Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ārsti: pretsāpju gēlus nepamatoti padara par recepšu medikamentiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atis
a
Tad ta brīnums.. uzsmērē fastum gēlu, ej sauļoties - un pēkšņi kairinājums. Instrukciju vajag izlastīt :D
Jāsmejas...
J
Man ārsts reiz izrakstīja dimedrolu - gandrīz nomiru. Bez receptes pērkot būtu tas pats... Tad kāda jēga receptei?
Egija
E
Pirms kāda laika neveiksmīgi kritu un sasitu galvu, nopirku ziedi Evija un kopš tā laika smērēju to visur - uz sienām, gaiteņos...jā, arī liftā smērēju. Pati netieku no šī ieraduma vaļā, ko man darīt?
yes!
y
Lieliski - tautas medicīna rullees! maalus un etikji laukos jau nu var atrast 100% - a pilseetnieki apsies kaapostu lapas!beidzot!
traductrice
t
tas nozīmē, ka man ar sastieptu muguru vai stīvu kaklu jādodas pie ģim ārsta (pieraksts gan ir vismaz nedēļu uz priekšu, bet akūtas vajadzības gadījumā jāsēž vairākas stundas ar citiem slimajiem, kuriem varbūt šī vizīte patiešām ir akūta!). Un ārsts uz mani nepaskatoties izrakstīs recepti. Ļoti ērta shēma. Šeit es nemaz nemēģināšu iedomāties lauku apstākļus (vizīte pie daktera ir pasākums uz visu dienu, ja ir kas aizved).
Anna
A
Bet ar šiem gēliem problēma ir tā pati, kas ar daudzām citām zālēm- ieliktnī jau it kā ir rakstīts, kam jāpievērš īpaša uzmanība un kad jāgriežas pie ārsta, tikai vai cilvēki to lasa? Tiesa recepte neko neatrisinās, tāpēc vajadzētu pārbaudīt cilvēka reakciju.
Es
E
cienītie lasītāji, ieejiet taču ZVA mājas lapā un Izlasiet-Kāpēc uz receptēm..ne jau kāda viena īpatņa prieka pēc...un ārsti, kas saka - nekāda vaina - lai tad pasmērē sev kādus pāris gadiņus..ne tik zieķē citiem :)
Anna
A
Nesen neveiksmīgi kritu un sastiepu kakla muskuļus. Vispirms izmēģināju Olfen, taču rezultāta nebija praktiski nekāda. Tad nākamajā medus veikalā nopirku ziedi "Evija" un pēc divām dienām kaklu varēju kustināt bez problēmām...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas