Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Arhitekts Dripe: lai piedod kolēģi, bet esam provinciāli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
varbut tiesi provonciaalisms ir taa muusu identitaate, tas, kas muus atskir no citiem.
borcinsh
b
"...bet esam provinciāli..." --------- Jus nopietni domajiet kaa - "mazdrusciņ" ? ...tad tas ir - komplements visai mulku Latvijas "arhitekturai" pa pedejiem 20 gadiem
Bet
B
ar ko Dripe ir labāks par cietumā pasēdējušo Štramu? Prom Dripi darbā uz ārzemēm. Bez viņa pietiek Rīgas centra kropļotāju.
purveklis
p
Būtu koka klucīšus (alias Rīgas makets) uzdāvinājis kādam bērnudārzam, vo būtu coinais onča! Laba iespaidā izaugtu mūsu nākotnes zahas hadidas un citi ģēniji.
45
4
Te nu Dripem var 100% piekrist. Un tas nav tikai arhitektūrā, bet arī visā pārejā - ģērbšanās stilā, savstarpējās attiecībās, ēšanas ierašās utt.
Viesulis
V
Rīga tiek cūkota ar bezvērtīgām un bezgaumīgām ēkām, kas jauc visu kvartāla skaistumu - kaut vai metāla un stikla monstrs pie UV Centrs vai tagad jaunais veikals, kas top uz Dzirnavu ielas un totāli krīt arā starp pārējām ēkām. Ja jau Ķīpsalu bija iecerēts pārvērst par stikla un dzelzs rajonu, tad tur tādas ēkas var atrasties, bet nevis jāpiedrazo ar tādām ēkām pilsētas vēsturiskā teritorija. Var piemēru ņemt no Tallinas, kas ir spējusi atjaunot savu vēsturisko centru gandrīz ideāli!
Astra
A
mani ik rītu mulsina un negatīvas emocijas rada tas veidojums starp Marijas un Satekles ielām- tās tās par pagaidu mājām vai tirgus placi! Ārprāts! Kāpēc bija jāatļauj blakus lepnajiem namiem, vietā, kas daudziem ir viena no Rīgas vizītkartēm, būvēt šo ārprātu? Kāda tam ir mākslinieciskā vērtība? Var jau būt, ka un mani draugi esam vienkārši neizglītoti
Alnis
A
viss kas ārpus čekista uztveres spējām ir provinceāls
TDI
T
šlesis no Rāvja to eglīti iznomāja , tā tā pati ik gadus ļeņina vietā stutētā Skonto egle, šajā PLL iekšējā dīlā nav nekādas ierēdņu iejaukšanās ( tā vienkārši tur netika pielaista)
asd
a
Jā , tā egle ir viena vienīga šaušala, kā pilsētas arhitekta birojs vispār to pieļāva, nekāds "fun" tas nav. Bet visumā situāciju pilsētā jau nosaka tie, kas maksā un pilsētas arhitekta birojs var tikai tā gaumīgi izrunāties.
li
l
Un Kamarina nams Rātslaukumā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
q
q
Protams, ka tās stikla kastes nevelk pat līdz provinciālismsm. Mazdrusciņ provinciālisma jau būtu izcili - provinciālismam, lai kāda, tomēr ir sava seja. Bet kāda tā ir stikla kastēm, ar ko piešmucēta Rīga. Kurā provincē jūs kaut ko tādu esat reedzējuši? Nav te, Rīgā, pat provinciālisma, nekā te nav, tikai spīd pa gabalu.
lasis
l
Jaunie dzīvojamo namu projekti, diemžēl, domāti bezbērnu pāriem ( jo tā ir maksātspējīgā mērķauditorija), bet ģimenēm ar 2 un vairāk bērniem nav.
Ko teiks Dripe? Klusēs....
K
Ko pilsētas galvenais arhitekts teiks par Šlesera kluci pie Rīgas jūras vārtiem Daugavgrīvā- smilšu krāvumu, ko nākamos 10 gadus pirmo skatīs ikviens, kas Rīgā iebrauks pa jūras vārtiem. Pretēji teritoriju plānojumā paredzētajam.... Šodien 16.00 tā ietekmes uz vidi novērtējuma darba ziņojumu apspriedīs Rīgas brīvostā. Ko teiks Rīgas galvenais arhitekts?
xxx
x
Un kā ar Ziemassvētku eglīti pie Rīgas Domes? Iebildumu nebija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas