Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ārvalstu mediji: Zatlera lēmums ierosināt Saeimas atlaišanu ir vēsturisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
RRRR
R
vvv
KLM
K
Braliukai lietuvieti - vissvarīgākais ir - LAISVE ! Ar visu pārējo mēs tiksim galā - gan Lietuvā, gan Latvijā, braliukai !
Lietuvietis
L
Braliukai Latviai,šaunuolis Jūsų Prezidentas.Už latvių ir lietuvių brolybę ir laisvę.
KLM
K
Visi ir mēsli, zāle ir jāpļauj. Pļaujiet zāli! www.biezazale.com
Ieva
I
Reiz jau gribēja izbeigt Maskavas īstenoto izlaupīšanu. Tad atradās savi laupītāji. Kas tik veiksmīgi eksistē lielā mērā tieši tās sašķeltības dēļ! Ja būtu tikai divas partijas, tas, protams, negarantētu, ka uzreiz viss būtu labi, taču tad neviens, piemēram, nevarētu runāt par ļaunajiem zemniekiem, kas neļauj strādāt.
silis
s
Paldies, PREZIDENTA kungs! Beidzot Latvijai ir PREZIDENTS ar LIELO burtu!
alberts
a
Bērziņš ir Krištopāns Nr.2.Sagrabsies vēl vairak,pēc tam VISUS nosauks par muļķiem un aizlaidisies uz kautvai uz Kongo.
alberts
a
Ko tas "france Press" vispar zin un saprot.Zatlers nav PIRMAIS kurš ierosina atlaist Saeimu.Kārlis Ulmanis viņus VISUS vienkarsi padzina.Laikam tomer taisniba tiem frančiem - irosinat atlaist NAV tas pats kas padzīt.Žēl,ka nevar padzīt - ietaupitos 2 milj.Ls un nebūtu šī agonija līdz rudenim,vai ziemsvetkiem.
Oda Meloda
O
Arī ARD ( Vācijas TV pirmais kanāls) savās galvenajās ziņās raksta, ka Latvijā sākusies cīņa pret noziedzniekiem un valsts izzadzējiem. Tad nu nebrinaties, ka agonijā arī cīņas metodes īpaši izsmalcinātas top! Piemērs, viltus KLM klons - daudz prāta jau nu gan nevajag, lai ko tādu izgudrotu, TOTIES nelietības šim izdzimteņu baram - atliku likām. P.S. Arī Ieva ir reizēm tīri prātīga, neticu, ka pēkšņi tas vairs tā nav...
katoļu māsa
k
Piedodiet, godātais KLM, - jūs vienmēr tik sapratīgi rakstījāt un pēkšņi šī muldoņa! Lai Dieva sods un lāsts skar tik nelietīgu viltvārdi, kas savas samazgas ar godīga cilvēka vārdu realizē!
ateists
a
nu nu, mēs atmaksāsim parādus, kurus paši kopā ar kampējiem sagādājām un, ne Dombrovskim, ne Kamparam ar tiem nav ne mazākā sakara...galu galā, treknos gados daudziem patika dzīvot divu dibenu augstumā...paskatieties, kaut vai, kas notika TP midzeņos!
atbalsts
a
Paldies Zatleram par valstisku nostāju, noteikti nebalsošu par tiem mērgļiem, kas 26. maijā Saeimā piesedza bandītus.
Vienotības Klibā pīle
V
Vēsturiskais anahronisms nevis vēsture. He he... » trakojošiem jenotiem 12:18 Svētdiena, 29.maijs (2011), plkst.11:03 | Ziņu aģentūra BNS Saeima ir leģitīma līdz tautas nobalsošanas rezultātam, līdz ar to Valsts prezidenta vēlēšanas var notikt 2.jūnijā, intervijā radio "SWH" teikusi Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa. nnn2 12:24 šis vis ir labi vienotības izspēlēta shēma,jo vienotības bāba Dombrovskis nevar vairs vadīt valdību,jo sevi izsmēlis un daudzi vienotības ministri ir vāji..... tāpēc,savai kalponei Jutai no knab tika dots uzdevums kratīšanas,lai valdības krišanu varētu uzlikt uz citu pleciem.... tikai viņi pārēķinājās,domādami,ka kritīs valdība,nevis saeima,un viņi atkal būs baltie jēriņi,kuri grib strādāt,bet viņiem neļauj... tad 3.10 sorosieši,vienotības atbalstītāji,sāktu vākt parakstus pa saeimas atlaišanu un tad uz vēlēšanām Vienotība ietu ar gaudu dziesmām.... He he... » nnn2 12:33 Mjā.... he he... izskatās, ka tev varētu būt atminēta īstā versija... hi hi....
congratulations
c
To Valdis Zatlers, t is really a historical step in the sphere of inside politics and example to other Baltic countres
borcinsh
b
tiko izlasiju ulmana komentaru par "prezidenta shaham" ... nu. ludzu - dzivs piemers, ka no neizglitota idiota sistema izdarija "politiku"... ( un ja gribiet - "prezidentu" ...) visiem shitiem vajag tikai reiz "iedot vardu" (!) un pec tam viniem mute vairs netaisas ciet, viniem liekas ka vinus kaut vien klausas ( saprot ari ! ) LATVIJA - bez komunistiem ! visus bijush-komunjakus - uz bezdarbnieka pabalstu !!! ( Vaacijaa vini strada jau sen pa setniekiem vai uz melndarbiem ! )

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas