Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Ārvalstu mediji: “Ziemeļu dzelzs lēdijai” mazas izredzes kļūt par ES prezidenti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alens
a
man butu kauns par tadu kandidati,ka vike..............jo nezin kur vina var aizsturet...........................un galvenais ka vina pati to nesaprot...............vai doma ka vina lasis gramatas bet tie stradas bez vinas.............
lauķis
l
Visu cieņu VVF par viņas ambīcijām.Viņai ir gana daudz atbalstītāju.Bet jautājums vienkārš-Eiropā ir tāpat kā LATVIJĀ ,VALSTI VADĪT NEVAR PIEĻAUT STINGRAI HARIZMĀTISKAI PERSONAI,KURAI IR SAVS VIEDOKLIS UN DROSME NORĀDĪT VARENAJIEM.Vajadzīgs ir kāds murmulis (kā Dombrovskis ),Vārbūt godīgs,bet tāds ,kas skatās lielajiem mutē. Skumji,bet šeit viena daļa komentētāju ,šķiet, ir no interfrontes.Tādu ļaunumu par savu bijušo prezidenti var izteikt tikai vislielākais ienaidnieks.
Ilmārs V
I
Padomāsim, kāds prezidents Eiropai ir vajadzīgs. 1). tāds, kas neaizēnos Sarkozī, Merkeli, Braunu un Berluskoni, jo šo Eiropas dižgaru patmīlība tiks apskādēta 2). tāds, kurš spēs uzturēt un tālāk attīstīt labas attiecības ar ASV, Ķīnu un Krieviju. Ja VVF pilnībā atbilst pirmajam punktam (kaut arī ne tuvu nav vienīgā, arī beļģis ir viņa ļoti līdzvērtīgs), tad priekš otrās vajadzības viņa ir absolūti nepiemērota. Vai kāds var ko šeit iebilst?
Ilmārs V
I
Padomāsim, kšds prezidents Eiropai ir vajadzīga. 1). tāds, kas neaizēnos Sarkozī, Merkeli, Braunu un
Zirdziņš
Z
Gostiņš ir nulle , galvenais ir rumpojs- de Rumpītis... mums taču bija kaalab lai Jevrosojuzaa nebuutu , kaada šķirtuve Rumpiits vai Rumpojs, ka tik rumpis...
institūts???:)))
i
grostiņa kungs ir tas pats kas vēlēšanās savāca 0,00000001% balsu???:))
Dr.xy
D
Augsti cienijama Freibergas kundze,atsakaties kandidet par ES prezidenti,sie ES korumpetie diletanti Jus noedis bez sals.Un ja Jums iznak brivs bridis,izlasiet politisko analizi"21.g.s.", saja gramata ir sakopotas ekonomistu,vesturnieku,politiku un izlukdienestu analizes par to kas notiks tuvakajos gados.Autors George Friedman.Saja gramata ir loti ticami paskaidrots,ka lidz 2020.g.sabruks Krievija,ES ari ilgi nenoturesies.Freibergas kundze,Jus esat vajadziga seit, Latvija,latviesu tautai.
:/
:
Otrais amats - ES pirmās palaistuves asistents. Diemžēl jālieto šādi vārdi, jo tas vis proces ir aizklāts, un liekas, ka tiek iebīdīts savējais politiskais kadindāts, nevis labākais - VVF.
es
e
Nu Mazpazīstamais Beļģis pamatīgi izgāzās, teikdams, ka Turcija jau nu gan nebūšot Eiropas daļa, kas, protams, izraisīja milzīgu sašutumu. Vispār jau forši būtu, ja Dalia Gribauskaite būtu kandidējusi, taču viņai šobrīd Lietuvā tīri ciešama karjera. Pilnīgi noteikti domāju, ka prezidents būtu jādod Austrumeiropai, jo pārtikušajām R-Eiropas valstīm amatu un pārsvara ir gana. Vēlams, gan ne poļiem, čehiem ar ne, tie parāk lecīgi :)) Tad nu paliek pārējie, no kuriem laikam Vaira ir krutākais kandidāts.
bien
b
Jebkurā gadījumā, jāpateicas Vairai par pozitīvo LV publicitāti.
jet
j
Varētu padomāt, ka pirmie trīs otrajā fotogrāfijā būtu kādi jaunekļi. Vai Freibergai ir 80, ka būtu jābažījas, vai izturēs termiņu?
batons
b
Precīzi!
x5
x
VVF + un - + sieviete (visi pārējie veči) + valodu prasmes + labas komunikācijas spējas - veca - nāk no valsts kas ir novesta līdz bankrotam - neslēpj savas simpatijas ASV - lielāko daļu mūža nodzīvojusi ārpus ES valstīm vai kādam vēl ir kādas ilūzijas?
spo
s
pasaulē atšķirībā no Latvijas kandidātus nevērtē pēc ārējā izskata vai matu sasukas vai pēc tā cik pārliecinoši viņš runā! bet pēc profesionalitātes!!!
Bo
B
VVF - dzelzs ledija??? Ha-ha! Lupatu ledija vina ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas