Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Aritmētiskais rādītājs vien nenodrošina valdības stabilitāti un jēdzīgumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Piekrītu.
P
Stabilitāti nodrošinās SC!!!! Un ēnu ekonomiku viņi likvidēs....Viņiem nekas cits vienkārši neatliks, ja negrib starptautisku apsmieklu.
Vilnis Kazāks
V
Vispirms ir jāieliek pamati ražošanas sakārtošanai bez prioritātēm un stulbas vāvuļošanas par vienoto mērķi. Amatniecībai un zemniecībai dodam 50%, rūpniecībai un lielai lauksaimniecībai dodam 50% visa veida slogus un atbalstus. Izglītība, zinātne, iepirkuma likumi, u.t.t. attiecas uz šo kārtību un laiks piekoriģēs. Šobrīd lielie paņem 95% un neprot saimniekot. Nav svarīgi partejiskie penteri, svarīga ir konkrēta rīcība.
arī prom
a
... koalīcija ... apvienība ... valdību sastiķēt ... rosolā sakarīgu vērīt ... "nolēkuši" ... "uzmetuši"... ... sadrumstalota saeima ... mazākuma valdība ... opozīcija ... oligarhu partija ... sponsoru apvienība ... Klau, a varbūt viss ir daudz vienkāršāk? Ja nu tiem, kuri (arī atkal ! ) ir pie siles - "pie vienas vietas" i valsts ar visu to mūžīgi kautko gribošu pamuļķu baru - tautu, i sabiedrība ar visu tās tiesu un taisnību ... ? Ja "pie siles esam" ir tikai viena interese - pielikt "pilnu mūli" un kabatu pašam ? * Ja nu "demokrātija" lv ir "ieviesta" tikai priekš tam, lai pastāvētu nebeidzams bardaks ? Nu ... arī par "duļķaino ūdeni, kur labi grunduļi ķeras" saukts ? Ja nu latvieši nemaz nejēdz paši sevi pārvaldīt ? ... nu nav šamiem tās vajadzīgās krokas smadzenē ... _____________ * pavērojiet visādu "tautas kalpu" fizionomijas ģeometrijas izmaiņas saistībā ar ievēlēšanu/iecelšanu un demisiju/atsaukšanu ... neredz? ... varbūt salīdzinām premjers/aizgājis no politikas ... partijas līderis/ierindas biedrs ... kātur garants/cūkmens ?
par labu latviju
p
Vai zagļu banda ir no Mēness jeb Marsa?
maņka
m
vai tad kāds vēl šito apgredzenoto murmili nopietni ņem. Nu kas viņš par žurnālistu : visu laiku kaut kādas divdomības murmina zem snīpja, īsti savu domu nekad nepasaka.
hmmm
h
deputātiem ir jāpasniedz bezmaksas jogs nodarbības. Tad būs cita attieksme pret badošanos un raitāk varēs balsot...
Vēlēājs
V
Nu ļoti grūti ir izveidot valdību, kur koalīcijai ir nepieciešams vismaz 51 deputāts no simta, kur simtnieku sastāda 29 pret mūsu tautu un valsti naidīgam kremlim padevīgi kalpi, 8 izsalkuši šakāļveidīgi mantrauši jeb tā dēvētie aš2, 22 hūtei padevīgi vasaļi, kuru nostāja valstiskos jautājumos nevienam nav skaidra, 8 patriotiski noskaņoti ideālisti no VL-TB/LNNK un 33 no daudziem faktoriem atkarīgi pārstāvji (Stepanova un Krupņikova sponsorētais JL, Skoka un Berķa sponsorētais PS, kosmopolītiskais tumšais zirdziņš SCP un tad vēl Sorosīdu Ēlertes grupa). Nu kā lai šādā rosolā izvāra kaut ko sakarīgu? Ir skaidrs, ka VL-TB/LNNK būs kā lakmus citiem politiķiem, jo tie būs ļoti neparocīgi shēmotājiem.
zars
z
Cik patīkami būtu šo negatīvo iespēju publicēšanas vietā dot labus padomus jaunajai saeimai, KĀ veidot valdību vislabāk.
AD
A
Paldies! Skaisti priekšlikumi. It sevišķi par sakē kausu (pie noteikuma, ka pirms sūtīšanas lejup kauss jau nav iztukšots - bet varbūt tas raksturotu pretendenta attapību?).
stratēģis
s
Jā, lietišķuma pietrūkst! Lēta frazeoloģija! Spēlē, lai pirktu viņa žurnālu un tik! Nekāda patiesa interese par valstiskumu!
jumors
j
Jā, humora izjūta visiem nav vienādi izdalīta. Man vismaz garīgais uzlabojās pēc visām absolūti stulbajām spekulācijām ar katru vārdu, ko politikā iesaistītie izteikuši....
Oldmarka
O
Jā, un Napoleons ar savu "tiraillerie" principu arī piedalīsies Latvijas koalīcijas veidošanā? Sametot visu vienā putrā " tā sacīt jāsaka - on s'engage et puis on voit" un cerot to pasniegt kā nopietnu politisku analīzi, Zanders sāk jau kļūt garlaicīgs.
!
!
Ja tu pamatotu, nu kaut nedaudz, kapec SVF sutisana dilles ir laba, domaju, mes jau sodien sos pasus argumentus celtu prieksa savam bankam, kur mums ir krediti.
!
!
"Un tomēr - politiķi Latvijā, to skaitā šobrīd valdību kopā stiķējošie, tik bieži ir «nolēkuši», «metuši», «dūruši dunčus mugurā» un veikuši līdzīgus fiziskus vingrinājumus, ka grūti saprast, kāpēc viņu kopīgās deklarācijas un paraksti ir uztverami kā apliecinājums viņu nodomu nopietnībai." Nu jau atkal atpazistu nedaudz izsalkusu pingvinu. Likas, kada haizivs pingvinu Zanderu jau bus apedusi.
vilis
v
Māris demonstrē savu intelektu.Nav slikti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas