Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Ašeradens aicina veidot vienotu Baltijas muitas vienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ruku
r
Ašeradens galīgi aptracis, jo 2004.gads taču nav nemaz tik sens laiks, kad "līdz ar Latvijas pievienošanos ES 2004.gada 1.maijā Latvijas muita iekļāvās ES muitas savienībā". Juridiski, lai Baltijas valstis izveidotu savu muitas savienību, tām būtu jāizstājas no ES, jānotificē PTO, jāparaksta muitas savienības līgums un vēlreiz jānotificē PTO.
BALTS
B
ATBALSTU !!!!! LABA DOMA LĒTĀ SANĀKS ! SEN JAU LAIKS !!!!
ašradeni!
a
pārējās baltijas valstis savus suverinitātes simbolus neatdos.. tā var tikai īsti latvji...
Populists
P
Vai idejas propogandētājs ir informēts par pašreizējo sadarbību? "...pēc Vladimira Vaškeviča aiziešanas no Finanšu ministrijas kontrabanda ir būtiski samazinājusies." Un kā gan tas ir izmērīts? Vairāk mums šādus idejām pilnus komisijas priekšsēdētāja vietniekus .... Tad neviens vairs negribēs ar mums sadarboties...:(
Ojārs
O
Vai tas ir vienīgais iecerētais pasākums pelēkās ekonomikas daļas samazināšanai? Vai ar to vien pietiks, lai izskaustu ēnu ekonomiku? Bet varbūt tas ir tikai "pliks" PR lozungs un aktivitāšu imitēšana pirms vēlēšanām? Varbūt Ašerādens ir kādrei dzirdējis tādus savas paša partijas biedru uzvārdus kā Kampars, Vilks un Dombrovskis, kuri ieņem visaugstākos izpildvaras amatus valstī un kuru tiešajos pienākumos ietilpst ēnu ekonomikas mazināšana mūsu valstī?
idiotiem
i
tie jenoti galīgi prātu izkūkojuši. rīt vēl kopīgu prezidentu pieteiks, bet parīt vienu sievu uz trijiem..
Bender
B
Manuprāt, Baltijai daudzos jautājumos vajadzētu stipri sadarboties. Kopēja drošība, kopīgi (izdevīgāki) iepirkumi, varbūt vienots glābšanas dienests utt. Ieguvumi būtu visiem - gan visu trīs valstu maciņiem, gan visu trīs valstu iedzīvotājiem. Bet - ir viens liels BET. Šādā kārtībā būtu grūtāk zagt. Līdz ar to...
arnolds
a
Neizklausās gana grandiozi. Meirovica biedrībai vajadzētu drīzāk aicināt izveidot Baltijas savienotās valstis. Vot, tas pievērstu sev uzmanību, pirms nebezzināmajiem notikumiem 17. zeptembrī. A kaut kāda muitas ūnija, tas nav nopietni. Ej atpakaļ vietā, Ašerādens. Pamācies no Ēlertes, kā PR taisīt.
Fiksais
F
Vai kāds nevarētu viņam paprasīt, kā izdevās ievest kādreiz Duuni papīra preces kā avīžpapīru un ilgstoši nemaksāt ievedmuitu? Vai parāds valstij atmaksāts, ka var sākt sniegt konsultācijas muitas jautājumos? Kā beidzās tas stāsts ar vairāku miljonu uzrēķinu? Vai visi gali ūdenī?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas