Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ar Vienotības līdzdalību topošā partiju apvienība nākamnedēļ lems par premjera kandidātu

Vienotība un reģionālās sadarbības partijas nākamnedēļ lems par jaunveidojamās partiju apvienības nosaukumu un Ministru prezidenta amata kandidātu vēlēšanās.

Kā aģentūru LETA informēja Vienotības preses sekretārs Sandris Sabajevs, trešdien notika partiju Vienotība, Kuldīgas novadam, Valmierai un Vidzemei, kā arī Tukuma pilsētai un novadam apvienības valdes sēde, kas nolēma 23. aprīlī sasaukt kopsapulci, lai apvienības nosaukumu un premjera kandidātu.

Paredzēts, ka jaunveidojamās partiju apvienības kopsapulce notiks Vienotības birojā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12-3, plkst.16.30. Plkst.17.15 plānota preses konference par kopsapulcē pieņemtajiem lēmumiem.

Līdz šim neoficiāli izskanējis, ka par apvienības premjera kandidātu varētu kļūt kāds no Eiropas Parlamenta deputātiem - Krišjānis Kariņš vai Artis Pabriks.

 

Top komentāri

foto
f
Laba bilde! Abrenes iztirgotājs Putinam, divi OIK noziedznieki un tikai vienīgā nelatviskās izcelsmes persona vismaz pagaidām nav pamanījusies sasmērēties sakaros ar Kremli vai noziedzīgos, koruptīvos darījums.
Pa skuju taku vienotājus!
P
Straujumas ievilktie likumpārkāpēji migranti, Ašerādena un Kampara OIK afēras turpināšana, viltīga arāba ievilkšana Saeimā, Viņķeles KarlīneKārlis, ārlietu ministrs Streipa penālis, Reira Trojas zirga SK parakstīšana un genderisma vilkšana Latvijā, Šadurska masveida skolu likvidēšana, Āboltiņas Honkongas darbiņš, Nila Muižnieka Stambulas konvencijas uztiepšana visiem, Pūces zilo kopdzīves likums u.c. - vai kāds vēlas lai vie "varoņdarbi" turpinās?
BJ
B
Jenoti jūt, ka gals klāt- steidzami jāmaina nosaukums. Un tad atkal būs skaļi saukļi no sērijas "esam atgriezušies lai strādātu' :DD
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas