir dzimtcilvēka statusā kuram neļauj runāt kamēr Kungs atļauj!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas