Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ar Latvijas un Krievijas kriminālajām aprindām saistīts grupējums "atmazgājis" 10 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
moritz
m
vella puikas! :D
vilis
v
Nu vienkārši malači.Galvas tomēr ir,ja tar atrisināt tādus rēbusus.
papucis
p
Vilciens pienāk vairākas reizes dienā-Tad nu tur arī ""ieved skaidru""...
Sahatij
S
toties šiem kudaa produktivitaate , ar 10 ļimoniem 2,1 ļimons valstij nav nodokļus nomaksaajuši , a Hartmans 140 ļimoniem tikai 1 ļimončiku izspiedis , nu kuri krutaaki???... pie kam par Hartmani tuuliit "aizmirsiis" jo saistiits ar kontrazvedku un FDD
lasiitaaja
l
Lieliski, KNAB meegjina nozhmiegt, bet VID pasprucis valljaa un nu tik rullee!
kaktuss
k
Godmanis, Skele, Gailis, Birkavs, kalvitis,Naglis,Lembergs, Sleseris/Lesinskis, .....visi vini ir zagli, banditi un naudas izlaupitaji no Latvijas valsts un Latvijas iedzivotaju apzadzeji. Vini ir jaties un jasoda ar publisku naves sodu par noziegumiem pret Latvijas iedzivotajiem un Latvijas valsti, kurus vini ir veikusi pedejo 20.gadu laika.
Lelle
L
Gan jau resnās pakaļas atkal tiks piesegtas, krīt tikai šestjorkas, kuras uzņemas visu vainu apmaiņā pret kailo dzīvību.
PLL
P
Lieliski, par šādu summu Krievijas kriminālais grupējums ir nopelnījis 10.000.000 / 25.000 = 400 Latvijas uzturēšanas atļauju saviem locekļiem. Saskaņā ar nesen pieņemto likumu par investoru piesaistīšanu.
nazis
n
Nu re kaa VIDs un Finanshu policija straadaa, kad Jakaans ar Vashkevichu ir nostumti malaa! Prieks skatiities. Atliek tikai iedomaaties, cik miljardi aizgaaja valsts kasei garaam TP mafijas valdiishanas laikaa. Ceru, ka tie laiki ir prom uz neatgrieshanos!
Человек
Ч
10 млн. латов мало, а вот группировка связанная с САБом отмыла 140 млн. латов. Артис Хартманис. И сбежал в Россию! САБ прикрывает. Молодец!
zex
z
tas jau nav nekas jauns,...LE izzagta,pamatīgi,...tagad kā mierinājumam,pasviež par izzagšanas versijām,...epizodes
ikss
i
Gluži kā seriālos, viss liela apmēra, daudz iesaistīto personu, it kā viss atpazīstams un atrodas visapkārt, sīkas peripetijas, kurām neviens nevar izsekot, "smalkās aprindas" (īpašnieki, advokāti, ielasmeitas) un neviens nevar līdz galam izsekot, kur tas viss sākas un kur beidzas. Kādu brīdi žurnālisti piesēž, uztaisa skandālu, policija pavirza darbības gaitu un tad viss aprimstas. Neviens ne var, ne grib izsekot. Un tā vietā cits seriāls, kur atkal tas pats. Vispār, nožēlojami.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas